Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlaarr hadi yine iyisiniz :1: içiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı :52:
helal ediyormusunuz diye açıkca sordum adamın verdiği cevap şöyle :9:

Sayın Güliz Candan,

Konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata Markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.

Markafoni ailesi olarak yaşanan teknik aksaklıktan dolayı özür dileriz.

:8::8::8:

Electrolux Türkiye
Bu ilanımızı 19 Nisan Perşembe gecesine kadar beğenip, paylaşan kişiler arasından 10 kişiye Electrolux Çelik Yüzey Temizleyici Spray hediye edilecektir. Hediye kazananların isimleri Cuma günü sayfamızdan duyurulacaktır.

Glade Kadını
Sevgili Glade Kadını Üyeleri,

Glade Benim Tarzım Benim Kokum yarışmasından Glade Refresh Air kazanan üyelerimize hediyeleri Mayıs ayı başında gönderilmeye başlanacaktır. Kazananları şimdiden tebrik ederiz.

Kızlaarr hadi yine iyisiniz :1: içiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı :52:

Sayın Güliz Candan,

Konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata Markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.

çok saol yaa dünden beri içim içimi kemiriyodu napsam die,,bende sormayı düşünüyordum.

kızlaarr hadi yine iyisiniz :1: Içiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı :52:
Helal ediyormusunuz diye açıkca sordum adamın verdiği cevap şöyle :9:

Sayın güliz candan,

konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.

:1::1::1::1::1::1:saol canm:16:

içimiz içimizi kemiriyor sorunca da çocuk gibi oluyoruz:19: ceydaCa içimize kurt düşürdün dün o kadar sağol bugünkü açıklaman için:3:

Çocuk gibi tabirini kullanan bendim, bu konuyla alakalı değildi söylemim; Kendi beyni yerine başkasının beynini kullanmaya çalışanlaraydı. Hepimizde beyin var ama bazıları utanmasa ben düşünmeyeyim benim yerime de siz düşünün modunda, Allah herkese beyin vermiş, hiçbirşeyi araştırmayıp herşeyi hazır bekleyen, her şeyi başkalarına soran insanlara evet sinir oluyorum. Kendi de araştırabilecekken, ya da düşünebilecekken her şeyi onaylatmak isteyenler, kendilerine bir şeyi öğrenmek zor geliyor ama tekrar tekrar sormaya üşenmiyorlar, onlara cevap veren kişiler o cevabı yazmak için bile zaman harcıyor.. Yeri gelmişken içimdekileri de yazıverdim. Söylediklerim hem alışverişle ilgili konularda hem de yarışmalarda geçerli, bunları yapanlar umarım dikkate alırlar. :32:

Kampanyamız 17 Nisan 2012 salı günü 18:00'a kadar geçerlidir.
Beğenip, paylaşıp, yorumlayan takipçilerimiz arasında yapılacak çekilişle 3 adet Platoon PL-2010 8 in 1 Kablosuz Kulaklık sahibini bulacak...
Facebook

kızlar şu Markafoni Avea çek olayını merak ettim sordum, attığım maile cevap olarak gelen mail şöyle;

Sayın Güliz Candan,

Avealılara özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanma kampanyamızda teknik bir sorun nedeniyle 100 TL ve altı alışverişlerde de kupon kullanımı yapılmıştır. Ancak bu sorun 13.04.2012 tarihi itibariyle çözülmüştür.

Şu an için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanabilirsiniz.

Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Musa Mete |Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

Ertuğrul Gazi Cad. No.4
34250 Küçükköy - Gaziosmanpaşa, Istanbul
Tel: (+90) 212 453 16 00 – d. 2113
Fax: (+90) 212 453 16 16
Web : www.markafoni.com
Facebook : markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook
Blog : markafoni Blog | fashion & lifestyle + gusto

(not: artık bu hata yüzünden yapılan alışverişleri helal ettiniz mi die de soramadım ama isterseniz sorarım :9: )

Sayın Güliz Candan,

:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

selam herkese

bu markafoni olayında herkes kendi özgür iradesiyle karar verebilir diyorum. nasıl bir tuşla alındıysa bir tuşla da iptal yapılabilir.

fikirmetreden mail gelmiş tv anketi 3 tl yüklüyor fkirmetre hesabınıza yapın derim kota dolmadan geçenlerde 5 tl lik anketi doldurdum hemen hepsiburada dan 5 t lik kod aldım. kargo bedava ürünlerden seçtim.imkan varken değerlendirin derim.

