yuh yaaa..gogogle chrome dan yaptım başladığı saniyede yaptım yok yokkcarefully yine aldın çeki dimii
yuh yaaa..gogogle chrome dan yaptım başladığı saniyede yaptım yok yokkcarefully yine aldın çeki dimii
alamadım şekerim daha doğrusu kilitlendi kaldı belki aldım ama göremiyorum ekran dondu kaldı. herhalde 50 tl lik çeklerden kazanacağım artık
canım link varmı ben çözemedim yazdıklarınızdan bu yarışmayı
canım sen hangi yarışmadan alıyosun çekleri süper online dn mi
kadınlar ne ister diye bir sayfa var face de oradan kazanıyorum.ilk 10 kişiye 25 tl markafoni çeki veriyor. superonline çekilişli bu benim aldığım yaklaşık 10 gündür var.
alamadım şekerim daha doğrusu kilitlendi kaldı belki aldım ama göremiyorum ekran dondu kaldı. herhalde 50 tl lik çeklerden kazanacağım artık
Meraba arkadaşlar burayı takip ederek ben de ilk efa Dgmane den bir bluz kazandım ama çok garip bir bluzmuş :) giymeye yer yokki :):)
oriflamenin kampanyası var her hafta en cok begenı toplayana makyaj malzemeleri hediye ediyorlar banada oy verirseniz sevinirim :) neslihan varol resmım var orda
CONTEST
selam herkese
bir ara avonun değişim şenliği şehrine gelsin yarışmasına katılmıştık. istanbul (avrupa yakası) ankara ve izmir kazanmıştı. sonra ne kazananlar açıklandı ne de herhangi bir aktivite oldu. onun sonucunu beklerken sahne senin yarışmasına geçtiler. acaba diğeri ödülsüz bir etkinlik miydi? bilgisi olan ve hatırlayan var mı?:26:
Evet bunu ben de bekledim çok, sayfalarında da sormuştuk, sonradan açıklayacaklardı güya
birlik olup sıkıştırmak lazım aslında
aaa tabi canım ..hiç olmazsa ondan al ayıp olur yaniiiAllahtan 1 kere ben kazandım, bikerede arkadaşım kazanıp bana verdide azcık sakinleştim..yoksa çıldırabilirdimm
hee hee berenciğim avonun sayfasını bir görsen ne admin var ne başka bişey hatun kişiler birilerini üye yapmak için pusuda bekliyorlar. başkaca da bişey yok.vaatlerde bulunup duruyorlar.pek bişey çıkmayacak o işten belki şehirimize geldiklerinde elden teslim ederler (pollyannacılık yapaıyım bari)
oy istemek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?