Ben de aldım sonunda
Başka şeyle ilgileniyodum tesadüfen baktım saat 12yi geçmiş aheste aheste açtım kazanamayacağımdan emin bi şekilde öylesine tıkladım ve kazandım
Ya ben adres, tel vermekten korkuyorum, ne bileyim rahatsız oluyorum her hangi bir şekilde olumsuz geri dönüşler oluyor mu, ya da siz nasıl gönül rahatlığıyla adres tel verbiliyorsunuz, bana da anlatın.
kızlar günaydın limangoda milupa var bugün kargo bedava , hediye çekiniz varsa bir bakın derim çok uygun geldi aldım birşeyler .. bu arada dünkü ziinga kabusu da sanırım bitti dün ben hesabımı hemen kapattırmama rağmen 70 tl daha çekmişlerdi bankaya fax çekip kart bilgilerim kopyalandı dedim bu tarz durumlarda hep iptal ediliyormuş o tutarlar,özellikle de yurtdışı alışverişlerinde 1-2 gün provizyonda kalırmış işlemler müşteri arar ve hakkını arar diye hemen onaylamıyorlarmış , soygunculuk çok olduğu için .. üye olduğum mailimi de kapattım siteye giriş de yapamıyorum.Başka bir mail adresinden mail attım kullanıcı adımla birlikte,üyelik yok yenilemek için bu mail üzerinden dönüş yapın gibi birşeyler yazmışlar.yani sanırım kurtulduım ama hala da içim rahat değil mutlaka hesaplarınızı kontrol edin derim 5dk sürmemişti kapatmam ve 70 daha çekmişler dün inanamadım.artık paradan da vazgeçtim gelirse gelir gelmezse de umrumda değil dün çok canım sıkıldı.para için değil aptal yerine konduğum için çok üzüldüm ben hep uyanık geçinirim çünkü Allah hakkımı verdiakşam kocamla yaptığımız sohbet de ayrıca güzeldi suçlu çocuklar gibi hesap verdim neyse çok yazdım içimi döktüm size .. napalım arada böyle şeyler olmadan da dikkatli olmayı öğrenemeyiz olan olmuş , başıma gelenleri dünden beri yazıyorum ki tuzağa düşmeyin ben yandım siz yanmayın ;(
acaba gelen numunelere kargo bedavamı canım bilgin varmı
ya kargo bedava diyo kargo ücreti koyuyor üstüne bu ne biçim şey..
bulduuummmm vay hain limangooo, hediye çeki kullanmazsan kargo ücreti yok, ama hediye çeki kullanırsan kargo ödüyosunçok saçma bi uygulama.
bir bilgim yok tatlım bu konuda. ama kargo parası isterlerse kabul etmem ürünleri geri gönderirim diye düşünüyorum
canım 20 tl lik çekin varsa 2kutu büyük mama al ikisi 60 a geliyor kargo ile beraber .. dışardan alsak 84 küsur tl 24 tl kardasın ama tek kutu alınca çok da karlı olmuyor kargo da olduğu için, keşke çekleri kargo bedava olan ürünlerde tam olarak kullandırsalar ...başka bir hesabına davet yolla ordan kargo bedava olan muhallebiden al ana hesabına da 20 tl gelir onunla da büyük mamaları al stok yap zaten peşin fiyatına taksit yapıyorlar , sabah bana 10 tl lik çek kazandınız dedi ne anladım çekten zaten 7 tl kargo ücreti var kargo bedava olan birürün alacağım zaman kandırmaca gibi oluyor bu anlık hediye çekleri .. dediğim gibi en iyisi fazla almak ne de olsa sürekli alıyoruz( neyse benimki 9 aylık oldu 3 ay daha mama veririm sonra süt içsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?