Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Annelerimize olan sevgimiz kelimelerle anlatılmaz ama yine de şansınızı denemeniz için Tiffany’de yeni bir yarışma heyecanı başlıyor! Annesine olan sevgisini en güzel şekilde anlatan takipçimize Tiffany’den sürpriz hediye kazanma şansı! Cevaplarınızı mesaj olarak göndermenizi rica ederiz=)

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Sizde lancome dan ruj kazanmak istermisiniz?
O zaman 1 kişiye çekiliş ile hediye ediyoruz!
Koşullar: Resmi beğenmek, paylaşmak, altına kazanmak istiyorum yazmak.
Çekiliş paylaşımlar arasından yapılacaktır.
Son katılım tarihi :10.05.2012 dir. Katılımcılar bol şans dileriz!

Facebook

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Memurfoni.com Takipçilerine de Kazandırmaya Devam Ediyor.

Memurfoni, 1 şanslı takipçisine Bota Care Sıkılaştırıcı ve Anti-Selülit Kremi hediye ediyor.

Kazanmak için hemen beğenin, paylaşın ve yorumlayın!

Paylaşım sayısı 500'e ulaşana kadar sende hemen beğen, paylaş ve yorumla hediyeyi yakala!

Kampanya paylaşım sayısı 500'e ulaşana kadar devam edecektir.

Dikkat: Beğen, Paylaş, Yorumla durumlarının üçünü de gerçekleştirenler çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Çekiliş random.org
üzerinden yapılacaktır.

FABRIKA | Facebook

sokaktanemoda.com Moda Platformu’nun yazarı Onur Yüksel ile Benim Fabrikam yine bir hikaye ile devam ediyor. Hafta sonunda Fabrika'dan 500TL değerinde hediye çeki kazanmak için yorum bırakmayı unutmayın! Fotoğrafı kendi duvarınızda paylaşın şansınızı artırın.

özwldwn mwsaj atyorm kodu. güle güle kullan

bu süperonline dan millet 2 şer 3 er kez kazanıyor ben daha bi tane kazanamadım ne sans ya..

bu süperonline dan millet 2 şer 3 er kez kazanıyor ben daha bi tane kazanamadım ne sans ya..

geçen haftadan beri aralıksız deniyorum 4 ayrı hesaptan saat başı gönderiyorum bir tane bile mi çıkmaz! turkcell in sayfasında kimi <bu fake> demiş. acaba öyle mi? saat başı 100 lira dağıtması normal mi? Kazanan arkadaşlar kullanabildi mi acaba merak ediyorum... cevaplarsanız sevinirim.

valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..

valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..

pazar günü bende kazandım, ortalarına doğru göndermiştim, hala cekim gelmedi bu arada

Bi tüyosu yok cnm son 5 dk kala yapmıştım kazanmıştım.

fake olmasınnEki Görüntüle 410706

fake olduğunu düşünmüyorum ben . turkcell in yatırımlarının ve kazançlarının ne kadar yüksek seviyelerde olduğunu biliyoruz.
bu durumda verecekleri bu çekler onlar için hiçbirşey. turkcell aboneleri bilirler birçok hediye dakika vs birçok şey veriyorlar zaten karşılıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…