Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Keskinoğlu A.Ş.
BU ANNELER GÜNÜNDE 50 ANNEYE 50 HEDİYE!!!

Anneler Gününe Özel ''50 Anneye 50 Hediye'' Ödüllü Uygulamamız Başladı. Bu Anneler Gününde Annenize Keskinoğlu Lezzetleriyle Sürpriz Yapabilrsiniz.

Katılmak Çok Basit;

Keskinoğlu A.Ş. - 50 Anneye 50 Hediye | Facebook adresine gidin. Uygulamanın tüm aşamalarına izin verin, katılım formunu eksiksiz doldurun, yarışma kurallarını okuyun ve çekilişe katılın. Annenize Anneler Gününde Bir Sürpriz Yapın.

HRS TÜRKİYE

Çekiliş sona erdi, şanslı talihli belli oldu!

Şamil Göçmez - İstanbul

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’de 2 kişi için, kahvaltı dahil, 2 gece konaklama kazandı. Tebrik ediyor, güzel bir tatil diliyoruz!

şu topiğe girmediğim bir gün bile yok. kampanyaları okumak bir yana , sizlerle sohbet edebilmek harika.... yalnız öle bir basit şeylerden sorun çıkıyorki topicten soğur oldum..bir avea 25 tl çek vukuatı yaşadık... amna allahım topiv alt üst oldu..... çek takas konularının burada konuşulması gerçekten doğru değil ama şu bir gerçekki çek topiği daha çok yeni ve bilmeyen çok arkadaşımız var. elimizde olan bir çekin biriyle paylaşmak istiyorsanız bu topice yazın elimde şu çek var ilgilenenler bu topice diye çek topicinin linkinide yazınızın altına yapıştırın cevap verecekleri oraya yönlendirmiş olursunuz. çek ibaresi geçince hemen saldırmayın insanlara. sahibi tarafından kullanılmayan bir çek bir başkası için kampanya, promosyon, fırsat niteliğindedir. anlayın artık bu ayrımı.

ikincisi alınan ürünler ve alışveriş yapılan siteler hakkında memnuniyet şikayet resim gibi paylaşımlar da bu topice uygun. sonuçta burda birbizimizi haberdar ederk kampanyalara katılıyoruz. kampanyalarla ilgili her her türlü soru şikayet topice uygn. en basit örnek, netvarium sitesinin 10 tl kargo ücreti ödemek şartıyla dağıttığı bedava saatler. kampanyayı duyan yığıldı siteye. siparişi eline ulaşan bir arkadaşımız saatin 10 tl kargo ücretine değmediğini çok kalitesiz bir saat olduğunu yazmış. bu yazıdan sonra ben şahsen sati almaktan vazggçetim...şimdi bu yorumun buraya yapılmasına izin verilmezse bir kere sağlıklı alışverişler olmaz. herkes ota çöpe para yatırır. ama böyle şikayetler memnuniyetler hatta gelen ürünün resmi bizzat paylaşılırsa bu bilinçsiz harcamalar daha aza iner. kampanya saati soruluyor saldırıyorsunuz, şunu aldım beğenmedim dneiyor saldırıyorsunuz. biraz daha geniş olun. hala bu mevzuyu idrak edemyenlere söylüyorum. biraz daha anlayışlı olun.

veeeee
prima ilk hediyem paketi bugün geldi kızlar. içinde 4 adet yeni doğan bezi. bir adet mama kabı(kapaklı) bir adet sıvı ariel leke çıkarıcı numunesi, iki adet şampuan numunesi. tupperware ilkbahat/yaz 2012 broşürü, aris pırlanta broşür, prima broşürü ve anne oluyorum cd si var. prima broşüründede bazı site ve mağazalara geçerli 3 adet %20 indirim çekleri var. biliginze... :)

nezaman basvurmustun? ben 2 ay önce basvurdum gelmedide..

DİLEK'S SHOES'dan ayakkabı kazananlar geri dönüş aldı mı?
Ben beğendiğim modelleri belirtmiştim hangisi olursa diye, dönüş alamadım da

kızlar markafoniden kargo çeki fln olan yok mu artk alınmıyo mu ki anneme elbise almam grekyo acil düğün için hepten pahalıya gelicek boşu boşuna

Arkadaşlar daha öncede burda ben yazmıştım belki bilmeyenler vardır prima paketlerini ücret ödemeden aşağıdaki noktalardan da alabilirsiniz eğerki yakınsanız
ben pazargünü aldım sadece form dolduruyorsunuz

