Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ben sımdı bı adresımden dıger adresıme davet gönderdım ole alısverıs yaptım bu 10 tl ne zaman gelck bırde 2 alısverıs yaptm 2 kez mi 10 tl yuklenıyor? Yoksa sadece ılk alşverstenmı?

Shiseido Türkiye
İşte kazananlarımız:

Maske:
1. Hatice Pesen Ayaz
2. Ferda Çelikbilek
3. Jelda Gabriella
4. Nurgül Adıktı
5. Mehtap Karay
6. Büşra Şeker
7. Zeynep Peker
8. Dilek Bolat
9. Srtn Arslan
10. BaHar Taşkiran
11. Nezahat Ergun
12. Deniz Anya
13. D Gamze Akncgl
14. Bahar Çakmak
15. Dilek Karaman
16. Hasan Ok
17. Doruk Ateş
18. Helena Faber
19. Hilal Karadağ
20. Özüm Berrak

Ruj:
1. Gülşen Atalay
2. Dilek Onart
3. Seher Onart
4. Mediha Orulkaya
5. Tülin Kurşun
6. Fatma Arslan
7. Yasin Yorulmaz
8. Şehri Küçükbayram
9. Gönül Hasanusta
10. Oktar Ayca

Lütfen ad, soyad, Facebook kullanıcı adı, telefon ve adres bilgilerinizi pr@shiseido.com.tr adresine gönderiniz.

New Life
Birazdan Twitter üzerinden yapacağımız yarışma ile yayınlayacağımız tweeti RT eden 65. kişi, günlük stresle baş etmeye yardımcı olan doğal besin destek ürünü Lactease kazanacak!
Bu fırsatı kaçırmayın... https://twitter.com/#!/NewLifeTurkiye

filizcim avea kodunu yolladım sana bana pizza ve cola kodunu yollarmısın bekliyorum

geriye kaldı ozgmm ve bartu annesi

kızlar akşama elimde baya bir avea kodu olucak pizza hut kodu ile takas yapıyorum isteyen özel mesaj atsın listeye ekliyim isminizi

göz maskesi kazandııım

Kızlar bende kfc kodu var bu kampanyayı bılmıyordum sımdı mesaj atdım sanırım 5 tl oluyormuş menü eger takas ısterseniz verebılırım

filiz81 canım kusura bakma yanlışıkla sana mesaj atmışım kodu kullanmazsan sevinirim ben onu diğer filize atıcaktım

BEREN

baktım kod dağıtıyorsun kafam karışıyor yazmışsın benim kodum karışmasın diye hemencik kulladım . çok teşekkür ederim

bartuve annesi canım sana 2 tane avea kodu yolladımözel mesaj attım özel mesaj geldimi sen bana kodları yolladım sana demişsin ama bana senden özel mesaj gelmedi canım ya

cemilecim senin avea kodun hazır 10 dk beklemem lazımmış özel mesaj atmam için
Canım mesajını şimdi gördüm ben özeline atmıştım göndere bastığımda da hiçbir hata vermemişti ilginç kayıtlarda da görünmüyor mesajım,herneyse ben mailine hemennn iletiyorum canım konu kısmına bartuveannesi yazarak .. gelince bu msja bi ok dön cnm

BEREN

baktım kod dağıtıyorsun kafam karışıyor yazmışsın benim kodum karışmasın diye hemencik kulladım . çok teşekkür ederim

güle güle kullan canım kafam karıştıgı için kagıda yazıyorum kod isteyen isimleri herkesin ayrı bir kodu oluyor yani karışmıyor

tamam canım sana avea kod attım 2 tane geldi dime güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…