Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben yazdıklarıma ne kadar özen gösteriyorsam aynısın beklerim ..doğal olarak siparişlerini bilemem ama mağdur olduğumu kabul et lütfen
örn bugün öğlen hemen şifre atacağım haber bekliyorum diye anlaştık ben hesap açtım alışveriş yaptım defalarca mail özel msj ve buraya yazdım ancak ertesi gün 100 TL alt limit konduktan sonra sat 19,00 da geldi şifre tabiiki kullanamadım. Senden ricam 1 ay sonra 10TL oğluşlarım için kullanmam .Yazdıklarımda attığım maillerde yalan yanlış varsa düzelt lütfen
Sonuçta anlaşma anlaşmadır ;kimse 10 TL yada patates kodu peşinde değil her iki tarafın da menfaati söz konusu ona göre takas yapılmıştır

hemen şifre atıcam demedim. avea ya mesaj attım şifre gelir gelmez göndericem dedim. lakin mesaj gelmedi. 31 ekim son diye mesaj geldi. evet mağdursun ama mağduriyetin benden kaynaklanmıyor. aveadan kaynaklanıyor. belkide sırf bu 100 tl limit düzenlemesi yüzünden avea cevapları gelmedi bilemiyorum. benim menfaat uğruna yada yalan söyleyerek seni mağdur ettiğim falan yok. üztelik bir fiil sabhatan akşama kadar pc başında değilim ki her yazdığına anında cevap yazayım. ben sana 10tl ni kullanamazsn demiyorum. al senin olsun. hakkın zaten. ve inan ben 10 tl kazanıldığımı bile bilmiyordum. davet gönderin demenin sebebini markafoniye davetsiz üye olunmuyor diye bildiğim için seni davet ettim.lakin öle değilmiş. benim kızdığım nokta sanki bilerek seni kandırmışım gibi forumda yazı yazman. cevap gelmesse isim vericem falan demen. sen beni neyle itham edebilirisnki isim vericem gibi cümleler kullanıyorsun. yazdıklarına böle mi özen gösteriyorsunsipariş tarihlerinin olduğu sayfanın resmide ekte bu kadarı yeterli olur herhalde.
$Adsýz.webp

Kızlar bu Avea Kod konusuna hiç karışmadım ama sonuçta bir Firma kampanya yapıp 100 tl üzeri alışverişe 25 tl.lik çek veriyorsa, orda bi eksiklik olup Firmadan habersiz sadece 25 liraya alışveriş yapılabiliyorsa bu zaten KUL HAKKIdır. Firmanın haberi yokken bedavaya bir sürü şey alındı. Yanlış en başta burada. Siz bunu bile bile yaptıysanız vebali sizin artık. E böyle bi oyunda haliyle kandırma olacaktır. Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün derim!....:20:

firmanın haberi yok muymuş. ben de aldım o şekilde ama hak yemek istemem. bunun aslı nedir bilen var mı

beren canım bu soru sana, neden bu adiliği yapanları açıklamıyorsun?? bence kesinlikle bir dakika bile düşünme ve onların isimlerini buraya yaz lütfen, rica ediyorum. belki bu olay soğuyunca buraya gelip yazışmaya, daha doğrusu sömürmeye devam edicekler.. şahsen o kişileri muhattabım kabul etmek istemiyorum lütfe burda yaz onları bir güzel rezil olsunlar... yazık günah yaaa inan bana yapılmış kadar sinirim bozuldu.. bana yapılsaydı kesinlikle hiç düşünmez burada açıklardım canımm :53::53:

beren canım bu soru sana, neden bu adiliği yapanları açıklamıyorsun?? bence kesinlikle bir dakika bile düşünme ve onların isimlerini buraya yaz lütfen, rica ediyorum. belki bu olay soğuyunca buraya gelip yazışmaya, daha doğrusu sömürmeye devam edicekler.. şahsen o kişileri muhattabım kabul etmek istemiyorum lütfe burda yaz onları bir güzel rezil olsunlar... yazık günah yaaa inan bana yapılmış kadar sinirim bozuldu.. bana yapılsaydı kesinlikle hiç düşünmez burada açıklardım canımm :53::53:

