Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar kazanmışım superonline dan ....İnş bizden kazananlar olur..Bu arada son dakikalarda yapmıştım.

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar burayı takip ederek ben de ilk efa Dgmane den bir bluz kazandım ama çok garip bir bluzmuş :) giymeye yer yokki :):)

kia türkiye de yarışma var madonna konseri ödüllü

2 ay kadar önce yazmıştım buraya, madonna konserine bilet veren bi şey olsa keşke diye,dualarım gerçek oldu

ama yarışmayı bulamadım sayfasında, link var mı canım

buldum

Son düzenleme:
omo kirlenmek güzeldir survivor finali yerinde izleme ödüllü yarışma var ilgilene tercihim değil

kızlar şu markafoni 50 tl çek olayı ne nasıl kazanıyosunuz 25 likleri beceremedim bari onu kazaniim
https://apps.facebook.com/superannelergunu/ burdan .Resimdeki gizli mesajı bulup yazarak her saat başı katılabiliyorsun.Bunda kazanma şansın yüksek diğerine göre.Bilgisayar bağlantın yavaş hızlı farketmiyor...

sonunda bende kazandım :)) markafoni 50tl cek,
kızlar mail olarakmı geliyor? gelen varmı hiç

Süprr..Tebik ederim bana gelmedi daha cnm..Eki Görüntüle 408520

Twitter'i kullanabilsim katılırdım kazanssam da sana verirdim Eki Görüntüle 408522

Son düzenleme:
Kızlar bazı arkadaşlar sormuşlar Lİmango da davette ne kadarlık alışverişe çek veriyor diye. en az 5 tllik alışveriş yapmak gerekiyor.tutar 5in altında olunca sepeti onaylamıyor.5 tl ve üzeri yapınca 20 tl lik çek anında yüklniyor.eskiden çekler yıl sonuna kadar kullanılıyordu.şimdi ise 1 aylık zaman oluyor kullanmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…