Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu kfc kodu pizza kodu falan nasıl alınıyor bu konuda baya gerıde kalmısım kusura bakmayın?

kızlar karıştırıyorum yanlış anlamayın şuraya yazıyorum
batuveanesine 2 kod
filize 1 kod
tmm unutmayımda

Berencim pizza hut patates ve burger king yedigün kodların hazır bana özelden mailini atar mısın sana yollayayım kodları

kızlar bu arada moneykartlarınızı kontrol edin size özel kampanyalar bölümüne 175 gram tikveşli yoğurt yüklenecekmiş ben kartlara baktım görünmüyor ama yüklenecekmiş 12-15 Nisan arası facebook a kartını kaydettirmiş olan herkese hediye imiş tekrar hatırlatayım dedim eğer yüklenen varsa yazıversin bende görünmüyor

Kızlar, Fransız markası Yves Rocher, Facebook sayfalarında hediyeli bir kampanya yapıyor. Katılan her 100. kişi (yanılmıyorsam) Flower Party isimli parfüm kazanıyor. Ben bu markanın vanilyalı bir parfümünü kullandım, çok memnunum. Flower Party denemedim ama genelde iyi oluyor ürünleri. Geçen kampanyadan vanilyalı duş jeli kazanmıştım. Organik vanilyadan. Parfüm gibi bişey, koca bir gün üstünüzden gitmiyor.

Uygulamalarının ismi; "Hangi çiçeksin öğrenmek ister misin?"
Giriyorsunuz, bilgilerinizi dolduruyorsunuz sonra küçük ve eğlenceli bir anket çıkıyor, yanıtlıyorsunuz, kazanma hakkı elde ediyorsunuz. Linkleri de vereyim tam olsun

Önce sayfayı beğenmeniz lazım: Yves Rocher Türkiye | Facebook

Sonra uygulama sayfasına gidiyorsunuz: Yves Rocher Türkiye - Hangi Çiçeksiniz Öğrenmek İster misiniz? | Facebook

bu kadar.

24 Nisan'da da sayfayı kontrol etmeyi unutmayın çünkü kazananları o gün yine facebook sayfalarından duyurcaklarmış, bilginize. :)

Yves Rocher'de yine kampanya var, parfüm hediyeli
Süper ürünleri varyaaa

canım o zaman 3 patates ve cola koduna 1 tane avea kod verebilirim haksızlık olmasın bir arkadaş pizza kodu verdi ona bir tane avea kod verdim

Berencim pizza hut patates ve burger king yedigün kodların hazır bana özelden mailini atar mısın sana yollayayım kodları

canım sana ancak akşam verebilirim kod akşamı beklermisin sana kod gönderdiğimde sende bana atarsın şimdi kodlarını atma bana sana avea kodu atarsam at karışıklık oluyor çünkü 10 15 kişiye dagıttım kafam karışmasın

Palette Türkiye

Soruyu hemen cevapla, Gliss Ultimate Repair serisi kazanma şansını yakala! Üstelik soruyu cevapladıktan sonra Migros Money Club Kart numarasını giren herkes, Gliss alışverişlerinde tam %30 indirim kazanıyor !

bartu ve annesi canım sana akşam 2 tane avea kodu vericem sende bana özel mesajla piizza patates vecola kodlarını atarsın

cemilecim senin avea kodun hazır 10 dk beklemem lazımmış özel mesaj atmam için
pa
cnm kfc patates kodu buldum.olurmu?

akşama kadar toplarım ben kodları sağolsun bizim sülalede kimse markofoniyi bilmiyor almazlar bişi o yüzden kodları bana veriyorlar
ozgmmm e bir kod
batuveannesine 2 kod
filize bir kod

liste bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…