dikkat ettiyseniz ben bu durumu foruma yazmadım carrefully a mesaj attım isteseydim gelirdim direk buraya yazardım ama yazmadım carrefuly anlatmış olayı onada git anlat filan demedim sağolsun canım benim beni sevdiği için sizle paylaşmış beni tanıyan bilir .bir kaç cümle söyleyip bir daha bu konuyla ilgili bir şey yazmayacagım. şimdi ben o kodlar için bir günümü harcadım tüm akrabalarımdan isttedim üstelik onlarında kontürleri gitti. neyse hiç bir art niyet düşünmeden kodları pizza patates vs. kodları karşılığında değiştirdim. herkesi kendim gibi sandıgımdan bu kodlar yanlış çıkar diye bir saniye bile düşünmedim ta ki pizza huta gidene kadar gittim rezil oldum kıpkırmızı oldum annemin yanında allah tan anneciğim saf meleğim anlamaz böyle kodlardan filan o üzülmedi hiç. enönemliside annemin üzülmemesiydi annem üzülmesinde benim için ben yedi kat yerin altına girsemde olur hiç farketmez bazı kızlar açıkla bu kişileri demiş . onlara sözüm şu . ben daha bu konuyu bile burda söylemicekken isimleri bile açılamaya nasıl elim gider? dinimizce yanlış bir davranışta bulunun kişileri ortalık yerde rencide etmek ayıptır günahtır bana yakışmaz bu davranış susuyorum rabbim büyük kul hakkına girdiler Allah a havale ediyorum onları bana geçmiş olsun diyen arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum çok sağolun

berencim seni ince düşüncenden ötürü tebrik ediyorum canım benim
ama burda çok afedersiniz ama (adilik yapıp da hakka giren kim varsa söylemelisinki bundan sonra herkesde ona göre davransın)

bugün bende gittim kfc den kola ve patates kodumu söyleyerek aldım ama ordaki elemanlar hemen müdürümüze söylememiz lazım beklemeniz lazım felan dedi neyse ordan
pizza huta pizza kodumu verdik ordada müdürleri geldi yanımıza promosyonun tarihi geçti ama kodu kontrol edeyim dedi bende dedimki açın pizza hutun facesini oyun hala orda :47: neyse gitti kodu kabul etmedi geldi bende dedim nasıl iştir bu böyle (yani berencim ben kendi aldığım kodla bu kadar madur oldum senin için ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin bile edemiyorum )neyse sonunda geldi müdür ilkinde kabul etmemişti felan dedi şimdi oldu..ama biliyorumki kodu kabul etmediğinden değil daha üst makamdan birilerini arayıp sordu sonra geldi oldu dedi..ve gittiğim pizza hutta çok bilindik bi alışveriş merkezinin içinde :47:

dikkat ettiyseniz ben bu durumu foruma yazmadım carrefully a mesaj attım isteseydim gelirdim direk buraya yazardım ama yazmadım carrefuly anlatmış olayı onada git anlat filan demedim sağolsun canım benim beni sevdiği için sizle paylaşmış beni tanıyan bilir .bir kaç cümle söyleyip bir daha bu konuyla ilgili bir şey yazmayacagım. şimdi ben o kodlar için bir günümü harcadım tüm akrabalarımdan isttedim üstelik onlarında kontürleri gitti. neyse hiç bir art niyet düşünmeden kodları pizza patates vs. kodları karşılığında değiştirdim. herkesi kendim gibi sandıgımdan bu kodlar yanlış çıkar diye bir saniye bile düşünmedim ta ki pizza huta gidene kadar gittim rezil oldum kıpkırmızı oldum annemin yanında allah tan anneciğim saf meleğim anlamaz böyle kodlardan filan o üzülmedi hiç. enönemliside annemin üzülmemesiydi annem üzülmesinde benim için ben yedi kat yerin altına girsemde olur hiç farketmez bazı kızlar açıkla bu kişileri demiş . onlara sözüm şu . ben daha bu konuyu bile burda söylemicekken isimleri bile açılamaya nasıl elim gider? dinimizce yanlış bir davranışta bulunun kişileri ortalık yerde rencide etmek ayıptır günahtır bana yakışmaz bu davranış susuyorum rabbim büyük kul hakkına girdiler Allah a havale ediyorum onları bana geçmiş olsun diyen arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum çok sağolun

sen bilirsin canım ne diyeyim. ama onların ekmeğine yağ sürüyorsun unutma. bu nasıl bir küçülme nasıl bir adiliktir yaa. gerçekten senin için çok üzüldüm çünkü nasıl uğraştığını biliyorum. ben 2 kod almakta zorlandım sen kaç tane kod işiyle uğaştın :50:

bu arada kızlar migrosta fairy platinum 14 tableti 5 tl
ben iki paket aldım acayip uyguna geliyo normalde çok pahalı biliyosunuz ama süper yıkıyo o ayrı :27:
uğrayacak olanlar varsa pas geçmeyin derim :12:

firmanın haberi yok muymuş. ben de aldım o şekilde ama hak yemek istemem. bunun aslı nedir bilen var mı

