Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben geldimmmmmm kızım kızım yayamaz kısım sonunda uyudu ve geldim

bu arada ben aldım dün bb kremden biraz yağlı ama hiç fondoten gibi kalın bir tabakası yok beğendim doğrusu ve rengide medium orta koyu aldım ve çok hoş nemlendirici krem gibi sanki

kazandım kazandım kazandıııııııııımmmmmmmmmmm ilk defa bişey kazandım.. annecim için kazandıımmmmm anneme göndericem annemeeeeee yaşasınnn

Yuhh ya hep aynı soyisim.NAsıl bi firma ya bunlar

Vera Giyim Eşarp
Acele edin, hediye çeki kazanma şansını yakalayın... Son tarih 11 Mayıs Cuma...
Şu ana kadar Çekilişe hak kazananlar ;

1 - Zeynep Tülay Erbıyık
2 - Aslı Üstün
3 - Hülya Hgk
4 - Hatice Sarıkülçe
5 - Leyla Benli
6 - Aysun Arslan
7 - Fatma Tok
8 - Rümeysa Büşra İlhan
9 - Betül Zehra Bolat
10 - Seval Keskin
11 - Fatma Taşkın
12 - Elif Onur Ağaver
13 - Dilek Bolat
14 - Ufuktan Doğan Güneş
15 - Figen Yankın
16 - Çilem Akgün

Hoşgeldin KKoras. Smileylerin beni öldürecek.Kazananlar da aynı soyisimler benim de dikkatimi çekti.

Hoşbulduk cnm.:103::103:.Ya sinir oluyorum böyle durumlara herkese verin.Eşit olsun.Millet zamanını harcıyo ne için işte bunlar için bi aileden 5 kişi kazanmış.Bunun yerine başka kişilere versinler..Allah'a havale ediyorum.

mutfak sepeti

Bugünün kazananı belli oldu! (10.05.2012)

Onur İnci

Kendisini tebrik ediyoruz:) Katılan herkese teşekkürler:)

Kimkazandi.com
Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros ve 5M Migros Magazalarından tek seferde 8 TL ve katları tutarında (her 8 TL’lik alım için bir çekilis hakkı) Nestlé® Nesfit® ürünlerinden satın alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club&More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler bir çekilis hakkı kazanacaklardır. Çekiliste 10 kisi çift kisilik Kapodokya seyahati ikramiyesi kazanacaktır.

Kampanya tarihleri için tıklayın: Nestle Migros Nesfit Kapadokya Tatili Kampanyası - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya

Kervan
‎"Geleneksel Anneler Günü İndirimi" Başladı!
Pazar gününe kadar, 1 Alana 1 Bedava...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…