Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden baska glissi gelen yokmu 4 parça görünüyodu sadece sampuan ve saç kremi var.şampuanı çok sulu gibi,zaten coğununda giderken patlamış,dökülmüş umarım sizinkiler saglam gelir![]()
faceden geribildirim yap bence cnm,belki tekrar yollalar hatta resmini flnda çek yolla bu halde geldi diye,firmaya leke düşürmemek adına geri dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum![]()
olay göz kremi kazanmak için her gün face den yarışmaya katılıyordum.. hay markafoni sağ olsun hem gündüz kremi hem de tonik aldım 2.70 tl ödedim...
ama keşke bazen çok uygun fiyatlı ürünler oluyor bu sefer hepsi de pahalı(( o zaman vermezler ki kuponu...
Eki Görüntüle 206989
denedim biliyordan mail gelmişti kızlar olay ve max factor uzmanları ev ziyareti diye bende formu doldurup gönderdim dün aradılar ve geldiler arkadaşlarıma da ufak hediyeler verdiler bana da bunları
dün beni markofoniden aradılar 20 tl lik hediye çekimini 14.90 tl bir çanta 4.90 tl kargo parası ile 19.80 oluyor diye kullanamıyormuşum 21 tl lik alış veriş yapmama lazımmış ki kullanabileyim sizde böyle bişey olduımumu
ahşap kutuya nerden katıldınız link verirmisinizz ..bulamadım ben:26::84:
dün mail attım canım sana.teşekkür ederim.tatlıgacı bloğumdan kına sepeti kazandın canım bana ulaşır mısın
tabi hemen ulaşıyorum![]()
oğluna al beni![]()
garibim ne zaman arayıp napıyosun dese kampanyalara bakıyorum diye cvp alıyoyakında beni terk edecek
![]()