■CARREFOUR ICERENKOY HALBINASI YANI ESKI GENETO ARSASI ICERENKOY IST.ANADOLU
■CARREFOUR HARAMIDERE BEYLIKDUZU LONDRA ASFALTI MEVKII YAKUPLUKOYU 34900 BUYUKCEKMECE IST.AVRUPA
■CARREFOUR ADANA 100 YIL MAH. 100 EVLER MEVKII SEYHAN ADANA
■CARREFOUR MERSIN ISMET INONU BULVARI LIMONLUK MAH. 36 CAD. MERSİN
■CARREFOUR IZMIT ESKIBAS ISKELE YOLU ESKI OTOGAR ARKASI KOCAELI IZMIT
■CARREFOUR UMRANIYE INKILAP MAH. CEZAEVI YOLU KUCUKSU UMRANIYE IST.ANADOLU
■CARREFOUR IZMIR CIHANDUDAYEV BULVARI SEMIKLER MAH. EGS PARK KARSISI MAVISEHIR EGE BÖLGESİ
■CARREFOUR ISTINYE ESKI KAVEL KABLO FAB.ISTINYE MAH. CAYIR CAD. NO:1 ISTINYE SARIYER IST.AVRUPA
■CARREFOUR BURSA_2 IZMIR YOLU ORHANELI KAVSAGI ODUNLUK MAH. BURSA
■CARREFOUR MALTEPE MERKEZ ESKI EMINTAS FAB. FEYZULLAH MAH. KARATEPE MEVKII KADIKOY PENDIK MINIBUS YOLU MALTEPE IST.ANADOLU
■CARREFOUR ANKARA BATIKENT GIRISI ISTANBUL YOLU 21 KM BATIKENT ANKARA
■CARREFOUR ACIBADEM IBRAHIMAGA MAH DINLENC SOK. NO : 18 KADIKOY IST.ANADOLU
■CARREFOUR BAYRAMPASA FERHATPASA CIFTLIGI ALTINTEPSI MAH. ESENLER OTOGAR YANI BAYRAMPASA IST.AVRUPA
■CARREFOUR MALTEPE PARK CEVIZLI MAH TUGAY YOLU CAD NO:73 MALTEPE IST.ANADOLU
■CARREFOUR ESKISEHIR NEO alisveris MERKEZI CAMLICA MAH. DILRUBA SK. ESKİŞEHİR
■CARREFOUR CELEPCIOGLU TEPEBASI MAH. ESKISEHIR YOLU ODTU KAVSAGI CEPA AVM ANKARA
■CARREFOUR DENIZLI TERASPARK AVM YENISEHIR MAH. 55. SOKAK NO:1 ARMUTLU MEVKII EGE BÖLGESİ
■CARREFOUR ADAPAZARI ERENLER MAH. YENI SAKARYA CAD. NO:244 ADAPAZARI
■CARREFOUR SEFAKOY TEVFIKBEY MAH. HALKALI CAD. NO:132 SEFAKOY IST.AVRUPA
■CARREFOUR TEKIRDAG AVM AYDOGDU MAH. HUKUMET CAD. NO:304 TEKİRDAĞ
■CARREFOUR PENDIK NEOMARIN AVM NEOMARIN AVM TERSANE KAVSAGI KEMIKLIDERE MEVKII MALAZLAR KIBRIT FABRIKASI KARSISI 34890 PENDIK IST.ANADOLU
■CARREFOUR BAHCELIEVLER ADNAN KAHVECI BLV. E-5 YOLU YANI BAHCELIEVLER IST.AVRUPA
■CARREFOUR EDIP IPLIK 212 AVM.MAHMUTBEY MERKEZ MAH.TAS OCAGI CAD.NO:5 BAGCILAR IST.AVRUPA
■CARREFOUR ERZURUM MEHMET AKIF ERSOY MAH.YAVUZ SELIM BLV.SOLAKZADE CAMI YANI NO:43 ERZURUM
■CARREFOUR BURSA MAYA YenI TermInal OtobUs GIrISI Kapısı Yanı BURSA CARREFOUR AVCILAR PELIKAN MALL AVM. E-5 UZERI AVCILAR IST.AVRUPA
■CARREFOUR MERTER MARMARA FORUM AVM.OSMANIYE MAH.EKREM KURT BULV.E5 YOLU UZERI BAKIRKOY MARMARA BÖLGESİ

E-Bebek Teslim Noktaları
■Antalya
■Gaziantep
■Bursa
■İzmir
■Gebze
■Kızıltoprak - istanbul
■Maslak – İstanbul
■Bayrampaşa – İstanbul
■Torium – İstanbul
■Viaport – İstanbul
■Palladium – İstanbul
■Upcity – İstanbul
■Buyaka - İstanbul
■Çamlıca – İstanbul
■Balıkesir
■Adana
■Trump – İstanbul

azdığın herşey doğru canım çekler b,rleşmiyor. öek tutarından az alışveriş yapamıyorsun domestosun verdiği 10 tl çekler 75 tl ve üstü için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…