Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.

sımdık bı edebıyatcı olarak dıkkatımı ceken bısey oldu orda parlayan kadınlar kulubu yazıo ya onlar sadece kadınlar kulubunu kullanmamıs oluo sıfat ıle bırlesık kelıme olusturmuslar evet kadınalr kulubu ılk goze carpıo ama parlayan kadınlar kulubu yazıo

kızlar fikirmetreye üye oldum formu doldurdum çek no da geldi ama daybuyday a üye olamıyorum hata veriyor of yaaaaaaaaa

sımdık bı edebıyatcı olarak dıkkatımı ceken bısey oldu orda parlayan kadınlar kulubu yazıo ya onlar sadece kadınlar kulubunu kullanmamıs oluo sıfat ıle bırlesık kelıme olusturmuslar evet kadınalr kulubu ılk goze carpıo ama parlayan kadınlar kulubu yazıo

:31::31:

aynen arkadaşım..
benim de önce kadınlar kulübü kısmı dikkatimi çekti ,sonra parlayan kadınlar kulübü kısmı olunca ,kafam karıştı..
yani atıyorum Maraş dondurmacısı ismi tescil edilince ,adamda gidip öz Maraş dondurmacısı ismini alırsa sorun olmaz gibi geliyor..
yine de prosedür ne bilmem..

aslında öyle bir zorunluluk yok ben bütün çekleri tek bir adreste toplamıştım (maalesef) şimdi hepsini aynı hesaptan aynı isimle aynı adrese harcadım tek tek sorun olmuyo yani

Hımm anladım saolun pekı davetten gelen cekler ne zaman yuklenıyor acaba hepsi birliktemi yuklenıcek? Bir alışverişte kaç davet ceki birleşiyor acaba?

Hımm anladım saolun pekı davetten gelen cekler ne zaman yuklenıyor acaba hepsi birliktemi yuklenıcek? Bir alışverişte kaç davet ceki birleşiyor acaba?

istediğin kadar çek birleştirebilirsin teslim aldıktan 1 ay sonra yüklenio yaklaşık cnm farklı günlerde genelde yada hepsi birden belli olmuo:16:

Kanuni
İşte beklediğiniz an geldi...

LS 2 KASK kazanan yarışmacılarımız;

Melek ATAR
Batuhan ERDOĞAN
Hasan TUNÇ
Ali OSMAN
Ahmet ELBEYLİ
Ahmet NESİM
Karadağlı KARADAĞLI
Harun DEMİR
Sercan KAN
Esra BAYRAMOĞLU

Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Kendileriyle en kısa zamanda iletişime geçilecektir.

Sizler de Kanuni'nin birbirinden muhteşem ödüllerini kazanmak istiyorsanız eğer bizi takip etmeye devam edin...

Evet bende öyle düşünüyordum amaaaaa Marka Bilinirliği denen bir kavram var. Finish önüne bir sıfat ekleyin bakalım kabul edecekler mi ? Asla kabul etmiyorlar hemen davalar açılıyor. Bizde öyle yaptık...

Örnek olarak Turkcell AKILLI Kadınlar Kulübü ! Turkcell de bu şekilde kullanamaz ! Kullanmaması içinde gereki çalışmalar başlattık.

Başına sıfat ekleyip kullanabileceklerse Marka tescilini 5 sene önce neden yaptık ?

ben dandik finish diye bir kampanya yapsam sizce tepkileri ne olur ?

Back
X