Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fatma Nur Akbalık
Isparta gül kozmetik toptan ve parekende satış noktası hediyeniz bu gün yolda...inş.

tebrikleeerrrr..

arkadaşlar sayfalardır okuyorum hep çek muhabbetleri....
ne güzel arkadaşın biri link veriyor gidin muhabbetlerinizi lütfen rica ediyorum orda yapın.
artık doğru düzgün yarışma paylaşımları yapılmıyor
arkadaşların hepsi gizli gizli yarışmalara katılıp kimseye paylaşmıyorlar.
varsa yoksa o çek senin bu çek benim.
hatta yarışmalardan kazananlarıda görüyorum kazandıklarını bile söylemiyorlar artık
lütfen paylaşımlarımızı yapalım kazananların sevinçlerine ortak olalım.

özgmm arkadaşımızın dışında yarışma paylaşan kişi çok az.
bu arada paylaşımların için teşekkür ederim

ben bu konuyu geçen ay dile getirdim çek muhabbetini ama suçlu oldum.paylaşım yapmaktan soğudum her geldiğimde alışveriş siteleri konusu baydı.ucuza aldıklarını sanıyolar ama yanılıyolar gerçi onlarca hesap açıp aldılarını saymassak.geçen bu sitelerden birinde fincan gördüm ikili setti 10 tl idi.çok beğenmiştim ama almadım.bugun sosyete pazarında markasıda aynı rengi şeklide 6lısını 20 tlye gördüm.hatta nette ne gördümsede gördüm fiyatlarıda yarısı.dedim kendimce netten bakıp iç gheçirmeye gerek yokmuş gezip görmek gerekirmiş.herkes alışveriş yapıyo bende ama herkesinde bilmesi gerekmiyo.
o sebepten arkadaşım sen suçlu olursun uyardığın için.başka topik açsalar daha iyi olur ama kime diosunn

ben bu konuyu geçen ay dile getirdim çek muhabbetini ama suçlu oldum.paylaşım yapmaktan soğudum her geldiğimde alışveriş siteleri konusu baydı.ucuza aldıklarını sanıyolar ama yanılıyolar gerçi onlarca hesap açıp aldılarını saymassak.geçen bu sitelerden birinde fincan gördüm ikili setti 10 tl idi.çok beğenmiştim ama almadım.bugun sosyete pazarında markasıda aynı rengi şeklide 6lısını 20 tlye gördüm.hatta nette ne gördümsede gördüm fiyatlarıda yarısı.dedim kendimce netten bakıp iç gheçirmeye gerek yokmuş gezip görmek gerekirmiş.herkes alışveriş yapıyo bende ama herkesinde bilmesi gerekmiyo.
o sebepten arkadaşım sen suçlu olursun uyardığın için.başka topik açsalar daha iyi olur ama kime diosunn

başka topic açılmış zaten :40::1:

O sebepten arkadaşım sen suçlu olursun uyardığın için.başka topik açsalar daha iyi olur ama kime diosunn

bende katılıyorum arkadasların aldıkları gercekten cok guzel gule gule kullansınlar ama burada herkes netten alısverıs yapmıo bende kampanyaları okumakta zorlanıyorum bencede baska sayfada paylasılsa daha mantıklı cek kampanya olayını paylasmakta sorun yok oda kampanya sonucta ama devamı sıkıcı oluo lutfennn :16:

paylaşıldımı bilmiyorum. arkadaşlarınızı davet ederek puan topluyorsunuz. biraz zor sanki :50:

Organicum'dan 50 Kişiye Hediye Var
Organicum
Baharı ışıl ışıl, bakımlı ve sağlıklı saçlar ile karşılamak için Organicum ile yenilenin. Ödüllü Facebook yarışmasında 50 kişiye hediye var!

