Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar belki bana kızacaksınız ama artık burda yarışma ve kampanyaları bulmkta zorlanır oldum, sürekli alışveriş sitelerinden bahsediliyor çeklerden konuşuluyor sanki başlık amacından sapmış gibi, ben hep geçmişi okur öyle güne dönerdim ama artık bunu yapamıyorum; bu tür konular için başka bir başlık açsanız olmaz mı? ben çok sıkıldım bu konulardan hiç ilgimi çekmiyor, bu topiğe kampanyalar için bakıyorum zira; internetten alışveriş yapmıyorum yapmam da. bu yazımı yanlış anlamayın lütfen ama kampanyalar arada kaynayıp gidiyor sayfalardır aynı şeyler konuşuluyor artık okuma hevesim gitti.

sleeep ve renazz size msj atınca şöle hata veriyor anlamadım atamıyorum msjda

Separate multiple user names with a semi-colon ';

canım mail olarak attım gönderdiğine kontrol et istersen birini kullanıp diğeri kalırsa onuda renaz istiordu sanırım ona ver ama kullanıcaksan sen kullan :34:boşta çek kalmasın :34:alınca söle canım

canım tekrar kontrol et istersen 3 tane kalmış elimde farketmemişim kullanmadıklarını söle bana vereyim ya da msj la ilet diğer arkadaşlara :34:

canım tekrar kontrol et istersen 3 tane kalmış elimde farketmemişim kullanmadıklarını söle bana vereyim ya da msj la ilet diğer arkadaşlara :34:

saklamaliyiz'ı bunu kullandım
sensizhepyalniz olan bunu kullanmadım geçersiz diyo şifre haberin olsun
Çok teşekkür ederim tekrardannn sana da 20tl lıkler gelsın hem bana hem sana yaradı çok saol
özelden mesaj atılmıo posta kutun dolumus

Back
X