Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

darısı kpss'ye inş:2

iyide kargo poşetini yoklayıp mı anlıyolarmş ya numune değilde önemli bişeyse

tebrikler cnm bende bugün 28,... yaptım

oğluna al beni
garibim ne zaman arayıp napıyosun dese kampanyalara bakıyorum diye cvp alıyo yakında beni terk edecek

ayyy bende aynı durumdayım sonunda aha böyle çekiştircek beni yeter gari diye

kızlar syfları okudum ama paylaşıldımı bilemedim onu bikaç bişey buldum haberi edeym dedm

KLM Türkiye - KLM Şanslı Çarşamba | Facebook gidiş dönüş uçak bileti veriyo

Favori Jewellery (Turkey) - Favori Pırlanta | Facebook

Favori Jewellery (Turkey) - Evlilik Hediyem | Facebook

bide yine facedeki yedigünün syfsında duvarında gün aşırı sorular soruyolar,resimdeki ünlü kim gibi

şimdi bunuda buldum http://facebook.creamarks.net/assos/pirlanta_anlari/index

bol şanss hepimizeee ayyy hepsii altın pırlantalıı ohhh ne güzellll

Son düzenleme:

Bana çıkmıştı annemede çıkmış yehuuu

kızlar markafoniden 10 tl gelmiş bana...
nasıl kullanıyoruz belli bi harcamadan sonra mı yoksa direkt kullanabiliyor muyuz??
bide kargo ücreti var mı?

günaydın herkese.
dayanamadım fikri mühime msj yazdım. bebeğim gelmedi ilgilenirseniz sevinirim dedim. bakalım ne zaman göndercekler.umarım gönderirler...:97:

kızlar markafoniden 10 tl gelmiş bana...
nasıl kullanıyoruz belli bi harcamadan sonra mı yoksa direkt kullanabiliyor muyuz??
bide kargo ücreti var mı?

banada gelmiş.ama kullanamıycam. kargo ücreti zaten 75 tl ve üzeri bedava. heralde direkt kullanılıyo kupon.alt limit falan yazmıyo.

fm den bana mail geldi mersin cocacola fabrikası için adanadan da servis varmış ama cumaya denk geliyor gidemem kii

son kullanma tarihi var sen nasıl biriktirdin ki :44::44::44::44:

biriktirmedim ki canım öyle denk geldi.iki arkadaşım alışveriş yapmış benim davetimle üye olup.20 tl o şekilde geldi.
hatta 7 haziranda aktif oldular bende. (ürünler belli bi süre içinde iade edilmezse geliyor çekler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…