Ben yazdıklarıma ne kadar özen gösteriyorsam aynısın beklerim ..doğal olarak siparişlerini bilemem ama mağdur olduğumu kabul et lütfen
örn bugün öğlen hemen şifre atacağım haber bekliyorum diye anlaştık ben hesap açtım alışveriş yaptım defalarca mail özel msj ve buraya yazdım ancak ertesi gün 100 TL alt limit konduktan sonra sat 19,00 da geldi şifre tabiiki kullanamadım. Senden ricam 1 ay sonra 10TL oğluşlarım için kullanmam .Yazdıklarımda attığım maillerde yalan yanlış varsa düzelt lütfen
Sonuçta anlaşma anlaşmadır ;kimse 10 TL yada patates kodu peşinde değil her iki tarafın da menfaati söz konusu ona göre takas yapılmıştır
hemen şifre atıcam demedim. avea ya mesaj attım şifre gelir gelmez göndericem dedim. lakin mesaj gelmedi. 31 ekim son diye mesaj geldi. evet mağdursun ama mağduriyetin benden kaynaklanmıyor. aveadan kaynaklanıyor. belkide sırf bu 100 tl limit düzenlemesi yüzünden avea cevapları gelmedi bilemiyorum. benim menfaat uğruna yada yalan söyleyerek seni mağdur ettiğim falan yok. üztelik bir fiil sabhatan akşama kadar pc başında değilim ki her yazdığına anında cevap yazayım. ben sana 10tl ni kullanamazsn demiyorum. al senin olsun. hakkın zaten. ve inan ben 10 tl kazanıldığımı bile bilmiyordum. davet gönderin demenin sebebini markafoniye davetsiz üye olunmuyor diye bildiğim için seni davet ettim.lakin öle değilmiş. benim kızdığım nokta sanki bilerek seni kandırmışım gibi forumda yazı yazman. cevap gelmesse isim vericem falan demen. sen beni neyle itham edebilirisnki isim vericem gibi cümleler kullanıyorsun. yazdıklarına böle mi özen gösteriyorsunsipariş tarihlerinin olduğu sayfanın resmide ekte bu kadarı yeterli olur herhalde.
![]()