Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu oğluşuna aldığın nasıl 80krş geldi önceden çekinmi vardı
Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.
kızlar arnica ya ne yazdınız cevap olarak:26::26:
kızlar arnica ya ne yazdınız cevap olarak:26::26:
sımdık bı edebıyatcı olarak dıkkatımı ceken bısey oldu orda parlayan kadınlar kulubu yazıo ya onlar sadece kadınlar kulubunu kullanmamıs oluo sıfat ıle bırlesık kelıme olusturmuslar evet kadınalr kulubu ılk goze carpıo ama parlayan kadınlar kulubu yazıo
markafoni avea kod ile yaptığım ilk alışverişim geldi
normalde gönderim tarihi 21-24 nisan arası diyordu ama erkenden geldi valla
bu hafta hepsini gönderebilirler tetikte olun![]()
kızlar fikirmetreye üye oldum formu doldurdum çek no da geldi ama daybuyday a üye olamıyorum hata veriyor of yaaaaaaaaa
istersen ben seni üye yapabilirim istersen özelden ulaş cnm
aslında öyle bir zorunluluk yok ben bütün çekleri tek bir adreste toplamıştım (maalesef) şimdi hepsini aynı hesaptan aynı isimle aynı adrese harcadım tek tek sorun olmuyo yani
Hımm anladım saolun pekı davetten gelen cekler ne zaman yuklenıyor acaba hepsi birliktemi yuklenıcek? Bir alışverişte kaç davet ceki birleşiyor acaba?
LCW den mi almıştın cnm.onlarmı geldi?
sımdık bı edebıyatcı olarak dıkkatımı ceken bısey oldu orda parlayan kadınlar kulubu yazıo ya onlar sadece kadınlar kulubunu kullanmamıs oluo sıfat ıle bırlesık kelıme olusturmuslar evet kadınalr kulubu ılk goze carpıo ama parlayan kadınlar kulubu yazıo
neler olmuyor kiiii![]()