Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benimde evyaptan sabunlarım geldi vişneli :21::21:

prima dünyasında form nerde bende çıkmıyor. 7 aylık kıızım var biz katılamıcazmı yani. doğduğundan beri prima kullanıyoruz bide :(
nıye 24 haftaa pöfff :(((

Son düzenleme:
benimde evyaptan sabunlarım geldi vişneli :21::21:

prima dünyasında form nerde bende çıkmıyor. 7 aylık kıızım var biz katılamıcazmı yani. nıye 24 haftaa :(((

primanın sayfasında solda ilk hediyem var ona tıkladım orda formu doldurun yazıo sende nie çıkmadı acaba:59:

prima formu doldurdum sizinle irtibata geçeceğiz yazdı .
ama ben hamile değilim arıcaklar heralde .. ille hamilemi olmak gerelıyor yahu göndersinler :33:

kızlar denedimm biliorum maile sonunda cvp yazmış kargo 2 defa gelmiş eve bana ulaşılamamış mailde öle yazıo iide benim küçük bebeğim var evden nerdeyse hiç çıkmıorum sadcekmek almaya gidiorum o arada gelmiş olamazlar heraldde kargocuların ağzını burnunu kırasım geldi şimdi çabuk getirsinler boyamıııııııı:84:

tatlım bende firmayı aradım firmanın dagıtımda bulunmaya illeri varmış mesela edirne oralara getirmiyomuş sonrada denedimbiliyorum evde yoktu diye iade ediyolarmış,böyleşey mi olur ya
bende siteye mail attım tamam firmayı arıyoruz tekrar gönderecekler diye mail geldi ve 1 hafta sonra elime ulaştı.
:63:

kızlar denedimm biliorum maile sonunda cvp yazmış kargo 2 defa gelmiş eve bana ulaşılamamış mailde öle yazıo iide benim küçük bebeğim var evden nerdeyse hiç çıkmıorum sadcekmek almaya gidiorum o arada gelmiş olamazlar heraldde kargocuların ağzını burnunu kırasım geldi şimdi çabuk getirsinler boyamıııııııı:84:

evde olmayınca kağıt bırakıyorlarya bırakmamışlarmıı inşallah gelir hemenn .
bende mail atsammı ki boyam geldı başlık kısmı kırık çıktı dıye :) bidaha gönderirlermi ki şimdi aklıma geldı benımde :1:

tatlım bende firmayı aradım firmanın dagıtımda bulunmaya illeri varmış mesela edirne oralara getirmiyomuş sonrada denedimbiliyorum evde yoktu diye iade ediyolarmış,böyleşey mi olur ya
bende siteye mail attım tamam firmayı arıyoruz tekrar gönderecekler diye mail geldi ve 1 hafta sonra elime ulaştı.
:63:

banada iki gün içinde elinizde olur yazmışlar millet boyadı bile saçını nerdeyse dipleri çıkcak biz daha boya beklioz:47:

evde olmayınca kağıt bırakıyorlarya bırakmamışlarmıı inşallah gelir hemenn .
bende mail atsammı ki boyam geldı başlık kısmı kırık çıktı dıye :) bidaha gönderirlermi ki şimdi aklıma geldı benımde :1:

yok canım kağıt falan bırakmamışlar bence şansını dene mail at kırık geldi die

arkadaşlar bişey sormak istiyorum..
fikrimühim e üyü oldum 20 gün falan oluyor..
bebek almak için ne yapmalıyım...

günaydın kızlar..:16:
kargoları gelenler güle güle kullansın..:81:
bazı arkadaşların elidorları gelmiş,bende bekliyorum,bugün yarın gelirler..:46:

ama, denedim biliyorumdan köpük boya halen gelmedi..:59:

ya arkadaşlar elidorun sitesinden mail atanamı geliyo yoksa bi yarışmayamı katıldınız:51:

Back
X