Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlaaar koleston köpük boyam sonunda geldiii darısı gelmeyenlerin başınaaa

Son düzenleme:
kızlar bi ara makale gibi bi form doldurmuştuk
phlips ürünleri ile ilgili
elimizdeki ürünün modeli ws her nanesini sormuştu ne oldu o:26:

Babalar Gününde YKM’den 100 TL Hediye Çeki Kazan!

Babalar günü yaklaşıyor. Alacağın hediyeye karar veremediysen işte sana fırsat!
Babanla sevgi dolu bir fotoğrafını YKM Kampüskart’ın oluşturduğu “Babalar Gününde YKM’den 100 TL Hediye Çeki Kazan.” etkinlik sayfası duvarına yükle en çok beğenilen ilk 3 fotoğraftan biri seninki olsun! YKM’den 100 TL’lik hediye çekini sen kazan!

Katılım koşulları:

• Şehir kısıtlaması yoktur.
• Yarışmaya katılmak için kullanıcıların, YKM Kampüskart Facebook Sayfası’nı beğenmiş olması gerekmektedir.
• Sahte profil oluşturarak yarışmaya katıldığı ya da kazandığı tespit edilen katılımcılar ödüle hak kazanamaz. Ödül hakkı yedek yarışmacıya aktarılır.
• Aynı kişi birden fazla fotoğraf gönderemez.
•YKM çalışanları yarışmaya katılamaz.

Tarih Aralıkları : 06 Haziran – 17 Haziran
17 Haziran Günü Bitiş Saati: 15:00

Yaza Harika Girmeye Hazırlanın

Bu yaza formda girmek ve istediğiniz gibi görünmek için Special K’nın 2 hafta, 2 kase, 2 öğün programını uygulayın. Bodrum’da harika bir yaz tatili kazanmak içinse yarışmamıza katılın, 2 hafta boyunca, günde 2 kez, 2 dakika yarışın. En çok soruyu doğru cevaplayın, ilk 3’e girin, kazanın!

Special K ile Yaza Harika Girin!

vaseline facebook kampanyasına 2 hesabımlada katıldım kazanıyım artık nolur ama:2:

annaaaaaaaa ben bunu daha önce neden düşünemedim
senden iyi gelin mi bulacam herşey beleşe gelir aldım gitti

bacılarrrrr yakında kk da kampanyalı yarışmalı düğün varr bizi takip etmeye devam edin :82:

kızlar slm kknın bu topigini yeni gördüm sizden bişi rica edicem yeni dogum yaptım bebegim için numune istiye bilicegim markalar varmı paylaşırsanız sevinirim.

kızlar slm kknın bu topigini yeni gördüm sizden bişi rica edicem yeni dogum yaptım bebegim için numune istiye bilicegim markalar varmı paylaşırsanız sevinirim.

huggisden bebek bezi isteyebilirsin canımm
sitsine girip form dolduruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…