Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 farklı hesaptan 6 farklı teslimat adresiyle alısveris yaptım ay yordu valla gözlerim agrıdı karlı bir gün oldu 120 tl gelecek cekte cabası inşallah herkes yararlanabilirrr canta aldım 2 terlik aldım kocama deniz sortu tshirt kendime badi aldım 20 tl verdim toplam![]()
Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?
markafoni avea kod ile yaptığım ilk alışverişim geldi
normalde gönderim tarihi 21-24 nisan arası diyordu ama erkenden geldi valla
bu hafta hepsini gönderebilirler tetikte olun![]()
ben bi öncekinde aynı isim aynı adresle aldım farklı hesaplardan sorun olmadı şimdide farklı hesaplardan aynı adrese aldım
yanı ben mesela kendı adıma 3 farklı hesaptan aldım cnm umarım sıkıntı doğmaz
Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?
Finish Türkiye
Parlayan Kadınlar Kulübümüz sizlere birçok fırsat sunuyor. Formu doldurup, çekilişe katılın. Haftanın Ödülünün sahibi siz olun! https://www.facebook.com/FinishTurkiye/
Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.
Eki Görüntüle 393545 [SUB][SUB][/SUB][/SUB]![]()
0.80 kr.a bunları aldım ,davetten 40 tl çekim vardı..bana ve oğluşa..kocişe de alıcam barnak arası terlik
yaşasın 23 nisan..![]()
kuzu oğluşuna aldığın nasıl 80krş geldi önceden çekinmi vardı