Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kullanıcı Adını ve şifreni yazıp beni hatırlaya (X) koy açıldıktan sonra bir daha isim şifre girmene gerek yok.

bendede aynı sorun var

4 mayıs markafoni 50 tl hediye çeki kazanan yarışmacılar
18:00 - 19:00

mehmet Erili

Ayşe Kaya

isim şifre girdiğimiz yerin hemen altında beni hatırla kutucuğu var. orayı işaretlersen sorun ortadan kalkar.

Kullanıcı Adını ve şifreni yazıp beni hatırlaya (X) koy açıldıktan sonra bir daha isim şifre girmene gerek yok.

bende öyle yapıyorum ama pc size aitse yapın bunu tabii

bendede aynı sorun var

bak yine çıkmışım...deniyeyim bakalım...demekki daha önceden onu yapmışım hiç çıkm ıyorum..hatta pc kapatıp açıyodum yine açılıyordu...bak nerdeyse 6 kişiyiz ziyaretçi gibi

arkadaşlar artık şu etiketleme ksımında üstü kapalı cümleler kurup birbirinize laf atmaktan vazgeçin yaa.....kimin ne kazandığından size ne... az çok eğriyi doğryu biliyoruz. anlayan anlar anlamayan yoluna devam eder.bırakın böyle şeyleride kampanyalara bakalım...artık öyle bir hal aldıki topic kampanyaları topicten değil özelden haber veresi geliyor insanın.... ki ben inanın bazen bunu yapıyorum....kampanya yerine özel mesaj atın diyorum...

ya kampanyayı haber vermeyeceksiniz. kampanyanın içeriğinden bahsedip linkleri özelde paylaşacaksınız yada paylaştığınız linklerden haklı yada haksız , az yada çok, iyi niyetli veya kötü niyetli kazananları kabul edeceksiniz..herkesin iyi niyetli olmasını yada sizinle aynı fikirde olmasını beklemyin.. beleş sirke baldan tatlıdır derler. o hesap işte.
boşverin şans bir gün hepimize gülecektir

valla şu topic yüzünden erken doğum yapıcam aaaaaa

Son düzenleme:
Ziyaretçi konusunu pek çok konuştuk, çoğunlukla üye olup giriş yapmaya üşenenlerden oluşuyor
Onun için çok sıkıntı etmeyin artık bunu hanımlar
Düzeni bozmadan, biribirimizi kırmadan eğlenip ,muabbet edip, hediye kazanmaya devam

4 Mayıs 2012 08:20 | Facebook

"Bu hıyar kaç santim? Tahmin yarışması kapsamında videoda yer alan hıyarın boyutunu cm (bir milim hassasiyetle) cinsinden tam ya da en yakın bilen ilk takipçimize Berrak sepeti hediye edilecektir. Pazartesi akşam 18.00'a kadar tahminlerinizi bekliyoruz. Bol şanslar:)

soru çok manidar geldi yaaa, neyyyseee

sistem mağduru olan bizler aşırıcı üye olduk...:) kötü hisediyorum kendimi..:)
bir arkadaş hakkımı helal etmiyorum ziyaretçilere yazmış...kim vurduya gidiyorduk az gitsin... :)neyse bunuda hallettik. :)

bende kendimi hep üye gibi hissetmiştim ama neyse çıkmamışım sorun hallolmuş sanırım..

soru çok manidar geldi yaaa, neyyyseee

ben cevap vermeye utandım valla..bide paylaşamadsım

Ya kızlar nedir benim sabahtan beri fikirmetre den çektiğim. Hep hata veriyor. Biri bana yardımcı olabilir mi ya lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…