Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben kazanmamışım katılmadım galiba bu kampanyaya

Eki Görüntüle 208266

Arkadaşlar ne zaman katıldım,ne yaptım hatırlamıyorum ama bugün geldi.Hem çok şaşırdım,hem de sevindim.....
facede elidorun 2000 kadın uygulaması vardı ona katılıp saç tipimizle ilgili sorulara cvp vermiştik sanırım çekiliş yapılmıştı bize şans vurmuş:))))
valla ben izliyorum henüz daha bişey yok. ama içime doğdu kesin çok saçma bişey
ben de bakıyorum arada ama yok bişi henüz nası bişi bilmiyorum!

Arkadaşlar! İşte geliyor sürprizimiz! Beyaz'ın elinde birazdan bir Fa göreceksiniz. Peki bu Fa hangi renk olabilir? Cevabı doğru tahmin eden ilk 5 kişiye Fa Türkiye'den kişisel bakım seti hediye!

aha çıktı atın bakalım şansımız yok ya neyse

doğuş çay adil yarışma olmadı ben ilk 100 deydim yarışmaya 3 gün kala jüri seçecek dediler.ve ilk 1000 dekilerle birlikte hediye paketi kazanmışım.o kadar emek gitti.yazık oldu.

ay sinir oldum sora sora bunu mu sordular seyircilere dikkatli bakmaktan gözümün biri sağa bakıo biri sola

doğuş çay adil yarışma olmadı ben ilk 100 deydim yarışmaya 3 gün kala jüri seçecek dediler.ve ilk 1000 dekilerle birlikte hediye paketi kazanmışım.o kadar emek gitti.yazık oldu.
valla ben o kampanyayı burda görmüştüm ama zor gelmişti bahçe filan yapmak şartlaırnı bile okumamıştım snaki her gün bişi geliyomuş gibi bi de kampanya ayırıyorum!!
ay sinir oldum sora sora bunu mu sordular seyircilere dikkatli bakmaktan gözümün biri sağa bakıo biri sola
ay ben de aynı durumdayımmmmmmm attım ama millet çoktan yazmış renk ne ola bilemicem ama sanmıyorum çıksın! valla bi yandan face takip ediyorum size yazayım die bu saaate kadar bekledim benm ufak oğlum var emiyo halen ama kaçırmayayım ne merak ettim boşuna beklemişimmm sinir oldum

ay ben de aynı durumdayımmmmmmm attım ama millet çoktan yazmış renk ne ola bilemicem ama sanmıyorum çıksın! valla bi yandan face takip ediyorum size yazayım die bu saaate kadar bekledim benm ufak oğlum var emiyo halen ama kaçırmayayım ne merak ettim boşuna beklemişimmm sinir oldum [/QUOTE]

uykusuz kalma canım bebişin varsa yarın bakarsın artık kazanıp kazanmadığına aynı şekilde herkes cevap vermiş ben aslında pembe dicektim ama bi baktım 30 yorum var çoğuda pembe bari turuncu diyim dedim bakalım artık şu beyazıt göstersede rengi gidip uyusakkk poff

sekercik .!.:
valla ben o kampanyayı burda görmüştüm ama zor gelmişti bahçe filan yapmak şartlaırnı bile okumamıştım snaki her gün bişi geliyomuş gibi bi de kampanya ayırıyorum!!

baya saçma iyiki katılmamışsın.hakeden kazanmadı çünkü

ben beyazın elinde görücemiz içın mantıklı olarak:44: beyaz yazdım.2 kişiyim ama bilmiyorum kazandımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…