Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sayfalardır okuyorum hep çek muhabbetleri....
ne güzel arkadaşın biri link veriyor gidin muhabbetlerinizi lütfen rica ediyorum orda yapın.
artık doğru düzgün yarışma paylaşımları yapılmıyor
arkadaşların hepsi gizli gizli yarışmalara katılıp kimseye paylaşmıyorlar.
varsa yoksa o çek senin bu çek benim.
hatta yarışmalardan kazananlarıda görüyorum kazandıklarını bile söylemiyorlar artık
lütfen paylaşımlarımızı yapalım kazananların sevinçlerine ortak olalım.
özgmm arkadaşımızın dışında yarışma paylaşan kişi çok az.
bu arada paylaşımların için teşekkür ederim
ben bu konuyu geçen ay dile getirdim çek muhabbetini ama suçlu oldum.paylaşım yapmaktan soğudum her geldiğimde alışveriş siteleri konusu baydı.ucuza aldıklarını sanıyolar ama yanılıyolar gerçi onlarca hesap açıp aldılarını saymassak.geçen bu sitelerden birinde fincan gördüm ikili setti 10 tl idi.çok beğenmiştim ama almadım.bugun sosyete pazarında markasıda aynı rengi şeklide 6lısını 20 tlye gördüm.hatta nette ne gördümsede gördüm fiyatlarıda yarısı.dedim kendimce netten bakıp iç gheçirmeye gerek yokmuş gezip görmek gerekirmiş.herkes alışveriş yapıyo bende ama herkesinde bilmesi gerekmiyo.
o sebepten arkadaşım sen suçlu olursun uyardığın için.başka topik açsalar daha iyi olur ama kime diosunn
ben bu konuyu geçen ay dile getirdim çek muhabbetini ama suçlu oldum.paylaşım yapmaktan soğudum her geldiğimde alışveriş siteleri konusu baydı.ucuza aldıklarını sanıyolar ama yanılıyolar gerçi onlarca hesap açıp aldılarını saymassak.geçen bu sitelerden birinde fincan gördüm ikili setti 10 tl idi.çok beğenmiştim ama almadım.bugun sosyete pazarında markasıda aynı rengi şeklide 6lısını 20 tlye gördüm.hatta nette ne gördümsede gördüm fiyatlarıda yarısı.dedim kendimce netten bakıp iç gheçirmeye gerek yokmuş gezip görmek gerekirmiş.herkes alışveriş yapıyo bende ama herkesinde bilmesi gerekmiyo.
O sebepten arkadaşım sen suçlu olursun uyardığın için.başka topik açsalar daha iyi olur ama kime diosunn
bende katılıyorum arkadasların aldıkları gercekten cok guzel gule gule kullansınlar ama burada herkes netten alısverıs yapmıo bende kampanyaları okumakta zorlanıyorum bencede baska sayfada paylasılsa daha mantıklı cek kampanya olayını paylasmakta sorun yok oda kampanya sonucta ama devamı sıkıcı oluo lutfennn![]()
Essie Turkey
Bahari getiriyoruz. Sezonun ilk yarismasi. Ekteki renkleri dogru tahmin edin, 3 sansli yarismaci Essie'den istediginiz renk ojeyi kazanin! Son katilim 21 Nisan Cumartesi 12:00. Tek cevap yazmaniz onemle rica olunur. Websitemize uye olmaniz sart.
Essie Turkey Bol sanslar!
cevapları da şöyle buldum:
1.A crewed interest
2.Orange its obvious
3.Borrowed and Blue
4.Tour de Finance
5.To buy or not to buy
6.Ole Caliente
yarışma kısmını bulamadım
facebook sayfasına essie turkey yazın çıkar![]()
tamam buldum canım saol cevapladım bile kızlar önce üye olanacak ondan sonra cevapları yazın
arkadaşlar sayfalardır okuyorum hep çek muhabbetleri....
ne güzel arkadaşın biri link veriyor gidin muhabbetlerinizi lütfen rica ediyorum orda yapın.
artık doğru düzgün yarışma paylaşımları yapılmıyor
arkadaşların hepsi gizli gizli yarışmalara katılıp kimseye paylaşmıyorlar.
varsa yoksa o çek senin bu çek benim.
hatta yarışmalardan kazananlarıda görüyorum kazandıklarını bile söylemiyorlar artık
lütfen paylaşımlarımızı yapalım kazananların sevinçlerine ortak olalım.
özgmm arkadaşımızın dışında yarışma paylaşan kişi çok az.
bu arada paylaşımların için teşekkür ederim
arkadaşlar bu çekide wors arkadaşımıza vermiş bulunuyorumarkadaşlar son 1 tane elimde 10 tl çek var ancak kargo ücreti eklendi siteye isteyen olursa vereyim kullansın![]()
güzel bir alışveriş olmuş canım güle güle kullan
Eki Görüntüle 394830 Eki Görüntüle 394831 Eki Görüntüle 394832 Eki Görüntüle 394833 Eki Görüntüle 394834 Eki Görüntüle 394835 Eki Görüntüle 394836
Daybuyday kampanyasından aldıklarımm..
Hepsi 11.30 tuttu...
kızlar aras kargoyla ne geliyor