Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben dün katılmıştım kadınlar ne istere, bugn 00:00'da başladım denemeye şimdi tekrar katıldım sürekli denememe rağmen ama yine 10tl verdi garip :26:

bak şimdi yine denedim, 1 kez katılabilirsiniz uyarısı veriyordu, şimdi yine 10tl verdi bu ne yaaaaaaa, 1 geçe verdi 6 geçe yine verdi, demekki üzerinde 24 saat geçmesi gerekiyo diye bişey yokmuş

bak şimdi yine denedim, 1 kez katılabilirsiniz uyarısı veriyordu, şimdi yine 10tl verdi bu ne yaaaaaaa, 1 geçe verdi 6 geçe yine verdi, demekki üzerinde 24 saat geçmesi gerekiyo diye bişey yokmuş

aynen 8 dk arayla 2 tane çek verdi şaka gibi çok garip

aynen birinde 00:00 da birinden 1 geçe denedim olmadı, bu işte bir iş var, üstelik dünde katılmadım yaniiiii

üff ya bende sohbete daldım unutmuşum ya. 6 geçiyodu katıldım ama yok yine.. zamanında katılsam nolcakti sanki yine alamıcaktım. bencede bu işte bir iş var...

süper anneler günü nedir kızlar linki çalışmıyor sanırım bir daha atar mısınız

00,00 da neden ısrarla deniyorsunuz ki 00,06,10 da açılıyor daha önce de yazdım zaten yarın son öyle deneyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…