Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarının kampanyaları: Nike, Toms, Replay, Triko Mısırlı, Lufian, Pierre Cardin, Biev, Braun. %90'a varan indirimleri kaçırmayın.

markafoninin yeni kampanyaları imiş......

arkadaşlar çekleri nasıl alıyoruz aveadan ? anlamadım bende alayım ,çok kullanıyorum bu siteleri,özetlerseniz sevinirim:7:

arkadaşlar çekleri nasıl alıyoruz aveadan ? anlamadım bende alayım ,çok kullanıyorum bu siteleri,özetlerseniz sevinirim:7:

Markafoni için çeki alırsanız 2 tane 10tl lik 2ayrı hesapta trendyol verebilirim size.Nasıl alacağım demişsiniz aveanızdan 5060 a markafoni yazıp yolluyorsunuz o kadar şifre cebinize geliyor.

Markafoni için çeki alırsanız 2 tane 10tl lik 2ayrı hesapta trendyol verebilirim size.Nasıl alacağım demişsiniz aveanızdan 5060 a markafoni yazıp yolluyorsunuz o kadar şifre cebinize geliyor.

pek anlamadım..trendyol çeki yeterli benim için,fazla ise alabilirim kullanmayacaksanız tabii ama sanırım sizin düşündüğünüz farklı bir durum var ,yanılıyor muyum..ürün sepetimde beklemede,verirseniz trendyol çek alırım..daybuyday -markafoni-trendyol ve limango yu çok sık kullanırım,eğer demek istediğiniz benim alışverişlerimden kazanmak için ise :23:

Alakasız bir şey sorabilir miyim ? Hadi soruyorum ; 4912. sayfaya girebiliyor musunuz? Ben deminden beri deniyorum o sayfayı atlıyor , merakıma mucip oldu da :)

Daybuyday ve markafoni den alışveriş yapacak arkadaşlar(zaten avea 25tl lerinizi kullanıyorsunuz) referansım ile alışveriş yaparsanız eğer ya trendyol 10tl ya markafoni iş bankası10tl size benim hediyemdir.

Burda herkes alışveriş piri, herkes biliyor avantajı dezavantajı canım, senin referansını kullanmaktansa anket doldurup kendi referansıyla kazanır kişi. Bizim burda amacımız birbirimizi kandırmak, sürekli çek takası yapmak değil, kampanyaları, yarışmaları duyurmak, açıkları birbirimize duyurmak.

Avea ben de eşten dosttan topladım, dediğiniz gibi bikaç kişiye 31 Ekimde süresi doldu gibi mesajlar gitmiş, hatta bi şifre de kullanılmadığı halde geçersiz çıktı anlamadım.
Avea markafoni çeklerine ben de talibim :27:

Markafoni çeki olanlara 2 tane daybuyday 10 tl cek verebılırım arkadaslar dılersenız. Daybuyda kargo bedava yakındır uzun uzadıya anketde doldurmamış olursunuz.

pek anlamadım..trendyol çeki yeterli benim için,fazla ise alabilirim kullanmayacaksanız tabii ama sanırım sizin düşündüğünüz farklı bir durum var ,yanılıyor muyum..ürün sepetimde beklemede,verirseniz trendyol çek alırım..daybuyday -markafoni-trendyol ve limango yu çok sık kullanırım,eğer demek istediğiniz benim alışverişlerimden kazanmak için ise :23:

benim trendyolda hesaba yüklü çeklerim var canım, kargo bedavayı bekliyorum ama bunlar devredilmiyor bildiğim kadarıyla, devrediliyor mu?

benim trendyolda hesaba yüklü çeklerim var canım, kargo bedavayı bekliyorum ama bunlar devredilmiyor bildiğim kadarıyla, devrediliyor mu?

kargo kodları devrediliyor ama çekler şahsa ait yanılmıyorsam..şifre ve mail lazım onun içinde..kart numaraları vs kayıtlı değil ama adres tek kayıtlı oluyor..

kargo çeki olan da yok sanırım:25:

kargo kodları devrediliyor ama çekler şahsa ait yanılmıyorsam..şifre ve mail lazım onun içinde..kart numaraları vs kayıtlı değil ama adres tek kayıtlı oluyor..

kargo çeki olan da yok sanırım:25:

mail attım canım sana bakar mısın

Back
X