Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde evyaptan sabunlarım geldi vişneli
prima dünyasında form nerde bende çıkmıyor. 7 aylık kıızım var biz katılamıcazmı yani. nıye 24 haftaa((
primanın sayfasında solda ilk hediyem var ona tıkladım orda formu doldurun yazıo sende nie çıkmadı acaba![]()
Sağol cnm . ben onların verdiği linkten açmaya çalışıyordum . şimdi çıktı form.
sen hamilemisin 24 hafta doldumu .
benm 7 aylık bebeğm var :26::26:
yok canım hamiş değilim doğurdum benimde 5 aylık kızım var![]()
benimde köpük boyam geldğinde
açtım bi baktım başlık kısmı kırılmış[/Q
bi benim boyam gelmedi düğün var bu ayın sonunda boyucam ama boyam gelmedi
kızlar denedimm biliorum maile sonunda cvp yazmış kargo 2 defa gelmiş eve bana ulaşılamamış mailde öle yazıo iide benim küçük bebeğim var evden nerdeyse hiç çıkmıorum sadcekmek almaya gidiorum o arada gelmiş olamazlar heraldde kargocuların ağzını burnunu kırasım geldi şimdi çabuk getirsinler boyamıııııııı:84:
tatlım bende firmayı aradım firmanın dagıtımda bulunmaya illeri varmış mesela edirne oralara getirmiyomuş sonrada denedimbiliyorum evde yoktu diye iade ediyolarmış,böyleşey mi olur ya
bende siteye mail attım tamam firmayı arıyoruz tekrar gönderecekler diye mail geldi ve 1 hafta sonra elime ulaştı.
![]()
evde olmayınca kağıt bırakıyorlarya bırakmamışlarmıı inşallah gelir hemenn .
bende mail atsammı ki boyam geldı başlık kısmı kırık çıktı dıye :) bidaha gönderirlermi ki şimdi aklıma geldı benımde![]()
banada gelmiş.ama kullanamıycam. kargo ücreti zaten 75 tl ve üzeri bedava. heralde direkt kullanılıyo kupon.alt limit falan yazmıyo.
günaydın kızlar..
kargoları gelenler güle güle kullansın..:81:
bazı arkadaşların elidorları gelmiş,bende bekliyorum,bugün yarın gelirler..
ama, denedim biliyorumdan köpük boya halen gelmedi..![]()