Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saklamaliyiz'ı bunu kullandım
sensizhepyalniz olan bunu kullanmadım geçersiz diyo şifre haberin olsun
Çok teşekkür ederim tekrardannn sana da 20tl lıkler gelsın hem bana hem sana yaradı çok saol
özelden mesaj atılmıo posta kutun dolumus
ayy ben onu vermişim birine çok özür dilerim neyse diğerlerinide son anda farkettim işine yaradı ise ne mutlu bana :34:

arkadaşlar aranzuıda birine çek vermişim ama kime olduğunu bulamadım bu maili kime verdim sensizhepyalniz@hotmail.com bana dönüş yaprsa özel bir mevzu var şifre hakkında yanlış anlaşılmak istemem asla :34:

titanic çekilişi reklamlarda bile çıkmaya başlamış.
pek inandırıcı bulmamıştım halbu ki :44:
meğer ciddi ciddi gönderiyorlar vayy be :10:

arkadaşlar son 1 tane elimde 10 tl çek var ancak kargo ücreti eklendi siteye isteyen olursa vereyim kullansın :34:

Nisan ayı sonuna kadar sürecek Markafoni üyelik kampanyamız başladı!
Onlarca markada %80'e varan indirimlerle sahip olmanıza olanak sağlayan http://www.markafoni.com/ şimdi sitemizin takipçilerine ekstra hediyeler kazandırıyor.

Aşağıdaki linki kullanarak Markafoni'ye üye olan her 50. kişi bizden sürpriz iki adet hediye kazanıyor.
Kampanyaya katılmak için;
* http://bit.ly/HFpKur adresinde tıklayarak bilgilerinizi doldurun ve üyeliğinizi aktive edin (bu adrese tıklanmadan yapılan üyelikler geçersiz sayılacaktır.)
* Mail adresinize gelen "Markafoni üyeliğinizi aktive edin" başlıklı maili markafoni@hergunkampanya.com adresine iletin, kazanın

Maili yönlendiren her 30. kişi sürpriz bir ödül kazanıyor, hem de kargo ücreti bile ödemeden.
Kazananlar aşağıdaki adreste yayınlanacak aynı zamanda mail ile irtibata geçilecektir;
Markafoni Üyelik Kampanyası Sonuçları

Son başvuru: 30 Nisan 2012

İndirimli Alışverişin yeni trendi http://www.indirimcarsisi.com/'dan 4 üyemize dilediği ürünlerde kullanabileceği 25 TL'lik Hediye Çeki veriyor. Anneler Gününe Özel bu kampanyayı kaçırmayın.

Aşağıdaki işlemleri tamamlayın şanslı 4 kişiden biri siz olun.;
* ndirim ars | Kozmetik Parfm Giyim Anne ve Bebek rnleri Oyuncak Ev Dekorasyonunu Mutfak Aksesuarlar Saat Tak Elektronik Kampanya ve ndirimli Online Sanal Alveriin Yeni Adresi adresine üye olun
* https://www.facebook.com/indirimcarsisi adresini beğenin ve "Sayfayı Arkadaşlarına Öner" uygulamasıyla tüm arkadaşlarınızı Alışverişin Yeni Trendine davet ediniz.

ndirim ars | Kozmetik Parfm Giyim Anne ve Bebek rnleri Oyuncak Ev Dekorasyonunu Mutfak Aksesuarlar Saat Tak Elektronik Kampanya ve ndirimli Online Sanal Alveriin Yeni Adresi üye adınızı ve facebook profil linkinizi indirimcarsisi@hergunkampanya.com adresine gönderin çekilişe katılın

Bakımlı bayanlar için bulunmaz bir fırsat. Piyasaya yeni çıkan ürünleri denemek için ürünün gerçek boyutunu alıp birsürü para vermek istemiyorsanız Vanilya Club tam size göre
Vanilya Club Kozmetik Keşif Kulübü adresinden üye olabileceğiniz klüp, aylık 35TL karşılığında her ay lüks markaların güzellik ürünlerinden 4-5 adet mini boyunu özel bir kutuda adresinize gönderiyor. Kutunun içerisinden çıkacak sürpriz ürünler de cabası

Golden Rose, en güzel ojeli tırnakları arıyor!

