kızlar hamile annelere ücretsiz numune hediye gibi şeyler gönderen firmalar varmı bildiğiniz. roziye mail attım bebeklerim için numune istiyorum diye hangi akla hizmetse 2 adet kadın pedi göndermişler :).
evet onlar ped gönderiyor sonrada bez gönderecekler iki tane
hero yaz prima 2012 numuneler bölümü var ordan iste
banada iki orkid sonrada iki bez geldi
link verebilirmisin cnm
kazanmışımÇAYKUR
‎#DemliMuhabbet 'e katıldılar üstüne bir de demli tweet atarak katılımlarını Twitter üzerinden de herkesle paylaştılar. Kampanya sonuna kadar katılımlarını Twitter üzerinden paylaşan her 100. kişi ahşap çay kutusu kazanıyor. 3. haftanın ahşap çay kutusu kazanan isimleri huzurlarınızda...
haklısın çok doğru sölüyorsun çek takaslarından kampanyaları okuyamaz olmuştuk.ama bnim sorduğum soruyla senin bu yazdıklarının bir bağlantısı yok. bu topicte kampanya haberleri indirim haberleri veriliyor. önceden çek akaslarıda vardı. farklı toicden devam ediyor. üstelik diğer çek takaslarının yapıldığı topic daha çok yeni. bilmeyen çok arkadaşımız var. uygun topicte sor demek yerine topic liinkini verebilirsin mesela. kendim için konuşmuyorum çünkü benim sorum topice uygun ama senin bu yaklaşımın çok doğru gelmedi bana canım.
evet canım hamileyim. ikizbekliyorum. dediğin iteyibuldum çok sağol çok makbule geçti.2012 numune veren firmalar yaz sonra numuneler diye br başlı var oraya gir linkler orda zaten
hamileysen herobaby mutlaka form yaz gönder bana 3 kutu geldi eşim kaynım ve kendi adıma düşün hemde aynı adres
evet canım hamileyim. ikizbekliyorum. dediğin iteyibuldum çok sağol çok makbule geçti.
hamilelerin duası kabul olur adımı zikretde benim içinde dua et
hero baby mutlaka at 1 hafta sonrada şikayet et gelmedi diye hemen gönderiyorlar
madem ikiz kardeşin abin adınada aynı adres olsun farketmez çifter paket gelsin
ankarada olsan bende evde bekliyor 3 kutu var
R.O.C.S. Türkiye
Bu haftanın kazananı belli oldu! Ayşe Küçük Çengel'i tebrik ederiz! Hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?