Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alamadım şekerim daha doğrusu kilitlendi kaldı belki aldım ama göremiyorum ekran dondu kaldı. herhalde 50 tl lik çeklerden kazanacağım artık

aaa tabi canım ..hiç olmazsa ondan al ayıp olur yaniii Allahtan 1 kere ben kazandım, bikerede arkadaşım kazanıp bana verdide azcık sakinleştim..yoksa çıldırabilirdimm

özgeözge kızzzz..şu sırrını bidaha paylaşsana ..valla bak kimseye söylemem ..yosa 00:06:10 da açıldığımıydıı??

Evet bunu ben de bekledim çok, sayfalarında da sormuştuk, sonradan açıklayacaklardı güya
birlik olup sıkıştırmak lazım aslında

annenizin ismini ekrandaki klavyeyi kullanarak yazın. Her harf için karşınıza çıkacak mısralardan birini seçin, engüzel şiiri siz yazmış olun. Hem de Arzum'dan 5 kişiye AR260 Arzum Spinfry Fritöz, 5 kişiye AR632 Arzum Steamart Supreme Hlide Ceramic tabanlı ütü hediye
https://www.facebook.com/arzumevaletleri

hee hee berenciğim avonun sayfasını bir görsen ne admin var ne başka bişey hatun kişiler birilerini üye yapmak için pusuda bekliyorlar. başkaca da bişey yok.vaatlerde bulunup duruyorlar.pek bişey çıkmayacak o işten belki şehirimize geldiklerinde elden teslim ederler (pollyannacılık yapaıyım bari)

o zaman bizim avon krem işi yatar

Markafoni 50tl kazanınca ne zaman geliyor mail ?bana gelmedi bgn kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…