Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

her zmanki gibi işler kesat

benden yeni bir kampanya nete giremedim buraya yazacaktımda facede bez torban yazın yarışma var bez torba yolluyorlar yani çanta üstünde new york basılı ben sitesini bulup msj atmıştım kampanyanızı destekliyorum çok beğendim diye benşi birinci kazanan olarak göstermişlerdi üye olmadıqım halde =)

kızlar bugun elidorum geldi cok güzel inanılmaz kaliteli bi kutusu var :)
fotoyu ekledim ama bi karışıklık olmuş tekrar ekliyeyim:)

Eki Görüntüle 208266

Arkadaşlar ne zaman katıldım,ne yaptım hatırlamıyorum ama bugün geldi.Hem çok şaşırdım,hem de sevindim.....

kızlarrr süpermişşşşşşşşşş bende kazanmıştım biranönce gelmesinii istedim görünceeee

güle güleee kullannııınnnnn

doğuş çay kazananlar varmı kızlar ? adınızı f3 le aratabilirsiniz..

Yarışma başlar başlamaz katılmıştık.
Hatta anne babamda bahçe yapmıştı haksızlık olmuş katılıyorum.
Eşim hediye paketi kazanmış ama anlamadım şimdi hediye paketi için de nüfus cüzdanı fotokopisi göndericez?
biz bilgilerimizi vermişmiydik katılırken hiç hatırlamıyorum ya..

cnm ne kadar sürede geldi benm taşınma durumum var da:)

kızlarrr süpermişşşşşşşşşş bende kazanmıştım biranönce gelmesinii istedim görünceeee

güle güleee kullannııınnnnn

valla süper bişey umarım en kısa zamanda gelir az önce duştan çıktım ama unuttum sürmeyi adamlar sanki pırlanta takı koymuşlar öyle bi kutu yapmışlar ki sırf kutu için bile değer vallaaaa ben makyaj kutusu yapacağım ihtiyacım vardı saolsun elidor!

günaydın kızlarrr umaırm yumoşlar ve evy babyler gelir haftaya yoksa beni bulamayacaklar napmam lazım ki böyle bi durumda kestiremiyorum?

doğuş çaydan hediye paketi kazanmışım bahçem çok güzeldi ama tek bir oy bile alamamıştım sadece hoşuma gittiği için yapmıştım

katılırken vermedik .benim annm bile katılmıştı ya .torpil işte.

arkadaşlar yarışmaların kazananlar listesini sürekli alıntı yapıp cevaplayınca sayfalar çok karışık

oluyor.onun yerine sadece başlığı alıntı yapıp altına cevap yazsak daha güzel olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…