Valla ben kaç gün sayfalarca kod olaylarını okudum hatta sıkılmıştım. Anladığım kadarıyla firma 100 tl üzeri alışverişe 25 tl lik çek veriyordu ama bir yanlışlık olacakki firmanın haberi olmadan bi avea koduyla 25 liralık sayılarca alışveriş yapıldı. Bunu yapan arkadaşlar gerçeği biliyorlar ama hala sen beni kandırdın yok ben sana yanlış kod vermedim gibisinden işin hala başka boyutunda tartışmaya devam ediyorlar. 3 liralık 5 liralık şeyleri kar saymayın arkadaşlar bunun vebali öteki tarafta sorulacak, birdahakine dikkatli olalım derim ben....

Valla ben kaç gün sayfalarca kod olaylarını okudum hatta sıkılmıştım. Anladığım kadarıyla firma 100 tl üzeri alışverişe 25 tl lik çek veriyordu ama bir yanlışlık olacakki firmanın haberi olmadan bi avea koduyla 25 liralık sayılarca alışveriş yapıldı. Bunu yapan arkadaşlar gerçeği biliyorlar ama hala sen beni kandırdın yok ben sana yanlış kod vermedim gibisinden işin hala başka boyutunda tartışmaya devam ediyorlar. 3 liralık 5 liralık şeyleri kar saymayın arkadaşlar bunun vebali öteki tarafta sorulacak, birdahakine dikkatli olalım derim ben....

firmanın haberi olmadan olmaz bence böyle bir şey

markafoninin haberi yok gibi yazılmış.eğer böle bişey olsa sözleşme var zaten bi yazı yollayabilir.nasıl aynı kişi birden çok maille kendi kendini davet ettiğinde hediye çeki kazandığında o çekleri iptal ediyolarsa bu yapılan bütün alışverişleride iptal etmeleri gerekir
satış taktiği canım takma kafana ben raahtım valla çünkü bu tarz oyunları biliyorum :34:
bak o taktiğe bi örnek daha
pizza hut kampanyası varmış ya kabul etmeden yazan şu
Pizza Hut’ta bedava pizza ve patates dağıtıyorlar! Çabuk ol, admin ne yaptığını fark etmeden sen de yararlan.
https://apps.facebook.com/patron-sensin/ sende bak istersen

bilenler yanlışlık yok kampanya dönemi diye aldı bilmeyen yanlışlık var diye aldı :4:

canım valla ben haber olmama durumunu sanmıyorum.bi dönem oldu herkes oraya yığıldı ve site tıklanma rekoru kırdı gibi ve satılan ürünlerin hepsi zaten normal fiyatlarının üzerinde.mesela ben bile bi kampanya paylaşıı yaptım güralların bardakları vardı 6 lı ben 11 lira diye indirim sandım bide kargosu var 5 lira gibi 16 ya geliyo ama metro alışverişte aynı bardaklar 0.95 mi ne satılıyomuş kkdan biri söledi yani çoooook indirim varmış sanıyos ama değil o yüzden ben kul hakkı falan sanmıyorum.bende aldım bu şekilde ama içimi rahatlatmak adına yazmıyorum gerçekler bunlar :34:

başka bi topicte yaptığım yorumlar ortada veballik bi durum yok bilginiz olsun :34:
eğer veballik bi durum varsa berenin maruz kaldığın durumdur başkada bişey değildir kızlar ben rahatım valla :21:

markafoniye mesaj attım mail atmışlar bu kampanyaya dair siparişiniz yok diye. nasıl iş bu yaa üç siparişim var avea koduyla

markafoniye mesaj attım mail atmışlar bu kampanyaya dair siparişiniz yok diye. nasıl iş bu yaa üç siparişim var avea koduyla

canım sipariş tarihini yazdınmı sen avea ile aldın ama 100 tl olarak gözüküyo sistemde sende öle bi durum olmadı benim siparişler duruyo hala bu hafta içi gelicekler :34:

ben bir kodla tek alışveriş yaptım ama 100 lira limiti yokken yaptım bu arada

canım neye cevap istiyosun ki :44:

tam rahatlıyorum ceydaca kafamı karıştırıyor. üç sipariş verdim üçünde de farklı avea kodu kullandım. ama 100 tl limiti yoktu. markafoni yok kullanmadın diyor ama kullandım ve siparişlerim de duruyor hala. markafoni hata mı yaptı ki

kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum.

Avea kodu ile 1 parça bişi almıştım. Şimdi iptal mi olacak? Ne vebali? Neler oluyor biri anlatabilir mi? :26:

Back
X