Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canm hıc bı bılgı yok kargo ucretı konusunda

kızlar geçenlerde mavi şehir alışveriş merkezi'nden pijama takımı kazanmıştım. sağolsunlar 9 lira kargo ödemeli göndermişler. neyse 9 TLden daha pahalıdır diye aldım. ama msj atarak yaptıklarının doğru olmadığını ima ettim, adamın verdiği cevap "haklı olabilirsiniz ama gönderilen ürün 25 satış fiyatı normalde yinede kusura bakmayın genelde kargo karşı ödemeli çalışıyoruz" ay sanki sitesinden alışveriş yaptım delimi ne hem hediye gönderiyor hem kargosunu ödetiyor sinirimi bozdu

erkek- 165

kadın-154

[h=6]Trendyol
[/h][h=6]Sateen Life'ın rengarenk koleksiyonundan şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Sateen Life butiğimizde Kadın ve Erkek kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50.kişi görseldeki Sateen Bayan Nar Çiçeği Şifon Elbise'yi kazanıyor! İyi şanslar :)[/h]

Kitap Dünyası
BU AKŞAM SAAT00 DA YARIŞMAMIZ VAR .ÖDÜL : EPHESUS YAYINLARINDAN ,ÇEKILIŞLE BİR KİŞİYE ; VAHŞİ ADALET .HEPİNİZİ BEKLERİZ .SEVGİLER(D*H)

Arzum

Annene Şiir uygulamamıza girip şiir oluşturarak,Arzum'dan Spinfry Fritöz ve Steamart Ütü kazanma şansı yakalayabilir,annenize Anneler Gününde hediye edebilirsiniz!

Yarışmamızın sonucu 14 Mayıs tarihinde açıklanacaktır.Kazanmak için yapmanız gereken tek şey linke tıklayarak şiir yazmaya başlamak:)

https://apps.facebook.com/​annene_siir/

Annenizden en sık duyduğunuz şey nedir?
Tatlı bir anne nasihati mi yoksa sitemkar bir azar mı? Siz de annenizin en ilginç cümlelerini bizimle paylaşın ve anne sözleri dağarcığımızı büyütmemize yardımcı olun! Anne sözlerini bizimle paylaşan onlarca kullanıcımız daybuyday.com’dan hediye çekleri ve 15 kullanıcımız ise nesine.com’dan Milli Piyango bileti kazanıyor.

Yaşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…