Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benden baska glissi gelen yokmu 4 parça görünüyodu sadece sampuan ve saç kremi var.şampuanı çok sulu gibi,zaten coğununda giderken patlamış,dökülmüş umarım sizinkiler saglam gelir:27:

benden baska glissi gelen yokmu 4 parça görünüyodu sadece sampuan ve saç kremi var.şampuanı çok sulu gibi,zaten coğununda giderken patlamış,dökülmüş umarım sizinkiler saglam gelir:27:

faceden geribildirim yap bence cnm,belki tekrar yollalar hatta resmini flnda çek yolla bu halde geldi diye,firmaya leke düşürmemek adına geri dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum:4:

faceden geribildirim yap bence cnm,belki tekrar yollalar hatta resmini flnda çek yolla bu halde geldi diye,firmaya leke düşürmemek adına geri dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum:4:

benimki saglam çok şükür:74:glissin sayfada yazmışlar patlak,kırık çikmiş bazılarının

Elidora katılmamıştım gliss o zaman..
Saç serumu göndermemişler demek ki sadece sampuan ve krem göndermişler.
saç serumu cidden iyiydi o gelecek diye sevinmiştim, fikrimühimden geldiğinden beri eşimle kapanın elinde kalıyor :)

ürünü zarar gören arkadaş kesinlikle şikayet et.benim başıma benzer birşey geldi.
mağduriyetimi telafi ettiler.
Arkadaşın dediği fotolarını vs çektim yolladım.
Çok şaşırmışlar ertesi gün yenisi geldi,nasıl bir hızsa !

Son düzenleme:
günaydın kızlar..:16:
kargoları gelenler güle güle kullansın..:81:
bazı arkadaşların elidorları gelmiş,bende bekliyorum,bugün yarın gelirler..:46:

ama, denedim biliyorumdan köpük boya halen gelmedi..:59:

olay göz kremi kazanmak için her gün face den yarışmaya katılıyordum.. hay markafoni sağ olsun hem gündüz kremi hem de tonik aldım 2.70 tl ödedim...

ama keşke bazen çok uygun fiyatlı ürünler oluyor bu sefer hepsi de pahalı :((( o zaman vermezler ki kuponu...

dün beni markofoniden aradılar 20 tl lik hediye çekimini 14.90 tl bir çanta 4.90 tl kargo parası ile 19.80 oluyor diye kullanamıyormuşum 21 tl lik alış veriş yapmama lazımmış ki kullanabileyim sizde böyle bişey olduımumu

Eki Görüntüle 206989

denedim biliyordan mail gelmişti kızlar olay ve max factor uzmanları ev ziyareti diye bende formu doldurup gönderdim dün aradılar ve geldiler arkadaşlarıma da ufak hediyeler verdiler bana da bunları

güle güle kullan canım..bana da önümüzdeki hafta gelecekler..:66:
nedir bunlar ruj kalem vs. var ama ..

dün beni markofoniden aradılar 20 tl lik hediye çekimini 14.90 tl bir çanta 4.90 tl kargo parası ile 19.80 oluyor diye kullanamıyormuşum 21 tl lik alış veriş yapmama lazımmış ki kullanabileyim sizde böyle bişey olduımumu

senin ürününün toplamı 20 tl yi geçmemişki canım. ondan öyle olmuş. mesela benimkinin toplamı 12,80 tl di. 10 tl kuponumu rahatlıkla kullandım. 2,80 tl ödedim.

kızlar Rossmann mağazalarında Max Factor tüm ürünlerinde %50 indirim var. son gün 12 haziran bilginiz olsun.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Facebook sayesinde artık hiç olmadığımız kadar yakınız! Sayfamızdan daha fazla keyif alman için Facebook hakkında görüşlerini almak istedik ve kısa bir anket hazırladık. Üstelik biraz da şanslıysan 100. yılımıza özel ürettiğimiz retro görselli NIVEA çantası veya plaj havlusu kazanabilirsin! Anketimiz salı akşamına kadar açık olacak, çekiliş ile hediye kazanan 10 kişiye e-posta ile ulaşacağız. Bol şans! http://......./FacebookAnketi

bir benim gelmedi elidorumillaki kredikartımı kullanmama gerek:( ben interternetten alışveriş yapmıyorum nasıl yapıcam bu işi ya:( 20 tl em12 haziranda bitiyormuş zamanı

benim elidor da bugün gelir herhalde,hangi kargoyla geldi kızlar?

markafoni iptal,sabahtan beri bi şey alamadım sayfalar açılmıyor:47:

Back
X