Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/tummarketler

Hediye Yağmuru !! Tummarketler.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.
5 gün boyunca hergün bir şanslı takipçimize KÜTAHYA PORSELENDEN FİNCAN TAKIMI !!!

Kazanmak için aşağıdaki 'KÜTAHYA PORSELEN FİNCAN TAKIMI RESMİNİ beğen , paylaş . Şanslı takipçimiz yarın saat 11 de açıklanacaktır.

günaydinlar herkese
Fa nin yarismasini gecenlerde bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim.. yalanlamisti hatta ve hattaa güya fa ya mail atmis bizim öyle bir yarismamiz yok demis vs vs..
bilmiyorum belki kendince oda haklidir ama arastirmadan burda yanlis seyler yazmayalim dimi?
az önce Fa Türkiye facebook sayfasina girdim yarisma görünüyor https://www.facebook.com/FaTurkiye?ref=ts Katilim sartlarinda 9.Nisanda baslayip 25.Nisan saat 18.00 son bulcaktir yaziyor...
Fa nın yarışmasının olmadığını ben söylemiştim. ayrıca Fa ya ben mail attım demedim. burdan birkaç arkadaş Fa ya mesaj atmış bizim böyle bir yarışmamız yok demiş diye söyledim.
gerçektende böyle bir yarışma fanın kendi hesabında görünmüyordu. eğer sonradan koyup yarışmayı başlattıysalar bu da Fanın ayıbı.
Kimse buraya araştırmadan birşey koymuyor. hatta eski arkadaşlardan hatırlayanlar olabilir hep birlikte yarışmaya katılmıştık sonra Fa ya burdan birkaç kişi sordu yok böyle bir yarışma dediler ve bizim adresleri aldılar diye telaşlanmıştık. ben sadece iyice öğrenin yarışmanın olup olmadığını ona göre katılın diye uyarıda bulunmak istedim. sanki yarışmaya kimse kazanmasın katılmasın diye böyle birşey söylemişim gibi lanse ediyorsunuz:19:

Ben burada görüp katılmıştım yarışmaya.O gün mü ertesi günmü tekrar oyuna girdim sayfa hata verdi.Kendi sayfasına baktım oyun görünmüyordu.Şimdi tekrar koymuşlar demekEki Görüntüle 391583 ..İnşallah tekrar kaldırmazlarEki Görüntüle 391584

hehhh.. işte bak bu benim yazdıklarımı doğruluyor. demekki kimse araştırmadan birşey yapmıyor suç Fa nın kendisinde oyunu bir kaldırıp bir koyuyor.

Son düzenleme:
kızlar daybuydayde 10tl yüklü hesabımı kullanabilirsiniz, 20tl yüklü limango hediye ediyorum kullananlara, markafoni 100tl için 25tl indiirmide isteyen kullanabilir

GOLDENLADY | Facebook
Sevgili #goldenlady severler. Bugün 15.00 'te daha önce hiç vermediğimiz bir ürünümüzü hediye edeceğimiz yarışmamız olacak. O saate kadar yarışmanın ilk kuralı, bu görseli herkese açık şekilde, yazdığımız bu notla beraber paylaşıp, görselin altına paylaştığınızı yazmanız... HEDİYEYE BAYILACAKSINIZ! Bol şans şimdiden :)

Adese Alışveriş Merkezleri " Dost Alışveriş "

Ariel ile birlikte düzendiğimiz, 100 Braun Ütü hediyeli Anneler Günü yarışmamız "Benim annem de süper çünkü..." başladı!

Millî atlet Nevin Yanıt, atletizmde süper... Peki senin annen neden süper?

"Benim annem de süper çünkü..." cümlesini kendi duygularınızla en güzel şekilde tamamlayıp adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte ailedostu@adese.com.tr adresine yollayın, 100 Braun Ütü'den birini siz kazanın. Anneler Günü'nde, annelerinize vereceğiniz en güzel hediye olan teşekkür ve öpücüğü, bir hediyeyle süsleyin.

merhaba kızlar :32:
Haftaya yeni bir başlangıç yapmak ve Privacy Let�s Party�den parfüm+deodorant kazanacak 5 kişiden biri olmak için reklamı paylaş :)

Privacy Let

slm arkadaşlar Shiseido bu yıl kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
100
60
140
90

bu soruya ne yaptınız bulamadımda

şu daybuday limango gibi şeylerle ilgili paylaşımlara ayrı topik açılmıyor mu.geçmişe bakıyım dedim hep daybuday indirim çeki.kampayaları göremioruz aynı şeylerin arasında

slm arkadaşlar Shiseido bu yıl kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
100
60
140
90

bu soruya ne yaptınız bulamadımda

60 yaptım ben salladım valla :S :S kaybetsem bile yazacagım 19 yasındayım anca o kadar oldugunu thmin ettim ne yapayım diye :D :D :D daha geriye gidemedim diye :D :D :D :52::52::52::52::52::52:

Süper Final’de adrenalin artıyor, karınlar acıkıyor! 10 Numara Menü için 10 numara yarışma başlıyor! Cumartesi-Pazar gözünü dört aç! Facebook sayfamızda sorduğumuz soruyu doğru yanıtlayan ilk 3 kişiden biri olursan, Şaşkınbakkal Dükkan Burger’de menüyü bedavaya getiren de, derbiyi izlerken krallar gibi yiyen de sen olacaksın! Takipte kal!
DUKKAN BURGER | Facebook

Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook

Yarışmamız başladı! Hemen Paylaş butonuna tıkla, eglencemudurubasvuru adresine gir ve Eğlence Müdürü başvuru formunu doldur. Her 10'uncu kişiye günün T-shirt'ü hediye! Bol şans
Jimmy Key | Facebook

Forum Ankara Moda Sokağı bilgini test et! Linki tıklayın, testimizi çözün, Moda Sokağı'ndan 50 TL tutarında hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın!

Tıkla, kazan! https://www.facebook.com/forumankaraavm/app_363464940333223?ref=ts

Forum Ankara - Alışveriş/Perakende | Facebook

Herkese iyi haftalar :)Melis 23 Nisan'a özel eğlenceli bir yarışma ile geliyor.Gün içinde yarışma ile ilgili detayları sizinle paylaşacağız!

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

İşte yeni kampanyamız! Kahvaltılık ürünler için bu fırsat kaçmaz!

KEBİR 'i cümle içerisinde kullanıp, bu paylaşım altına yorum olarak yazıp, en az 15 arkadaşına beğendiren herkes çekilişimize katılmaya hak kazanacaktır.

Ayrıca kaç kişiye ödül vereceğimiz katılım sayısına göre değişecektir. Başlangıçta ödül kazanan 3 kişi olacak fakat 100 katılım olursa 4 kişi, 200 katılım olursa 5 kişi, 300 katılım olursa 6 kişi şeklinde ödül kazanan kişi sayısı değişerek, artacaktır.

Yarışma süresi 10 gün! Acele edin kazanın!

Kebir | Facebook

Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
REMZİYE ONGÜL - Oral-B Şarjlı Diş Fırçası
MEHMET UYSAL - Omron Pedometre
ARİFE KANAR - Omron Tansiyon Aleti

Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam” bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala…

Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_10442206389

tebrkler aircimmmmmmm :13:

Back
X