ben kendi face mi kampanya olarak kullanmıyorum ama canım gönderiyim özelden linkini..Eki Görüntüle 412880 Eki Görüntüle 412880
hediye kullanacak kişi mobilden bağlanmalı gibi bişey okudum, var mı bunun aslı? direk yollayıp kullanıyo muyuz alt limit yok mu?
Ama bir site için bir kere gönderilio çek yada ben beceremedimzaten işe yarayan tchibo çeki sadece onuda bir kere kullandım daha hiçbir hesaptan gönderilmio sevinmiştim bende alışveriş çılgınlığı başlasın die [/QU
ücretli bu telefonunu yazıyorsun hattından ne kadar hediye çeki aldıysan düşüyor.
fyonk mudur nedir o siteden hiç bişi anlamadım:44:
Ama bir site için bir kere gönderilio çek yada ben beceremedimzaten işe yarayan tchibo çeki sadece onuda bir kere kullandım daha hiçbir hesaptan gönderilmio sevinmiştim bende alışveriş çılgınlığı başlasın die [/QU
ücretli bu telefonunu yazıyorsun hattından ne kadar hediye çeki aldıysan düşüyor.
Canım telefon numarası falan girilmiyorki
Kızlar bu fyonk da bazı çekler ücretli ona dikkat edin bende yeni gördüm. altında yazıyor zaten ücretsiz die onlardan kullanın işinize yarıyorsa. Ben Tchibo çeki kullandım o da ücretsizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?