- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
cevabı biliyor musunuz peki kızlar?
toms seviyorum ben![]()
madonna aplamız canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabı biliyor musunuz peki kızlar?
toms seviyorum ben![]()
evet canım görünmüyorsun uzun zamandır..
allah tamamına erdirsin
sağlıkla al kucağına bebişini![]()
Brillant
‎17-23 Nisan Facebook yarışmasını kazanan talihlimiz 889 Beğeni alan Mehmet Yılmaz'dır. Brillant olarak seçtiğimiz talihlimiz ise, Sabire Yılmaz (Ece Keskin)dir.Yarışmamıza katılan bütün çocuklara sürpriz hediyeler gönderilecektir.
İletişim ve adres bilgilerinizi info@brillant.com mail adresine göndermenizi önemle rica ederiz.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
Brillant
‎17-23 Nisan Facebook yarışmasını kazanan talihlimiz 889 Beğeni alan Mehmet Yılmaz'dır. Brillant olarak seçtiğimiz talihlimiz ise, Sabire Yılmaz (Ece Keskin)dir.Yarışmamıza katılan bütün çocuklara sürpriz hediyeler gönderilecektir.
İletişim ve adres bilgilerinizi info@brillant.com mail adresine göndermenizi önemle rica ederiz.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
vipdükkan çeki olan varmı kızlar...
yves rocher kazananları belli olmuş arkadaşlar. bir bakın bakalım ben yine yokum tabiiiiiiii, inşallah bizden biri vardır;
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlarrr dün banat temizlik setii ..bugünde hipp hediye paketi kazandım ..şansım dönüyomudur nedirr:) bu arada markafoniden aldığım 80 kuruşluk ,küçük beden ve içini gösteren etek yerine çok güzel bi bluz aldım 34.90 lık :)) eşimede aldığım gömlek yerine ince bi mont aldım ..hiç para vermedim ..biyerden hediye geldi dedim ..saolsunlar yardımcı oldularr ..seviyorum lcw yii:)
lc nin mağazasından mı değiştirdin yani:))
e fiş istemedilermi peki
fişsiz nasıl değişmişler ilginç doğrusu ,neyse iyi bari hadi gözünaydın :))yok canım ,zaten etiketleri falan hep üstündeydi çıkartmamıştım dahaa:))
biz ne zaman söylicez sana bu laflarıanan artık kampanya peşinde koşmaktan yorulmuş torun bakmak istiyomuş
o torun baksında biz kazanamayanların şansı bahtı açılsın![]()
![]()
Herkes Sofraya
Knorr Şefleri ile Anadolu Lezzetlerine yolculuk başlıyor! Yedi bölge için hazırlanan soruları yanıtla, ustalığını konuştur, çekiliş hakkı kazan. Muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakala! https://apps.facebook.com/anadolulezzetleri/