Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

06 Nisan - 20 Nisan
Tarihleri Arasında Kazananlar

1.

Aysun Yamak
Eskişehir
2.

Ecem Hisarcıklılar
Ankara
3.

Seda Onart
İzmir

4.

Mesude Nilay Altun
İstanbul
5.

Gizem Aslan
Yozgat
6.

Semra Berk
Kayseri
7.

Pınar Savaş
Antalya
8.

Fatma Barut

kızlar fikirsensin den kazandığımız lensler hangi kargoyla geliyor..bide bana mail felan gelmedi

Ön yargılı olma beren.30 martta pinktomato vermişti bu yarışmayı ve sonraki günlerde başka arkadaşlar.. ..

ön yargılı olmakla alakası yok kkoras ben görmedim vebenim gibi görmeyen arkadaşlar için kampanya linkini tekrar paylaştım anlamadıgım şey bunda ne ön yargılılık var görmeyen için link paylaşmak önyargılılıkmı oluyor :26:

şükürler olsun aradan çek muhabbetleri çıkınca kampanyalarda nefes aldı sayfada net görünüyor artık

goldstoreden takı kutusu ve transformers maskesi geldi dün..

alışveriş topiğide şükür rahatladııııııııııı artık

altıncı caddede kampanya bölümünden 75 tl ve üzeri alışverişlerde cts pzr kargo ücretsiz

ToyzzShop
Günaydın.
Yarışmayı kimler bekliyor? Saat tam 11:00'de sorumuz gelecek.

Keskinoğlu A.Ş.
ÖDÜLLÜ YARIŞMA!!! Samsung Netbook, Bisiklet ve İpod Touch ödüllü ''23 Nisan Temalı Resim Yarışması'' için 01.01.2011-01.01.2006 arası doğumlu çocukların resimlerini Keskinoğlu A.Ş. - 23 Nisan Resim Yarışması | Facebook adresine bekliyoruz. 27 Nisan 23:59'a kadar resim gönderebilirsiniz.

Facebook'ta gönderilen resimleri Oylama 28 Nisan'da başlayacak, 4 Mayıs'ta sona erecektir. UZMAN JÜRİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…