kızlar ben de bir arkadaşa onun kodunu kullanam şartıyla referansıyla üyeliğinde alışveriş anlaşmıştık .
Kendi kodumla onun hesabına alışveriş yaptım 10 TL çek kazandı ama defalarca burada yazdım mail özel msj yazdım kod gelmedi adamlar anladı çek olayını iş işten geçtikten 1,5 gün sonra 19,00 da kod geldi tabiiki işime yaramadı.
1 ay sonra kendim kullanmak istiyorum 10 TL 'yi haksız mıyım? ..hala cvp gelmedi mailime son çare isim yazacağım
HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA BU YZIYI. ...MENFATATÇİ BİR İNSAN DEĞİLİM Kİ 10 TL İÇİN SENİ KANDIRAYIM. MARKAFONİ ŞİFRELERİMİ VEREYİM BAK BAKALIM SENİN LE İLK İRTİBATA GEÇTİKTEN SONRA BİR SİPARİŞ VERMİŞMİYİM.SANA KODLARI NEDEN YOLLAYAMADIĞIMI SÖLEMİŞTİM...MESAJ GELMEDİ...BAŞAKA BİRİNDE 30 EKİM DE BİTTİ DİE CEVAP GELDİ..SENİNLE KONUŞŞTUKTAN SONRA ELİME GEÇTİ 2 TANE KOD. GÜNAHIMI ALIYORSUN... SIRF SANA MAHCUP OLMAMMK İÇİN GECENİN BİR YARISI EŞİME ARKADAŞLARINI ARATTIM BEN YAA. SENİ DAVET ETTİĞİM GÜNLE 100 TL LİMİT KOYULDUĞU GÜN ARASINDA KOD ELİMDE OLSAYDI VE BEN SENİ KANDIRMIŞ OLSAYDIM KULLANIRDIM O KODLARI MANTIKLI OL LTFEN. NE KADAR KOLAY İNSAN HARCIYORSUNUZ
Ben yazdıklarıma ne kadar özen gösteriyorsam aynısın beklerim ..doğal olarak siparişlerini bilemem ama mağdur olduğumu kabul et lütfen
örn bugün öğlen hemen şifre atacağım haber bekliyorum diye anlaştık ben hesap açtım alışveriş yaptım defalarca mail özel msj ve buraya yazdım ancak ertesi gün 100 TL alt limit konduktan sonra sat 19,00 da geldi şifre tabiiki kullanamadım. Senden ricam 1 ay sonra 10TL oğluşlarım için kullanmam .Yazdıklarımda attığım maillerde yalan yanlış varsa düzelt lütfen
Sonuçta anlaşma anlaşmadır ;kimse 10 TL yada patates kodu peşinde değil her iki tarafın da menfaati söz konusu ona göre takas yapılmıştır