Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybudaydan aldığım çantam ve sandalettim geldi çantam çok güzel çıktı deri büyük tam benlik çocuklu biri için süper ama sandaleti beğenmedim onuda artık birine hediye ederim sonuçta 90krş aldım:-)2tane daha gelecek ürünüm var

nasıl yani 90 kuruş geldi ki bende istiyrummm bu kampanyalardan nasıl yararlanıcam kii yeni girdim bu topiğe :)

netten baktımda arow 99 tl ve üzeri alışverişe hem kolye veriyor hemde çekilişle araba kazandırıyor acaba yeni sezon ürünlerinde mi geçerli sadece.

iyi de kocaman kocaman yazmışlar alışveriş şartı yok diye neden öyle birşey gözüktü anlamadım? sadece üye olunca geliyordur saat belki????

bilemiyorum cnm :31:

bu arada

bana doğadandan AÇAİLİ yeşil çay gelmiş kızlar....

1 paket

eskiden üyeliğim vardı deneyip yorum yazmamı rica etmişler henüz denemedim :16:

nasıl yani 90 kuruş geldi ki bende istiyrummm bu kampanyalardan nasıl yararlanıcam kii yeni girdim bu topiğe :)

cnm eski sayfaları oku bu sekilde sorulara pek cevap verilmio bende dahil cünkü herkes okumak yerine soruo biraz emek lazım bu işler icinnn ayrıca evet arkadasın dedigi topige de bakabilirsin

bilemiyorum cnm :31:

bu arada

bana doğadandan AÇAİLİ yeşil çay gelmiş kızlar....

1 paket

eskiden üyeliğim vardı deneyip yorum yazmamı rica etmişler henüz denemedim :16:

ohh afiyet olsun.bana da her yıl geliyor,dağıtıma başladıklarına göre yine gelme ümidi var :16::35: bekleyelim bakalım.

Mutfak Sepeti

Yarışmamız Başlıyor!
Yarışma hediyemiz Çay Potu Çay Potu - MUTFAK SEPETİ

Kazanmak için sayfamızı beğendikten sonra bu yazıyı beğen-paylaş-yorumla!

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

JAZZ PIRLANTA ‏ @JAZZPIRLANTA
jazz pırlantayı takip eden 100. ve 200. kişiye gümüş sawarovski taşlı kolye hediye edilecektir normal fiyatı 35 tl dir.

kızlar migrostan rexona aldım. siyaha davet et uygulaması için. fakat 1 saat oldu şifre hala gelmedi. ne yapmam lazrım :14:
bu 2. alışım ve farklı bi kartla aldım ama tlf no aynı. acaba tlf dan dolayımı gelmedi şifre? böyle yapıp şifre sorunu yaşayan varmı?? :26:

$IMG_3362.webp toyzshopp dan kazandığım bebiş geldi :) :8:

23 Nisan Pazartesi günü Beğen/Paylaş/Kazan Kampanyasına katılarak Jr.Twin Tek Kişilik Şişme Yatak kazanan 3 şanslı takipçimiz:

1 –Cihan Özen
2 –Nazmiye Demirtaş
3 –Mine Pazarlıoğlu

Kendilerini tebrik ediyoruz

yine yokumm :14:

Son düzenleme:
Duvar Fotoğrafları | Facebook
En Kaliteli Ürünü ,En Uygun Fiyata Sunan YETİŞEN ALIYO Siz Değerli Üyelerinin Karşısına Sürpiz Bir Kampanya İle Çıkıyor.
Tam 10 üyemizin Doğal Görüşünü Ve El işçiliği ile Evinize Şıklık Katan Hasır Kaşıklık Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak için

-http://www.yetisenaliyo.com/tr/site/index 'a üye olmak
-Facebook duvar resimlerimizden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
Kampanyamız 4 mayıs günü son bulacaktır.
Tüm üyelerimize bol şans dileriz.

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
21–24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Mango tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)

“Mango’nun yeni parfümü Lady Rebel Rock Deluxe ambalajının üzerinde bulunan logo, Lady Rebel kızının hangi yönünü temsil etmektedir?” sorusuna “Rock – Barok – Asi Prenses” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 100ml.Mango Lady Rebel Rock Deluxe kazanan üyelerimiz;

... Gizem Tanrıkul
Nebahat çetiner
Ebru Civan Şefkat
Nebahat Ertuğ
Manolya Orkutarlar
Elvan Hatipci
Nahide Aladağlı
Mért Sever
Çağla Zengül
Fatmanur Yanık Toy olmuştur.

Back
X