kızlar kadınlar ne isterden kazandığımız çekleri ne zamana kadar kullanabileceğimiz hakkında markofoni bişey bilmiyormuş. aradım ama bilmiyoruzda diyemediler saçmaladılar.. birkaçgün içinde kullanan varmı? yoksa aynıgünmü kullanıyoruz?
kızlar markafoniden 25 tl avea çekiyle yapan arkadaşların siparişleri geldimi benim 4 siparişim 26sı son olmasına rağen hala kargoya verilmedi
kızlar kadınlar ne isterden kazandığımız çekleri ne zamana kadar kullanabileceğimiz hakkında markofoni bişey bilmiyormuş. aradım ama bilmiyoruzda diyemediler saçmaladılar.. birkaçgün içinde kullanan varmı? yoksa aynıgünmü kullanıyoruz?
Benim de yeni geldi canım,23'ü idi son gönderim tarihi ama daha dün geldi..
arkadaşlar ben saat 00:00 itibari ile sayfayı sürekli yeniledim denedim, 6veya 7 geçe idi sanırım açıldı, ama ben diğer hesabı açana kadar bitti valla çok kısa sürede bitiyo
Nasıl kaanıyorsunuz yaa bende 00:01 de katıldım 75 tl üstü 10 tl verdi..
aynen 3 gündür bende 5 profilden yapıyorum o saatlerden 12.10'a kadar ama tık yok:
neyseki panda da 100 dondurmayı kaptm :131::131::131::131:
panda her an yamuk yapaabilir çünkü kışın kazandığım 1 koli dondurmanın yerine panda ayıcık gönderdiler. nedeni ise lokasyon sorunu imiş. taşıma ile ilgili sıkıntı demekmiş. ankara da keçiören de otuyorum başbakana yakınım ama lokasyona uğradım
Nasıl kaanıyorsunuz yaa bende 00:01 de katıldım 75 tl üstü 10 tl verdi..
arkadaşlar,sizce bu ayakkabı nasıl?:44: 34,99 tale..
deli gibi tükeniyor ayakkabı, ben alayım almıyım derken, bitiyor..
topuğun şekli çok cici geliyor bana, fındık gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?