Cnm fıkırmetre TV anketi nasıl olucak?

kızlar içinize kurt düşürdüğüm için kusura bakmayın :17: ama ben sizin iyiliğinizi düşündüğüm için bir yanlışlık yapmayın die uyarmıştım sadece. neyse konuya açıklık getirerek kendimi de rahatlattım sizi de rahatlattım sorun ortadan kalktı konu da kapandı :24::36::36::36:

https://www.facebook.com/kacmadanal

Kaçmadan Al takipçilerine kazandırmaya devam ediyor.

Kaçmadan Katıl kampanyasında günün ürünü :

Pratik Sebze Doğrayıcı

Kampanyaya katılmak için sende bu resmi beğen-paylaş-yorumla fırsatı kaçırma.

Yapılacak çekilişle 2 şanslı takipçimize Pratik Sebze Doğrayıcı hediye.

Arnica
Çok yakında yeni yarışmamızı duyuracağız. Bu hafta da çok hoşunuza gidecek, güzel bir hediyemiz var. Üstelik tam 5 kişiye!
Belki de bu hafta şans rüzgarları sizden yana esecek ve kazanma sırası size gelecek!

kızlar bir ay ve 6 ay lık bebegi olanlara hero babay den bana üç paket geldi üye olun

çok güzel paket bebe bisküvileri mamalar meyve püresi
ayyy tam buna isyan etcektim bana niye gelmiyo diyee..bi baktım kapı çaldıı :))hero geldii:)) ama kendi adıma 2 ,eşimin adına 1 kez katılmıştım onun adına yollamış uyuzlarr :63:

slm arkadaşlar Shiseido bu yıl kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
100
60
140
90

bu soruya ne yaptınız bulamadımda
çoktaan cevap vermişindir ama yinede söylüyüm belki başkasına faydam dokunur

cevap 140.

kızlar şu Markafoni Avea çek olayını merak ettim sordum, attığım maile cevap olarak gelen mail şöyle;

Sayın Güliz Candan,

Avealılara özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanma kampanyamızda teknik bir sorun nedeniyle 100 TL ve altı alışverişlerde de kupon kullanımı yapılmıştır. Ancak bu sorun 13.04.2012 tarihi itibariyle çözülmüştür.

Şu an için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanabilirsiniz.

Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Musa Mete |Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

Ertuğrul Gazi Cad. No.4
34250 Küçükköy - Gaziosmanpaşa, Istanbul
Tel: (+90) 212 453 16 00 – d. 2113
Fax: (+90) 212 453 16 16
Web : www.markafoni.com
Facebook : markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook
Blog : markafoni Blog | fashion & lifestyle + gusto

(not: artık bu hata yüzünden yapılan alışverişleri helal ettiniz mi die de soramadım ama isterseniz sorarım :9: )

Sayın Güliz Candan,

ayyy çok sevindiiimmm ..kaç gecedir uyumaan önce aklımda hep bu vardııı...10 tane çek yolladım ..ne hayallerle neler aldııımmm:16::16: benim olcakmı yani onlarr :9::9::9: süpper süpperr süpperrrr:72::72: son bi çekimi harcayamamıştım ona üzüldüm bak şimdiii:1:

https://www.facebook.com/pages/%C5%9Eirince-%C3%96rg%C3%BC-D%C3%BCnyas%C4%B1/384035114964504

HAYDİ ÇEKİLİŞE...!!!

SAYFAMIZIN ÜYE SAYISI 100. VE 250
OLDUĞUNDA YAPACAĞIMIZ İKİ AYRI ÇEKİLİŞLE
BİRBİRİNDEN ŞİRİN ÖRGÜ OYUNCAKLAR HEDİYE EDECEĞİZ...

KATILIM ŞARTLARI İSE;
- sayfamı beğenmediyseniz sayfayı beğenmek,

- yarışma duyurusunu sayfanızda yada profilinizde herkese açık olacak şekilde paylaşın.

- bu resimin altına BEĞENDİM - PAYLAŞTIM yazın.

- kargo ücreti alıcıya aittir.

- bu şartları yerine getirmeyenler çekilişe dahil edilmeyecektir...

https://www.facebook.com/AksuTost

$530968_285107204905468_283019211780934_675070_1747898230_n.webp

Back
X