hugo boss sınırlı sayıda 3D gözlük gönderiyormuş. :82:
NEW DIMENSION BEIJING
hugo boss sınırlı sayıda 3D gözlük gönderiyormuş. :82:
NEW DIMENSION BEIJING
free diyor bedavami geliyorki? bende doldurdum hayirlisi olsun
veeeee
prima ilk hediyem paketi bugün geldi kızlar. içinde 4 adet yeni doğan bezi. bir adet mama kabı(kapaklı) bir adet sıvı ariel leke çıkarıcı numunesi, iki adet şampuan numunesi. tupperware ilkbahat/yaz 2012 broşürü, aris pırlanta broşür, prima broşürü ve anne oluyorum cd si var. prima broşüründede bazı site ve mağazalara geçerli 3 adet %20 indirim çekleri var. biliginze... :)
evet bedava
nezaman basvurmustun? ben 2 ay önce basvurdum gelmedide..
canım veet banada geç göndermişti..1 ay sonra felan geldiyuppi kazanmisimama ne kazandikki?
kizlar 20 nisanda kazandigim veet seti gelmedi kac gün icerisinde gönderiyorlar biliyormusunuz?
limango 10 tl hediye çeki vermiş bana doğum günümün şerefine :) isteyen varsa verebilirim mesaj atın yada ilgili topice gelin
http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...494-cek-alisverisleri-alisveris-siteleri.html
iyiki doğdun canım
kızlar cahilliğimi bağışlayınben netten alışveriş yapmadım ama domestostan 2 kez 10 tl kazandım..şunu sorucam bu kuponlar birleştirilmşiyor sanırım değilmi? birde mesela 10 tl altında ürün seçmiştim ama 75 tl lik alışveriş yapmanız gerekir yazdı...yani 75 tl yaptığımdamı 10 tl inicek? ben 8 tl lik ürün alamadım yani kuponda birleştiremedim olmuyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?