Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Ince Topuk
[/h][h=6]YARIŞMA BAŞLIYORRRRRR .....

Aşağıdaki Sorunun Cevabını incetopuk@yahoo.com ‘a Gönderen Her 50. Kişi, Aşağıdaki LA KOKET ÇANTA' yı Kazanıyor…

SORU: Markafoni ' deki LA KOKET Butiğimizde Çanta ve Ayakkabıdan Oluşan 2'li ve 3'lü Toplam Kaç Çeşit Takım Var ?

Butiğe Ulaşmak İçin Tıklayın : http://www.markafoni.com/product/la-koket-0/all/

[/h]

Yazdıklarım mı görünmüyor yoksa beni görmezden mi geliyor herkes uff

yazdıklarını görüyorum herkeste görüyor fakat zaten kısıtlı olan tel no yu fikirmetre de harcamak istemez kimse sorun var diyorsun çünkü başka da yardımcı olam biçimimiz yok ki . ben dün akşam 23 gibi aldım sorunsuz onay kodu geldi ama bugünü bilemiyorum.

Kimseden telefon kodu istemiyorum zaten. Bir arkadaş yapmış bugün. Sorun bir tek bende mi merak ettim.

Kimseden telefon kodu istemiyorum zaten. Bir arkadaş yapmış bugün. Sorun bir tek bende mi merak ettim.

kod istiyorsun demedim . kendimiz için denediğimizi düşünerek yazdım.eğer sorun varsa tel no kod almış gözükecek ve sisteme tekrar yazılamayacak (?) düşüncesiyle beyanda bulundum.

kızlar bu hangi kampanya biraz yabancı mı kaldım ne

canım kullanıcı aı ve şifreni yazarken altta bulunan kutucuğa tıkla-beni hatırla kutusuydu sanırım. o zaman sürekli girmek durumundan kalmazsın.

kızlar fikirmetrenin sartlarımı degişti tel no filan nedir cek alamıcazmı artıkd daybuyday icinn:2::44::18:

kızlar fikirmetrenin sartlarımı degişti tel no filan nedir cek alamıcazmı artıkd daybuyday icinn:2::44::18:

evet maalesef değişti. yeni üyelik açarken ve hatta eski üyelikte biriken puanlarla alınabilen hepsiburada çekleri için de tel no istiyor. ama şu var ki sistem henüz yeni eski tel no larımızı kaydetmemiş.tek teselli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…