yaaa fyonkta hediye yollayamıorum yaaa kotamı doldu ne oldu anlamadım 12 yi bekleyelim bakalımmmkızlar birbirimizede yolalyalım
https://www.fyonk.com/index.php/events
ardaşlar bedava çek veriyor.Ben masa örtüsüyle 90 gr çözünebilir kahve aldımsadece kargo ödedim 3.99..Şimdi çıkmam lazım..Haber vermeden çıkmıyım dedim..
Caramio
Müziğin coşkusu hep devam etsin diyorsan, sen de Caramio - Caramio Kazandırıyor! | Facebook buraya tıkla, Caramio Kazandırıyor'a katıl, kazan!
hediye kullanacak kişi mobilden bağlanmalı gibi bişey okudum, var mı bunun aslı? direk yollayıp kullanıyo muyuz alt limit yok mu?
Ben Tchiboda kullandım 16.95 TL değerinde ürün aldım 20 TL çeki kullandım Alt limit yok 20 TL'yi geçme şartıda yok sadece 3.99 kargo ücreti ödedim.
kızlar face de arkadaş olalımda birbireimize göndereli,m bari yabancıya gitmesin
30 nisanda neva color un tvittır yarışmasından eşim adına ,anneler günü tvit şeysi yapmıştım neva ya..kazanmışım..
ödül de anneler günü özel hedayesiymiş, neyse artık bilmiyoruz..:44:
bi de O incir yaprağı vardı ya ,üye olduğumuz,:18: anneler günü maili yollamış
kızlar beni faceden ekleyenler hediye yollasınlar karsılık veremiorum cünküüü[/QUOTE
güle güle harca :)
Tebrikler cnmEki Görüntüle 412865 Bende bugün polisan'dan kazandım süpriz hediyeymişEki Görüntüle 412868
Bi gittim geldi tchibo'lar bitmiş.Ama olsun 2 tanecik almıştım.Bana onlar yeterde artar.Eki Görüntüle 412866
kızlar beni faceden ekleyenler hediye yollasınlar karsılık veremiorum cünküüü[/QUOTE
güle güle harca :)
saol cnm sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?