Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam herkese

milupa deyice aklıma geldi moneyclub kartınzı bebe moneye kaydettirin. migroslarda milupa mama alınca 5 bebe money yüklüyor. hem de migrosta en ucuz fyata buluyorum. bayağı bebemoney birikiyor mesela 1 mama 5 bebe money veriyor 8 bebemoneye bebek şampuanı (500 ml) alabiliyorsun. prima da bayağı kazandırıyor. ama genelde pahalı oluyor migrosta

canm yazmıstım ama gormedın galıba dılek shoes ben bı model begenmıstım yokmus sımdı bı daha begendım ıkı gune haber gelcektı ama haber vermedıler barı ellrındekı modellerı soleselerde ondan secsek cok uzun surcek bole

Dileks shoesten geri dönüş olmadı iletişim bölümünden adres bilgilerimi yolladım sonradan bilgilerim ulaştımı diye tekrar msj attım ama cvp alamadım

Dileks shoesten geri dönüş olmadı iletişim bölümünden adres bilgilerimi yolladım sonradan bilgilerim ulaştımı diye tekrar msj attım ama cvp alamadım

Ben garantiye almak için 5-6 model seçip sıralamıştım, adres falan bilgisi vermedim, çok fazla sıkıştırıp boğmak da istemedim, bekleyeyim o zaman ben de yollayacağı zaman adres bilgisi ister heralde..

Kızlar kadınlar ne ister sayfasına gırıyorum ordan domestosa tıklıyorum ama anket gelmıyor neden acaba arkadaş başlaya tıklıycaksın dedı ama başla yazısı yok yada var da ben mi göremedım yardım edebilirmisiniz?

canım ben doldurdumda bana şu yazı çıktı

Tebrikler!
Testi çözen 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi Vekon’dan. Ayrıca, herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı davetiyesi de hediye!
(*) Ödülünüzü ve fuar davetiyenizi, fuar alanındaki standımızdan temin edebilirsiniz. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz!

yani ben kazandım mı yoksa herkesemi böle mesaj çıkıyo

bende şimdi çözdüm bendede aynısı çıktı
galiba herkese aynı yazı çıkıyor :26:

Tebrikler!
Testi çözen 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi Vekon’dan. Ayrıca, herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı davetiyesi de hediye!
(*) Ödülünüzü ve fuar davetiyenizi, fuar alanındaki standımızdan temin edebilirsiniz. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz!

bana da aynısı çıktı.
fuara gidip alamam valla

fuarları neredeymiş ki:26::26:

Kızlar kadınlar ne ister sayfasına gırıyorum ordan domestosa tıklıyorum ama anket gelmıyor neden acaba arkadaş başlaya tıklıycaksın dedı ama başla yazısı yok yada var da ben mi göremedım yardım edebilirmisiniz?

kızlar..anneler gününde anneme nevresim takımı almak istiyorum.
bu tarz bi kampanya olursa bana haber verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…