bana bugün dettol le maggie geldi maggie yi hiç beklemiyordum şaşırdım
canım maggi pakete neler koymuş
ben d bekliorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bugün dettol le maggie geldi maggie yi hiç beklemiyordum şaşırdım
Fa nın yarışmasının olmadığını ben söylemiştim. ayrıca Fa ya ben mail attım demedim. burdan birkaç arkadaş Fa ya mesaj atmış bizim böyle bir yarışmamız yok demiş diye söyledim.günaydinlar herkese
Fa nin yarismasini gecenlerde bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim.. yalanlamisti hatta ve hattaa güya fa ya mail atmis bizim öyle bir yarismamiz yok demis vs vs..
bilmiyorum belki kendince oda haklidir ama arastirmadan burda yanlis seyler yazmayalim dimi?
az önce Fa Türkiye facebook sayfasina girdim yarisma görünüyor https://www.facebook.com/FaTurkiye?ref=ts Katilim sartlarinda 9.Nisanda baslayip 25.Nisan saat 18.00 son bulcaktir yaziyor...
Ben burada görüp katılmıştım yarışmaya.O gün mü ertesi günmü tekrar oyuna girdim sayfa hata verdi.Kendi sayfasına baktım oyun görünmüyordu.Şimdi tekrar koymuşlar demekEki Görüntüle 391583 ..İnşallah tekrar kaldırmazlarEki Görüntüle 391584
canım maggi pakete neler koymuş
ben d bekliorm
her çeşit çorba nerdeyse 2 tane fırında tavuk harcı köfte harcı birde tavuk suyu canım
sitesine girdim öyle birşey yazmıyo canım başka bir siteden mi aldınız siz hediyeleri
Adese Alışveriş Merkezleri " Dost Alışveriş "
Ariel ile birlikte düzendiğimiz, 100 Braun Ütü hediyeli Anneler Günü yarışmamız "Benim annem de süper çünkü..." başladı!
Millî atlet Nevin Yanıt, atletizmde süper... Peki senin annen neden süper?
"Benim annem de süper çünkü..." cümlesini kendi duygularınızla en güzel şekilde tamamlayıp adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte ailedostu@adese.com.tr adresine yollayın, 100 Braun Ütü'den birini siz kazanın. Anneler Günü'nde, annelerinize vereceğiniz en güzel hediye olan teşekkür ve öpücüğü, bir hediyeyle süsleyin.
merhaba kızlar![]()
Haftaya yeni bir başlangıç yapmak ve Privacy Let�s Party�den parfüm+deodorant kazanacak 5 kişiden biri olmak için reklamı paylaş :)
Privacy Let
slm arkadaşlar Shiseido bu yıl kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
100
60
140
90
bu soruya ne yaptınız bulamadımda
kızlar daybuydayde 10tl yüklü hesabımı kullanabilirsiniz, 20tl yüklü limango hediye ediyorum kullananlara, markafoni 100tl için 25tl indiirmide isteyen kullanabilir
60 yaptım ben salladım valla :S :S kaybetsem bile yazacagım 19 yasındayım anca o kadar oldugunu thmin ettim ne yapayım diye![]()
![]()
daha geriye gidemedim diye
![]()
![]()
![]()
![]()