Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yahu 2 gündür bana 10 tl verip duruyo ya. 00,00 dan itibaren sürekli sayfa yeniliyorum. anket açılır açılmaz hemmen katılıyorum. ama yok yok . bi iş var ya bu işin içinde

cnm 20 sn de tükenio okadar bile diil yenleme süresinde cıkarsa anket 5 6 sn gecmiş oluyo zaten yanıtlayana kadarda 20 sn oluyo doluo yani google chormeden yapın en iisi o

valla daha önceden de bir kutu gelmişti 7 otlu çay,şimdi de geldi..herhangi bir yarışmadan kazanmadım sadece sayfasını beğenmişim açıkçası bende anlayamadımbi len arkadaşlar vardır belki?

Hangi sayfasını beğendin sayfa beğenince adres bilgilerini nerden aldılar ki anlamadım hiçbişe valla :26:
sitesine girip üye olup numune istemiş olabilirmisin :26:

üzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsin

Son düzenleme:
cnm 3 4 hesapla ugrasmıorum ben tek hesaptan sürekli f5 le yeniliorum mouse cubuguda baslanın üstünde o sekilde bi f5 e bi mouse basıorum öyle yakalıorum

bi hesaptan sadece 1 kez katılınıyo cnm bana öyle diyo dün katıldığımdan bugün katılamıyorum:44:

üzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsin

yaa bir ürün beğendim ben yarın son günü bugün okadar aradım kimsede yokmuş çek szde bugün alıcaktım çeki çok umutluydum 11 bucukda oturdum başına valla olmadı eğer istersen 50 tl roman çekim var düşünürsen

hergün kazanmamın nedeni kazandığım hesabım zaten çekin dağıtıldığı anda aktif hale geliyor olması el çabukluğu da eklenince kazanıyoruz.

sanırım 25 tl lik 10 adet çekin 5-6 tanesi biz kaptık. yaşasın kk.

tühh ya hayrına bir tane veren yokmu yarın butiğin son günü yaa çok üzüldüm bugün alırım diodum inanamazsınız 2 pc den 5 hesap açtık başlar başlamaz tıkladık yine olmadı biri verirse 50 tl roman çeki vericem nolurr kızlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…