Ben henüz kullanmadım.Acaba süresi var mı?Eki Görüntüle 405973
Kızlar dün de sormuştum ama ilgililer görmedi sanırım
Dilek's Shoes'dan kazananlar adres bilgisi için falan geri dönüş aldı mı?
Bir de Markafoni kadınlar ne ister çeki kazananlardan hesaba yüklü çekleriyle birleştirmeyi deneyen oldu mu?
Kızlar dün de sormuştum ama ilgililer görmedi sanırım
Dilek's Shoes'dan kazananlar adres bilgisi için falan geri dönüş aldı mı?
Bir de Markafoni kadınlar ne ister çeki kazananlardan hesaba yüklü çekleriyle birleştirmeyi deneyen oldu mu?
canm yazmıstım ama gormedın galıba dılek shoes ben bı model begenmıstım yokmus sımdı bı daha begendım ıkı gune haber gelcektı ama haber vermedıler barı ellrındekı modellerı soleselerde ondan secsek cok uzun surcek bole
Dileks shoesten geri dönüş olmadı iletişim bölümünden adres bilgilerimi yolladım sonradan bilgilerim ulaştımı diye tekrar msj attım ama cvp alamadım
Vekon - İnşaat Malzemeleri - Pendik, Turkey | Facebook
Vekon mini testini çözenlerden 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi bizden. Ayrıca, testi çözen herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı'na ücretsiz davetiyesi de diğer hediyemiz. Ödülünüz veya fuar davetiyeniz, size fuar alanındaki standımızda teslim edilecektir. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz.
canım ben doldurdumda bana şu yazı çıktı
Tebrikler!
Testi çözen 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi Vekon’dan. Ayrıca, herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı davetiyesi de hediye!
(*) Ödülünüzü ve fuar davetiyenizi, fuar alanındaki standımızdan temin edebilirsiniz. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz!
yani ben kazandım mı yoksa herkesemi böle mesaj çıkıyo
bende şimdi çözdüm bendede aynısı çıktı
galiba herkese aynı yazı çıkıyor :26:
Tebrikler!
Testi çözen 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi Vekondan. Ayrıca, herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı davetiyesi de hediye!
(*) Ödülünüzü ve fuar davetiyenizi, fuar alanındaki standımızdan temin edebilirsiniz. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz!
bana da aynısı çıktı.
fuara gidip alamam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?