Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana ptt kargo ile robi bilişim adına bir adet terleme karşıtı krem bir adetde temizleyici sabun gelmiş.nerden olabilir sizce? sanırım bu deneme amaçlı gruplara kabul edildim,ordan diye düşünüyorum ama paket içerisine açıklayıcı hiçbişey koymamışlar.sizlerden böyle ürün gelen var mı?

maalesef yıne yokum (

kızlar evyapa tam olarak ne yazdınız şu ürününüzden memnunum fln diye mi yoksa genel olarak ürünlerinizden memnunum falan mı yazdınız?bi de adresi onlar mı istedi direk maile mi yazdınız

markafoniden banada 10 tl hediye çeki gelmiş ama

ben yüz temizleme jeli filan göremedim kızlarr .....

doğadan ahşap kutu
Mayıs Ayı Kazananlar

Ad Soyad Şehir
Ayça Işıldar Ak İstanbul
Aysun Tekiner Muğla

berrin aysan
küçükkınalı
İstanbul

betül
küçükkurt
Osmaniye

cagla
arca
Ankara

Celal
GÜLEŞER
Van

Gizem
Demirel
Eskişehir

Hanife
Çakmak
Çorum

HİLAL
HALULU
Bartın

İsmial
Güçlü
Ankara

mehmet
celebıoglu
İzmir

MUHARREM
EREN
Ankara

NAZMİYE
YILDIRIM
Ankara

Nilay
özbay
İstanbul

NİLGÜN
DAĞHAN
İzmir

OKAN
BOR
Isparta

ÖMER
DÖNMEZ
Sivas

ÖZGE
ÇATALTEPE
İzmir

ÖZLEM
TURANKADIOĞLU
Sakarya

özlem
köleoğlu
Mersin

RAMAZAN
KIRMIZI
Adıyaman

RAZİYE
ÇARDAK
Bingöl

Saliha
Begeç
Malatya

Şahhanım
Zengingül
İzmir

talat
osman
İstanbul

umarım bizden kazanan vardır... haziran ayında katıldım ya nasippp

ya cnm huggis bölümünde boş poşeti getir kampanyası var fakat degişim yapan bölgelerin adresini acmıyo ben net bi ilgilenirsen cok sevinirim şimdiden tşk

canım o kampanyanın bugün son günüymüş en son tarih 9 haziran görünüyo.ama benim sana dediğim bu değildi. huggiesin sayfasına girince en altta yazı oluyo.sorulan soruyu doğru cevaplayan 300 kişiye numune bez gönderiyor. ama şuanda dolmuş bu kampanya. sen hergün takip et. her hafta oluyo bu. farklı mail adresleriylede katıl. bana toplamda 8 pk geldi böylelikle.:82:

ya kızlar markafonini kuponunu nasıl alıyoruz banada atlatırmısınız

markafoniye üye olan herkese gönderdiler canım.sende üyeysen sana da gelmiştir. maillerini kontrol et.

heeey bende bebısımı soktum atahan yazıp oy verın nooolur:)

oy istemek yasak canım. daha önce bu yüzden topik kapatıldı. buda kapanabilir. lütfen uyarıları dikkate alalım!

maleseffff yokum.

kızlar ben kekstranın ilk hafta talihlilerindenimmm..300 sorunun hepsini çözmüştüm..halen daha paketim gelmedi, ayrıca yeni sorular eklemişler, çoğunun cevabı yanlış..doğru şıkkı işaretliyorum yanlış olarak algılıyo..bir de o kadar çok yüksek puan almalarına şaşırdım o imkansız. benim puanım üç milyon kusurdu adamlar dört milyon falan yapmış..

bu arada rexona dan bende kazanmışım yuppi

Douglas Türkiye
İşte Aura by Swarovski Parfüm hediyeli yarışmamızın kazananları: Aysu Yavuztürk, Kerim Şanlı, Afra Alkan. Kazananları tebrik ediyoruz, en kısa zamanda kendileriyle iletişime geçeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…