Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aman Allahım bu yüztık ne kadarda övülmüş böylee :53: nereden kazandıkları çokk belli siteye giriyorsun tam tamına 100 tane reklamlarına tıklıyorsun bir güzel kazandırıyorsun onlara.. onlarda çok basit hediyeler veriyor (fare, kulaklık...) çok nadir çikolata tarzı bişe veriyor. ve düşünün günde kaç kişi girip yüzer reklamlarını tıklıyor yaaa. kendimi en enayi hissettiğim site orası olmuştu girmiyorum artık zatenn :37:

ben beğendim netvariumdan gelen saatleri 3 tane almıştım 2 tane si tercih ettiğimden farklıydı ama eşimde bende beğendik. bakalım buna da katıldım.hayırlısı artık.
kargo ücreti de 7,50 tl miş

kızlar beni şimdi philips den aradılar bahar temizligi için salı günü gelceklermiş ama face de açıklamayın dedi acaba ücretsizmi söylemeye unuttum ya bide t.c kimligimi aldı:30:

ya inanamıyoruuummm çok güzell.inşallah beni de arralar çok istemiştim.hem makineyi heiye edecekler haberin var demi??:16::16: ne güzel yaaa nerede oturuyosun canım?

$524016_274725612619393_237509219674366_608984_658449954_n.webp

...................................................

Markafoni Woo İstanbul butiğindeki siparişlerim geldi az öncee:21::21:
Çok beğendim bluzleri tam istediğim gibilerrr:46: LCW ürünleri dağıtıma
çıkmadı henüz sanırım:31:

kızlar bu evimisterden siparişlerim vardı bu gün geldi ama eksik yollamışlar ne yapmam lazım acaba yardım edermisiniz bana

canım benimde vardı eksik gelmişti bende çok şaşırmıştım hatta korkmuştum:9: ürünü tedarik edince göndericeklermiş seninki de öyle olur ben bekliyorum hala:31:

bu arada benim da aldığım duvar saati gitmiş diğerlerinden ses yok daha

Son düzenleme:
kanz türkiye

İşte ikinci haftanın kazanan kombinasyonlarının sahipleri!

Kombinasyonlarını bedelsiz kazanan minikler;

Tuana Akdağ
Sina Yağız Ürüçoğlu
Musa Harun
Erva Ege Çevre
Zeynep Demir

Kombinasyonlarında %50 indirim kazanan minikler;

Ege Koçyiğit
Zeynep Kılıç
Kuzey Şahin
Muhammet Serdin
Yağmur Başoral
Oğul Sarp Korukoğlu
Beril Altınsoy
Asya Akdağlı
Yeşim Şahin
Mehmet Yaman Yılmaz
Yağız Çelik
Zeynep Naz Demirci
Nil Demirtaş
Deniz Yalçın
İpek Filik

Kazananlarla eposta yoluyla iletişime geçilecektir. Şansınız her hafta devam ediyor. Ayrıca katılan herkese kombinasyonunda %10 indirim var. Tek yapmanız gereken son ekranda “indirim al” butonuna tıklayarak karşınıza çıkan kod ile bir Kanz ya da S&D mağazasına uğramak.

Kanz Türkiye - Kombinasyonunu Yarat | Facebook

arkadaşlar sayfalardır okuyorum hep çek muhabbetleri....
ne güzel arkadaşın biri link veriyor gidin muhabbetlerinizi lütfen rica ediyorum orda yapın.
artık doğru düzgün yarışma paylaşımları yapılmıyor
arkadaşların hepsi gizli gizli yarışmalara katılıp kimseye paylaşmıyorlar.
varsa yoksa o çek senin bu çek benim.
hatta yarışmalardan kazananlarıda görüyorum kazandıklarını bile söylemiyorlar artık
lütfen paylaşımlarımızı yapalım kazananların sevinçlerine ortak olalım.

özgmm arkadaşımızın dışında yarışma paylaşan kişi çok az.
bu arada paylaşımların için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Back
X