Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kipa'dan favori ürünlerinizi seçerek ödül kazanmaya ne dersiniz?

Favori Ürünlerim uygulamamıza katılın, en favori 5 Kipa ürününüzü ilgili alana sürükleyip bırakın. Uygulamanın sonunda herkesten gelen oylarla belirlenen en favori 5 üründen en az birini bilin, çekilişe katılmaya hak kazanın.

Favori Ürünlerim ile tam 100 kişi 50 TL'lik hediye çeki kazanıyor!

Hemen başlamak için: Kipa - Favori Ürünlerim | Facebook

Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasının başlamasına artık kısa bir süre kaldı, sizce bu büyük mücadele hangi skorla sona erecek?

Haftanın sorusuna katılarak tahmininizi yapın, takımınızın formasını kazanma şansını yakalayın.

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN: SPORX | Facebook

bana şirin geldi,işte zevkler renkler şeysi ,napalım..
benim yaşıma uygundur,uygundur..orta yaş işi....

cıks cıks neresi orta yaş işi
anneler günü yakın annelerine alıyolardır

ama kocişine aldığın barnak arasına bittim benimkide başlarda giymem komşular dalga geçer hem benim ayağım senin gibimi yamuk yumuk diodu şimdi yazlıkları çıkardık bakkala cope onunla gidiyo geçtim denizi hep ayağında

canım zevk işi ama sanki önüde garip durur gibi geldi bana topuku değişik ama önüde değişik

palettenin ödül şeysi kızlar...

Yarışma sonunda 50 kişiye 1 adet Palette saç boyası, 1 adet Gliss şampuan, 1 adet Gliss saç kremi ve 1 adet Taft köpük içeren Henkel Bakım Seti ("Ödül") verilecektir.

Yarışma sonunda jürinin seçeceği 1. fotoğrafın sahibine de, 1 yıllık (12 adet) Palette saç boyası verilecektir. Ayrıca 17 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında, sonradan belirlenecek bir Migros mağazasında Avrupa'nın en büyük Palette kutusunun yüzü olacaktır.

baksanıza bir de foto yayınlayacaklarmış dev kutuda..
mazallah seçilirim falan, beyim kızar..:88:

ayyyyyy kazanmışım kızlar ya migros 20 tl lik kart yüklenmiş adresime yollancakmış bu money kartmı yaneeeeeeeeeeee

kızlar markafoniden 25 tl avea çekiyle yapan arkadaşların siparişleri geldimi benim 4 siparişim 26sı son olmasına rağen hala kargoya verilmedi

yne olmadı şu kadınlar ne ister ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…