Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

EmlakEki | Facebook

Sayfamızı beğenenler arasından belirlenecek iki (2) kişiye Süper Toto Süper Final maçı bileti hediye. Galatasaray-Fenerbahçe final maçına bilet kazanmak için EmlakEki | Facebook
Çekiliş Kuralları;
1- EmlakEki facebook sayfamızı beğenip "Herkese Açık" olarak paylaşınız.
2- Bu yarışmayı duvarınızda "Herkese Açık" olarak beğenip paylaşınız ve yorumlayınız.
3- Paylaşımlar sadece "EmlakEki" sayfasındaki "Paylaş" butonundan kabul edilecektir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden yapılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.
4-EmlakEki sayfamızı beğenmeyenler ve "Herkese Açık"olarak paylaşmayanların katılımlarıı yarışmaya dahil edilmeyecektir.
İyi şanslar

Annelerimizin mutfağının unutulmaya yüz tutan geleneksel lezzetlerini yaşatmak isteyen herkesi bekliyor.

En güzel ve en özel Sunar Yağ'lı anne tarifinizi Sunar Yağ ile çekilmiş fotografı ile birlikte bizimle paylaşın "Yılın Annesi" siz olun.

31 Mayıs itibari ile yarışmaya katılan tarifler Sunar Yılın Annesi ve facebook.com/sunarincebelli adresinde oylamaya açılacaktır.

Sunar Yılın Annesi

Dileks shoes ayakkabıdan kazanan arkadaşlara geri dönüş oldumu.Ayakkabı nomu hangi modeli istedigimi yazdım stokta varmı yokmu diye ama geri dönüş olmadı.

yok canm donus olmadı ama ben uc tane model begendım olanı 15-20 gun ıcınde yollayacagım demıstı

En son bir model begendm stokta varmı yokmu bılmıyorum,gerí donus olmadı bende tekrardan adres bilgilerími yazmadım,bu aralar annemdeyım dıye annemın adresi yazmıştım ilk kazandıgımda yakında evime gececem.15 20 gùn icínde belkíde daha erken cimcíme kızım dogcak.Kendi adresímí versem oturdugum yer adresì bıraz karısık bení bulamayabilirlerde

Dileks shoes ayakkabıdan kazanan arkadaşlara geri dönüş oldumu.Ayakkabı nomu hangi modeli istedigimi yazdım stokta varmı yokmu diye ama geri dönüş olmadı.

yok canm donus olmadı ama ben uc tane model begendım olanı 15-20 gun ıcınde yollayacagım demıstı

Kızlar son yazdığı linki vermiştim ama gözden kaçırdınız mı

her yazında bende bebeğinin gelişimini okuyorumalışkanlık oldu 20 gün kalmiş allah saglıkla kavuştursun inş...

canm o zaman sole annenın adına gondersınler yada eve teslım degılde kargo subesınden teslım alırsın sen gıdemesen bıle esın kımlıkle teslım alır hangı kargo ve ne zaman gonderılecegını bılsek bende merakla beklıyorum canm eger stokta yoksa gerı donus yapılacagı solenmıstı bu arada bebısını saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın Allahım

kızlar arnıcanın cevabı neydı bulamıyorum bıde dun cevap yazan olmadı unı baby bı kere mı katılma hakkımız var ben katılamadım bı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…