En güzel ojeli tırnaklara sahip 5 kişi, Golden Rose Yeni Summer Oje Serisi’nden 3 farklı renkte oje kazanacak!

Yarışmaya katılmak için,
Kampanya görselimizi profilinizde paylaşmanız,
Golden Rose ojeli tırnaklarınızın ve ojenizin aynı karede yer aldığı fotoğrafı 18-30 Nisan tarihleri arasında goldenrose@goldenrose.com.tr mail adresine göndermeniz yeterli olacaktır.
Fotoğraflar Golden Rose jürisi tarafından seçilecektir.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Yeni ödüllü yarışmamız başladı.
Yarışma hakkında bilgiler

• Kampanya 15.04.2012 ile 15-05-2012 tarihleri arasında geçerlidir.
• Soruları cevaplayanların puan durumu sıralamalarına ve hediye sayımıza göre 50.,150.,250.,350.,550.,750.,1000. kişiler hediye kazanacaktır.
• Kampanyadan yararlanabilmek ve yarışmaya katılımcı olabilmek için Facebook sayfamızın beğenilmesi ve cevapların sonunda istenilen iletişim bilgilerinin doğru olarak bırakılması gerekmektedir.
• Hediyenizi size ulaştırabilmemiz için en son adımda çıkacak iletişim bilgilerini lütfen doğru giriniz.
• Kampanya talihlileri 20.05.2012 tarihinde bu sayfada açıklanacaktır.
• Sorular random gelmektedir, her katılımıcıya soru kaynağımızdan sorular anlık seçimlerle geliyor.
• Her sorunun belirlediğimiz zorluk derecesi var. Doğru cevap sayısı ile zorluk derecesinin ortalaması çarpılıp yarışmacı puanı bulunuyor.
• Yarışmada kazanan yarışmacıların her birine verilecek ödüllerin maddi değeri 50 TL yi geçmeyecektir.

Gelin Damat Fırsatı - Yerel İşletme - İstanbul - Yarışma | Facebook

GelinDamat Fırsatı | Facebook

Migros 20-21-22-23 Nisan Tüm Oyuncak,Kitap ve Kırtasiye Ürünlerinde %50 İndirim varmış sanırım kızlar haberınız olsun.

$4CEAC537C8A5454A8CD922D3607179BF.webp

....................................

arkadaşlar elimde bekleyen bir kaç siteye ait inidirim çekleri var isteyenlşer mail adreslerini mesaj atsın göndereyim. özel mesaj atamıyorum

ZİDAYA. COM
50 TL lik indirim çeki.25 -25 olmak üzere iki farklı alışverişte kullanılıyor. 50 tl üzeri alışverişler de geçerli.03.05.2012 son kullanma tarihi

ALTINCI CADDE
100 TL lik indirim çeki.500 tl ve üzeri alşverişlerde kullanılıyor.23.04.2012 son kullanma tarihi

EVİM.NET
10 TL lik indirim çeki. 30 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor.30 tl zeri siparişlerde geçerli.22.04.2012 son kullanma tarihi

LİDYANA
%30 İNDŞRŞM ÇEKİ. AVEA VERİYOR. 16.05.2012 SON KULLANMA TARİHİ

Son düzenleme:
ay kızlar herkes soruyor adamakıllı biri vcevaplasın

sorular alttadır

1................. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu

2..................... kapıda ödeme varmıııııııııı

soruyu yanıtlayana benden çiçekkkkkkkkkkkkk:9:9::9::9:

cevap veriyorum

bu sorular defalarca cevaplandı neden geçmiş sayfaları okumak yerine ha bire bunları sorarsınız anlamam :45:

Back
X