Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar hamile annelere ücretsiz numune hediye gibi şeyler gönderen firmalar varmı bildiğiniz. roziye mail attım bebeklerim için numune istiyorum diye hangi akla hizmetse 2 adet kadın pedi göndermişler :).

kızlar hamile annelere ücretsiz numune hediye gibi şeyler gönderen firmalar varmı bildiğiniz. roziye mail attım bebeklerim için numune istiyorum diye hangi akla hizmetse 2 adet kadın pedi göndermişler :).

evet onlar ped gönderiyor sonrada bez gönderecekler iki tane

hero yaz prima 2012 numuneler bölümü var ordan iste

banada iki orkid sonrada iki bez geldi

ÇAYKUR
‎#DemliMuhabbet 'e katıldılar üstüne bir de demli tweet atarak katılımlarını Twitter üzerinden de herkesle paylaştılar. Kampanya sonuna kadar katılımlarını Twitter üzerinden paylaşan her 100. kişi ahşap çay kutusu kazanıyor. 3. haftanın ahşap çay kutusu kazanan isimleri huzurlarınızda...

Arkadaşlar rexonadan ürün alan varmı onları yollayacaklarmı acaba konuyla ilgisii olan bilgi verebilirmi deodorant aldım bugün puanlarımıla ama gelirmi bilmiyorum

Castrol Edge Analiz
Castrol Edge Analiz Maçın Taraftarı yarışmasında 2. hafta heyecanı devam ediyor. Trabzonspor taraftarları sayfamızdaki Maçın Taraftarı uygulaması üzerinden yarışmamıza katılabilirler: https://apps.facebook.com/macintaraftari Galatasaraylılar ise yarışmaya katılmak için taraftar fotoğraflarını, iletişim bilgileriyle birlikte castroledgemacintaraftari@galatasaray.com adresine gönderebilirler.

Günün Tatili
HMSTatil yepyeni Facebook yarışmasıyla 3 kişiyi tatile gönderiyor! Hemen katılın:

Pirelli Club
Pirelli P Zero Reklam filmini izleyip soruları cevaplayan herkese Pirelli P Zero Bileklik hediye ettiğimiz kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor, ayrıca 23 Nisan’a kadar soracağımız tüm soruları doğru cevaplayanları sürpriz hediyeler bekliyor! Reklam filmini paylaşarak arkadaşlarınızın da bu yarışmaya katılmasını sağlayabilirsiniz.

iste 5. soru:

5) F1 Yarışlarında kullanılan arka lastiklerin sırt genişliği ne kadardır?

R.O.C.S. Türkiye
Bu haftanın kazananı belli oldu! Ayşe Küçük Çengel'i tebrik ederiz! Hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.

Yeni ”Hangisini Seçsem?” hediyelerinin sahipleri belli oldu!
20 Nisan

admin > Duyurular kategorisine gönderdi.

16 – 20 Nisan arasındaki ”Hangisini Seçsem?” uygulamamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz…

İşte ”Hangisi Seçsem?” hediyelerinin sahipleri;

Lapis Çaydanlık kazanan takipçimiz;

Nuray Özerinç

Pro-Steel 24 cm Tava kazanan takipçilerimiz;

Zühre Pul Akar
Gürsel Ormancı
Mehmet Demirci

Multi Rende kazanan takipçilerimiz;

Sezgin Dönmez
Gönül Ergan
Sefade Köroğlu
Emine Sönmez
Aysun Yavuz

kazanmışım İnş bizdende birileri vardır.

kusura bakma piyango sana vurmuş canım. biraz dolmuştum bu konuda

2012 numune veren firmalar yaz sonra numuneler diye br başlı var oraya gir linkler orda zaten

hamileysen herobaby mutlaka form yaz gönder bana 3 kutu geldi eşim kaynım ve kendi adıma düşün hemde aynı adres
evet canım hamileyim. ikizbekliyorum. dediğin iteyibuldum çok sağol çok makbule geçti.

evet canım hamileyim. ikizbekliyorum. dediğin iteyibuldum çok sağol çok makbule geçti.

hamilelerin duası kabul olur adımı zikretde benim içinde dua et

hero baby mutlaka at 1 hafta sonrada şikayet et gelmedi diye hemen gönderiyorlar

madem ikiz kardeşin abin adınada aynı adres olsun farketmez çifter paket gelsin

ankarada olsan bende evde bekliyor 3 kutu var

bende hamıleyım ama ne prımadan nede hero babyden urunlerı gelmedı sınır oldum sansızlıgın bu kadarı dıyorum yanii

Futon
kampanya zaman zaman bitip tekrar başlamaktadır herşey sürpriz kazananlar bile....

Tıklayın Kayıt Olun Kampanya ve Sürprizleri Kaçırmayın
Futon - Kampanya | Facebook

Lütfen 1'den Fazla Katılımda bulunmayınız, 1 Kere Katılmanız Yeterli Olucaktır. Yeterli Katılım Sağlandığı Zaman Son Bulucaktır. Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederiz...

Kinder Çocuk Ayakkabilari
KML KİNDER AİLESİ OLARAK 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINDA ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK VE BİR YARIŞMA YAPMAYA KARAR VERDİK....SAYFAMIZI PAYLAŞIP EN ÇOK BEĞENDİREN 3 KİŞİYE KML KİNDER ÇOCUK AYAKKABISINDAN ÇOCUKLARIMIZA BİZDEN HEDİYE.....YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR 23 NİSAN SAAT 18:00 DA YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR İYİ ŞANSLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…