bende katılıyorum arkadasların aldıkları gercekten cok guzel gule gule kullansınlar ama burada herkes netten alısverıs yapmıo bende kampanyaları okumakta zorlanıyorum bencede baska sayfada paylasılsa daha mantıklı cek kampanya olayını paylasmakta sorun yok oda kampanya sonucta ama devamı sıkıcı oluo lutfennn :16:

kampanya zaten paylaşım yapılmasın denmiyo.bende böle uyarmıştım.ama bazen sayfa sayfa aldıklarını gösteriyorlar.bide siteler çek dağıtmaya başlayınca onlarca hesap açıp bilmem şu kadar çekim var diolar.hatta dün biri yazmıştı 20 hesap açtım 20 çekim var die.ama benim için bu etik değil sahtekarlık amaa söleyince suçlu oluyosun.firma yapmış alıcam tabi diede dikleniyorlar.ama dürüstlüğe gelincede mangalda kül bırakmıyorlar.bu sayfayada çok nadir geliyorum zaten artık sırf bu çek muhabbetinden.başka topiklere bakıyorum.kampanyalarıda başka bi forumdan takip edip paylaşıyorum.çünkü burda heba oluyo

Essie Turkey

Bahari getiriyoruz. Sezonun ilk yarismasi. Ekteki renkleri dogru tahmin edin, 3 sansli yarismaci Essie'den istediginiz renk ojeyi kazanin! Son katilim 21 Nisan Cumartesi 12:00. Tek cevap yazmaniz onemle rica olunur. Websitemize uye olmaniz sart.
Essie Turkey Bol sanslar!

cevapları da şöyle buldum:
1.A crewed interest
2.Orange its obvious
3.Borrowed and Blue
4.Tour de Finance
5.To buy or not to buy
6.Ole Caliente

Son düzenleme:
Essie Turkey

Bahari getiriyoruz. Sezonun ilk yarismasi. Ekteki renkleri dogru tahmin edin, 3 sansli yarismaci Essie'den istediginiz renk ojeyi kazanin! Son katilim 21 Nisan Cumartesi 12:00. Tek cevap yazmaniz onemle rica olunur. Websitemize uye olmaniz sart.
Essie Turkey Bol sanslar!

cevapları da şöyle buldum:
1.A crewed interest
2.Orange its obvious
3.Borrowed and Blue
4.Tour de Finance
5.To buy or not to buy
6.Ole Caliente

yarışma kısmını bulamadım

arkadaşlar sayfalardır okuyorum hep çek muhabbetleri....
ne güzel arkadaşın biri link veriyor gidin muhabbetlerinizi lütfen rica ediyorum orda yapın.
artık doğru düzgün yarışma paylaşımları yapılmıyor
arkadaşların hepsi gizli gizli yarışmalara katılıp kimseye paylaşmıyorlar.
varsa yoksa o çek senin bu çek benim.
hatta yarışmalardan kazananlarıda görüyorum kazandıklarını bile söylemiyorlar artık
lütfen paylaşımlarımızı yapalım kazananların sevinçlerine ortak olalım.

özgmm arkadaşımızın dışında yarışma paylaşan kişi çok az.
bu arada paylaşımların için teşekkür ederim

teşekkür ederim cnm. :16:

lütfen kim çek ile ilgili bir yorum görürse bu linki versin. burayı çek muhabbeti ile meşgul etmeyelim. http://www.kadinlarkulubu.com/alisveris-giyim-tuyolari/521494-cek-alisverisleri-alisveris-siteleri-2.html
paylaşım konusunda aynen sana katılıyorum cnm. ben elimden geldiğince burda paylaşım yapmaya çalışyrm. belki arada unuttuklarım varsa affola.
ama malesef bazıları burayı takip ediyor, linki verilen yarışmalara katılıyor, kendi yeni bir yarışma bulduğu zaman malesef burda paylaşmıyor. ne kadar bencilce bir davranış:20:

arkadaşlar son 1 tane elimde 10 tl çek var ancak kargo ücreti eklendi siteye isteyen olursa vereyim kullansın :34:
arkadaşlar bu çekide wors arkadaşımıza vermiş bulunuyorum :34:

güzel bir alışveriş olmuş canım güle güle kullan :46:

bu arada çek için ayrı bir bölüm açmanız iyi olmuş bence daha düzenli olur böyle :46:

kızlar bişey sorucam ben 1 tane face mi kapatmak istiyorum birde mns mi nasıl kapatılır yada iptal edilir bilen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz:54::54:

Back
X