Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bende bi kampanya duyurucam becerebilirsem ilk yapıcam daha belkide duymuşsunuzdur
NETVARİUM da üye olan herkese saat hediye ediyo hemde kendin seçiyorsun ama kargo bedeli on lira
bide kredi kartıyla ödüyosun kargoyu bizim olmadığı için yapamadık

hiç üzülme iyiki de yapmamışsın. saat 2 gün önce geldi bana. gerçekten de 10 paralık saatmiş :) fotoğraftaki çok güzel duruyordu, demekki görünüşe aldanmayacağız. gelen saat çok uyduruk. beyaz deri kordon,bakır-kahve çerçeve olacaktı saatte. ama çerçece cırt bir sarı metal.metalin kenarları çiziyor. kordon belki sadece o işe yarar. kordondaki metalse gümüş rengi. zıt renkler dans ediyor saatte. kordonunu kullanırım sanırım sadece. zaten eşim de saatine yedek kordon olsun diye sipariş etmişti kendine. bakalım onunki henüz gelmedi. ne çıkacak acaba :1:

haticecrm isimki arkadaşım mesaj kutun dolmuş boşaltırsan atacağım....

Arkadaşlar evimister çeki var elimde harcayacak şey bulamıyorum daha doğrusu daha çok giyim kuşam almak istiyorum o yüzden herhangi bir çekle değişmek isteyen olursa bana yazar mısınız(daybuyday 10luk istemiyorum):26:

bu işin sonucunda böyle birşey olacağı belliydi.
geçmiş olsun berencim.gerçekten çok ayıp etmişler.
bencede deşifre etmelisin. yarın birgün bizede aynı şey yapılmasın

şok oldum ya. :53: bunu nasıl yapabilirler. pes yani. beren mutlaka açıklamalı kimlerin olduğunu.

bnde verdim patates ve kola kodu acaba onlardamı öle çıktıki öle çıktıysa çok üzülürüm bende çünkü başkalarından almıştım eğer öyle olduysa mutlaka bişi yaparım birey veririm karşılığında çok üzüldüm gerçekten:14:

bende başkasından almıştım patates kodu. umarım kullanılmış çıkmamıştır.:43:

günaydın kızlar iyi hafta sonları

okuduklarıma çok şaşırdım açıkçası
ne kadar ayıp ne kadar adice bir şey..eğer kaldırmasaydı markafoni 25 tl çeki kullanma hakkını bende akşamında değiştirmek istiyceğimi söyleyecektim
ne kadar kötü olmuştur kız şimdi oraya gidipte bunların kullanılmış olduğunu öğrenince :47::47::47:

konuyla alakasız oluyor ama bencede geçmiş olsun berenciğe çünkü normalde kod la alınca bile bi tavırlar ay bekleticez müdürümüz bakacak bilmeyen insanlar sırada sana bi tuhaf bakarlar bide kodlara gore eksik ürün yazarlar biz kfc sitesinde de sorun yaşamıştık bu konuda orda da cadılaşacaktım koca tutu boşver bedava değmez diye

inşallahh arkadaşının çalıştığı biyer vardır orda denemiştir yoksa onun sıkıntısını düşünmek bile istemem şahsen

bilerek hatalı verenlere diyecek bişey yok kişilik zaten ve çıkar biyerlerinden

kızlar ben de bir arkadaşa onun kodunu kullanam şartıyla referansıyla üyeliğinde alışveriş anlaşmıştık .
Kendi kodumla onun hesabına alışveriş yaptım 10 TL çek kazandı ama defalarca burada yazdım mail özel msj yazdım kod gelmedi adamlar anladı çek olayını iş işten geçtikten 1,5 gün sonra 19,00 da kod geldi tabiiki işime yaramadı.
1 ay sonra kendim kullanmak istiyorum 10 TL 'yi haksız mıyım? ..hala cvp gelmedi mailime son çare isim yazacağım

kızlar ben de bir arkadaşa onun kodunu kullanam şartıyla referansıyla üyeliğinde alışveriş anlaşmıştık .
Kendi kodumla onun hesabına alışveriş yaptım 10 TL çek kazandı ama defalarca burada yazdım mail özel msj yazdım kod gelmedi adamlar anladı çek olayını iş işten geçtikten 1,5 gün sonra 19,00 da kod geldi tabiiki işime yaramadı.
1 ay sonra kendim kullanmak istiyorum 10 TL 'yi haksız mıyım? ..hala cvp gelmedi mailime son çare isim yazacağım

Gemiş olsun sana da cnm..O yüzden tam olarak güvendiğimiz kişilerle alış veriş yapmalıyız.Mesela ben Air'le(airlikfeer) çek takası yapmıştım sorunsuz kullanmıştık ikimizde..Ayrıyetten pizza ve kola kodu vermişti bana karşılıksız onuda sorunsuz kullandım,Sağolsun $smileys-love-216423.gif $smileys-love-216423.gif $smileys-love-216423.gif

