kızlar ben uzun süredir söylicem unutuyorum...benim pc ye format atıldığından mı yoksa sizde de böyle oluyormu? önceden olmuyordu..mwesela 5 dk bakmayayım..tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum..yoruldum sürekli giriş yapmaktan..önceden böyle değildi...belki benim gibi olanlar ziyaretçi gibi görülüyordur...bugün belki en az 10 kez giriş yaptım ..ufffff
isim şifre girdiğimiz yerin hemen altında beni hatırla kutucuğu var. orayı işaretlersen sorun ortadan kalkar.
kızlar ben uzun süredir söylicem unutuyorum...benim pc ye format atıldığından mı yoksa sizde de böyle oluyormu? önceden olmuyordu..mwesela 5 dk bakmayayım..tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum..yoruldum sürekli giriş yapmaktan..önceden böyle değildi...belki benim gibi olanlar ziyaretçi gibi görülüyordur...bugün belki en az 10 kez giriş yaptım ..ufffff
evet aynı sorun bende de var. Sayfayı bırakıp başka birşeyle ilgilenmeye gelmiyor. Bir bakıyorum sistemden çıkmışım. Hemen küsüyor :)
ama o ziyeretçilerin senin benim gibi sistemden çıktığının farkında olmayan üyelerin olduğunu sanmıyorum. Bizzat aşırıcılar bence :)
isim şifre girdiğimiz yerin hemen altında beni hatırla kutucuğu var. orayı işaretlersen sorun ortadan kalkar.
Kullanıcı Adını ve şifreni yazıp beni hatırlaya (X) koy açıldıktan sonra bir daha isim şifre girmene gerek yok.
bende öyle yapıyorum ama pc size aitse yapın bunu tabii
bendede aynı sorun var
bak yine çıkmışım...deniyeyim bakalım...demekki daha önceden onu yapmışım hiç çıkm ıyorum..hatta pc kapatıp açıyodum yine açılıyordu...bak nerdeyse 6 kişiyiz ziyaretçi gibi
ayy ne komik ziyeretçi sayısıda düştü. ne üyeleriz biz yaa :)
kendi kendimize kızıyoruz
4 Mayıs 2012 08:20 | Facebook
"Bu hıyar kaç santim? Tahmin yarışması kapsamında videoda yer alan hıyarın boyutunu cm (bir milim hassasiyetle) cinsinden tam ya da en yakın bilen ilk takipçimize Berrak sepeti hediye edilecektir. Pazartesi akşam 18.00'a kadar tahminlerinizi bekliyoruz. Bol şanslar:)
sistem mağduru olan bizler aşırıcı üye olduk...:) kötü hisediyorum kendimi..:)
bir arkadaş hakkımı helal etmiyorum ziyaretçilere yazmış...kim vurduya gidiyorduk az gitsin... :)neyse bunuda hallettik. :)
Ziyaretçi konusunu pek çok konuştuk, çoğunlukla üye olup giriş yapmaya üşenenlerden oluşuyor
Onun için çok sıkıntı etmeyin artık bunu hanımlar
Düzeni bozmadan, biribirimizi kırmadan eğlenip ,muabbet edip, hediye kazanmaya devam
soru çok manidar geldi yaaa, neyyyseee
evet dün gece kızım adına kazanmışım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?