özwldwn mwsaj atyorm kodu. güle güle kullanarkadaşlar collezionenin internet sitesi açılmış avealı olanlara 50 tl lık alısverıse 10 tl ındırım yapıolarmış. Avealı olan varmı aranızda bir şey beğendim ama etrafımda hiç avea yok. Lütfen avealı varsa aranızda bana yardımcı olurmusunuz COLLEZİONE yazıp 5060 yolluyormusuz şifre geliyormus
bu süperonline dan millet 2 şer 3 er kez kazanıyor ben daha bi tane kazanamadım ne sans ya..
geçen haftadan beri aralıksız deniyorum 4 ayrı hesaptan saat başı gönderiyorum bir tane bile mi çıkmaz! turkcell in sayfasında kimi <bu fake> demiş. acaba öyle mi? saat başı 100 lira dağıtması normal mi? Kazanan arkadaşlar kullanabildi mi acaba merak ediyorum... cevaplarsanız sevinirim.
valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..
valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..
geçen haftadan beri aralıksız deniyorum 4 ayrı hesaptan saat başı gönderiyorum bir tane bile mi çıkmaz! turkcell in sayfasında kimi <bu fake> demiş. acaba öyle mi? saat başı 100 lira dağıtması normal mi? Kazanan arkadaşlar kullanabildi mi acaba merak ediyorum... cevaplarsanız sevinirim.
olabilir gerçekten fake de olabilir ama turkcell superonline kaliteli bi marka neden böyle birşey yapsınlar ki ya da neden fake bi yarışma düzenleyip adını kötülesin böyle büyük bi firma ??? .. :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?