Kızlar mutlu pazarlar. Beren geçmiş olsun canım.Ben 2 senedir bu topicteyim, bu zamana kadar çekilişlerin paylaşımların önüne geçecek kadar, takas olayları yazılmıyordu ve de paylaşılmıyordu. Demekki topiğe sırf bunun için giren (herkes için geçerli değil) kişiler var. Böyle iyi niyetli arkadaşlarımızın, iyi niyetlerini, kötüye kullanıp ellerine ne geçecek.Böyle olaylar bizim daha dikkatli olmamızı
gösteriyor.

HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA BU YZIYI. ...MENFATATÇİ BİR İNSAN DEĞİLİM Kİ 10 TL İÇİN SENİ KANDIRAYIM. MARKAFONİ ŞİFRELERİMİ VEREYİM BAK BAKALIM SENİN LE İLK İRTİBATA GEÇTİKTEN SONRA BİR SİPARİŞ VERMİŞMİYİM.SANA KODLARI NEDEN YOLLAYAMADIĞIMI SÖLEMİŞTİM...MESAJ GELMEDİ...BAŞAKA BİRİNDE 30 EKİM DE BİTTİ DİE CEVAP GELDİ..SENİNLE KONUŞŞTUKTAN SONRA ELİME GEÇTİ 2 TANE KOD. GÜNAHIMI ALIYORSUN... SIRF SANA MAHCUP OLMAMMK İÇİN GECENİN BİR YARISI EŞİME ARKADAŞLARINI ARATTIM BEN YAA. SENİ DAVET ETTİĞİM GÜNLE 100 TL LİMİT KOYULDUĞU GÜN ARASINDA KOD ELİMDE OLSAYDI VE BEN SENİ KANDIRMIŞ OLSAYDIM KULLANIRDIM O KODLARI MANTIKLI OL LTFEN. NE KADAR KOLAY İNSAN HARCIYORSUNUZ

Gemiş olsun sana da cnm..O yüzden tam olarak güvendiğimiz kişilerle alış veriş yapmalıyız.Mesela ben Air'le(airlikfeer) çek takası yapmıştım sorunsuz kullanmıştık ikimizde..Ayrıyetten pizza ve kola kodu vermişti bana karşılıksız onuda sorunsuz kullandım,SağolsunEki Görüntüle 390902 Eki Görüntüle 390902 Eki Görüntüle 390902

:38:afiyet bal şeker olsun canım:38: ben alışverişimi yaptım elbisem geldi bile içim de kalmıştı önceden alamamıştım sayende kavuştum :29::38:ozgm arkadaşımla da yaptım onda da sorun olmadı çok saolsun:38: ama evimnette sorun var hala yedarik aşamasında:27:

Kendi kodumla onun hesabına alışveriş yaptım 10 tl çek kazandı ama defalarca burada yazdım mail özel msj yazdım kod gelmedi adamlar anladı çek olayını iş işten geçtikten 1,5 gün sonra 19,00 da kod geldi tabiiki işime yaramadı.
1 ay sonra kendim kullanmak istiyorum 10 tl 'yi haksız mıyım? ..hala cvp gelmedi mailime son çare isim yazacağım

hiç yakıştıramadım sana bu yzıyı. ...menfatatçi bir insan değilim ki 10 tl için seni kandırayım. Markafoni şifrelerimi vereyim bak bakalım senin le ilk irtibata geçtikten sonra bir sipariş vermişmiyim.sana kodları neden yollayamadığımı sölemiştim...mesaj gelmedi...başaka birinde 30 ekim de bitti die cevap geldi..seninle konuşştuktan sonra elime geçti 2 tane kod. Günahımı alıyorsun... Sırf sana mahcup olmammk için gecenin bir yarısı eşime arkadaşlarını arattım ben yaa. Seni davet ettiğim günle 100 tl limit koyulduğu gün arasında kod elimde olsaydı ve ben seni kandırmış olsaydım kullanırdım o kodları mantıklı ol ltfen. Ne kadar kolay insan harcıyorsunuz

Kendi kodumla onun hesabına alışveriş yaptım 10 tl çek kazandı ama defalarca burada yazdım mail özel msj yazdım kod gelmedi adamlar anladı çek olayını iş işten geçtikten 1,5 gün sonra 19,00 da kod geldi tabiiki işime yaramadı.
1 ay sonra kendim kullanmak istiyorum 10 tl 'yi haksız mıyım? ..hala cvp gelmedi mailime son çare isim yazacağım

avea ile markafoniden ilk siparişimi 11.04.2012 de verdim. Seni 12.04.2012 de davet ettim..gerçekten elimde bir kod olsaydı kullanırdım onlarıda. Kardeşimin telefonunun kontorlu olmasından kaynalandı galiba cevap gelmedi. Eşiminkinde 31 ekim son diye bir mesaj geldi....bu yüzden kod yollayamadım. 10 tl için sanal bir ortamda olsa kendimi küçük düşürecek kadar vasıfsız biri değilim ben. Sen 10 tl yi kullanmak istediğini söledinde ben mi hayır dedim. Gelmişsin burda hakkımda atıp tutuyorsun yazık yaa valalhi...

HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA BU YZIYI. ...MENFATATÇİ BİR İNSAN DEĞİLİM Kİ 10 TL İÇİN SENİ KANDIRAYIM. MARKAFONİ ŞİFRELERİMİ VEREYİM BAK BAKALIM SENİN LE İLK İRTİBATA GEÇTİKTEN SONRA BİR SİPARİŞ VERMİŞMİYİM.SANA KODLARI NEDEN YOLLAYAMADIĞIMI SÖLEMİŞTİM...MESAJ GELMEDİ...BAŞAKA BİRİNDE 30 EKİM DE BİTTİ DİE CEVAP GELDİ..SENİNLE KONUŞŞTUKTAN SONRA ELİME GEÇTİ 2 TANE KOD. GÜNAHIMI ALIYORSUN... SIRF SANA MAHCUP OLMAMMK İÇİN GECENİN BİR YARISI EŞİME ARKADAŞLARINI ARATTIM BEN YAA. SENİ DAVET ETTİĞİM GÜNLE 100 TL LİMİT KOYULDUĞU GÜN ARASINDA KOD ELİMDE OLSAYDI VE BEN SENİ KANDIRMIŞ OLSAYDIM KULLANIRDIM O KODLARI MANTIKLI OL LTFEN. NE KADAR KOLAY İNSAN HARCIYORSUNUZ

Ben yazdıklarıma ne kadar özen gösteriyorsam aynısın beklerim ..doğal olarak siparişlerini bilemem ama mağdur olduğumu kabul et lütfen
örn bugün öğlen hemen şifre atacağım haber bekliyorum diye anlaştık ben hesap açtım alışveriş yaptım defalarca mail özel msj ve buraya yazdım ancak ertesi gün 100 TL alt limit konduktan sonra sat 19,00 da geldi şifre tabiiki kullanamadım. Senden ricam 1 ay sonra 10TL oğluşlarım için kullanmam .Yazdıklarımda attığım maillerde yalan yanlış varsa düzelt lütfen
Sonuçta anlaşma anlaşmadır ;kimse 10 TL yada patates kodu peşinde değil her iki tarafın da menfaati söz konusu ona göre takas yapılmıştır

çok üzgünüm çok sinirliyim
avea kod karşılığında pizza hut patates kodu pizza hut pizza kodu aldıgım bazı şahıslar bana kullanılmış kodları vermişler pizza huta gittiğimde rezil oldum !!!
üstelik bazılarıda bana uyduruk numaralar vermişler onlara daha çok kızgınım
insanlar neden bu kadar yalancı neden çok üzgünüm ben onlara hiç kullanılmamış avea kodları verdim !!!
onlar bana kullanılmış ve uyduruk numaralar vermişler ben onlara inandım güvendim pizza huta gittim ve rezil oldum kimse bana avea kodlarıyla ilgili özel mesaj atmasın insanları kendim gibi dürüst sandım çok aptalmışım !!

bu takas işlerine hiç girmedim çünkü kimseye güvenemedim. Kendinizden başka kimseye güvenmeyin kızlar.:30:

avea kod karşılığında pizza hut patates kodu pizza hut pizza kodu aldıgım bazı şahıslar bana kullanılmış kodları vermişler pizza huta gittiğimde rezil oldum !!!
insanlar neden bu kadar yalancı neden çok üzgünüm ben onlara hiç kullanılmamış avea kodları verdim !!!
onlar bana kullanılmış ve uyduruk numaralar vermişler ben onlara inandım güvendim pizza huta gittim ve rezil oldum kimse bana avea kodlarıyla ilgili özel mesaj atmasın insanları kendim gibi dürüst sandım çok aptalmışım !!

Berencim Allah a havale et. Yemişler içmişler sana kullanılmış kodlar veya gerçek olmayan kodlar vermişler.

Varsın öyle olsun tatlım.

Sen birşey kaybetmedin. Asıl kaybeden onlar. Kaybettikleri şey ise insanlıkları !!!!

aynısı bana da oldu sinema biletim vardı coladan aldım onu verdim bir daha bu kodlarla ilig asla takas yapmam rezillik de yanıma kar kaldı çok ayıp bu yapılanlar insanlara güvenmekle hata etmişiz...:47::47:

Back
X