bende istiycem şimdi numune de iş yeri adresimi yazdım paketi düzgün kutulu falan gönderiyorlar dimi ped olduğu belli olursa mahvolurum:))
bir paket mi gönderiyorlar yoksa 1-2 tane mi acaba baby star dan numune istemiştim iki tane bebek bezi göndermişti dize kadar kar da kurye getirince üzüldüm kurye için bezlerde sızdırıyordu hiç beğenmemiştim de
kızlar..dün sabah gazetesinin arka sayfasında glissin ,tam sayfa siyah gliss reklamı vardı gördünüz mü?..
ışıltılı fısıltılar yarışmasında yazılan sözler yayınlanmıştı..buradanda arkadaşların sözleri vardı..
bi kendimi göremedim
canım keşke bunu dün söyleseydin şimdi nereden bulacaz dünkü sabah gazetesini.varmısır ki internette
ben de var gazete çöpe koyacaktım tam da :) 39,283 cümle yayınlamışlar ödül falan bahsetmiyorlar. pardon ya o kadar cümlenin hepsi yoktur. ama o kadar cümle fısıldanmış yayınlananlar için özel bişey dememişler ortaya karışık gibi bişey yapmışlar
ay belki benim cümlemde yayınlanmıştır ya
canım keşke bunu dün söyleseydin şimdi nereden bulacaz dünkü sabah gazetesini.varmısır ki internette
[h=6]F&F Türkiye
[/h][h=6]‎"Her güne bir ayakkabı" çekilişi katılımlarınıza devam ederken, aynı anda "New York'a seyahat" kazanma şansı yakalamak istemez misiniz? Dergimizde yer alan kayıt formunu doldurup bu harika şansı yakalayın! http://magazine.ffmoda.com/home.html?lang=tr-tr[/h]
Misssgibi
Atina'dan getirdiğim damla sakızı şekerlemesi ve bu şekerlemeyle hazırlanmış özel kutusunda ki leziz kurabiyeler sizin olsun ister misiniz? İster annenize anneler günü hediyesi ister kendinize tatlı bir hediye.. Kazanmak için yapmanız gerekenler çok kolay. Bu fotoğrafı paylaşmak (paylaşımınız herkese açık olmalı, eğer herkese açık yapmazsanız ben de görünmez ve otomatik olarak çekilişe katılamazsınız) ve Misssgibi | Facebook sayfasını beğenmek. Paylaşanlar arasından 14 Mayıs'ta yapılacak çekilişle kazanan kişiye hediyesi gönderilecek..
Hobby Home Collection - Her Hafta Bir Nevresim | Facebook
kızlar hepimiz aynı ürüne oy verelim..olimpia kahveyi oyladım..
kizlar ya bugün rexona siyaha davetten 150 puani tamamladim puanlari silcez dediler cüzdan aldim korkuma silmediler.. almasaydim o istedigim ayakkabiya simdi puanim yetecekti moralim acaip bozuldu yaa kismet degilmis.. 3 Mayista etkinlik bitecek bilginize birseyler almayan varsa aranizda acele etsin...
Ve işte Tektaş Pırlanta ödüllü yarışmamızın kazanan talihlisi Kendisini tebrik ediyoruz. Yeni yarışmalarımız çok yakında!
Kazanan: Elif Hıraoğlu Üncü
Yedek Talihli: Dilek Kumas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?