Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaaa fyonkta hediye yollayamıorum yaaa kotamı doldu ne oldu anlamadım 12 yi bekleyelim bakalımmmkızlar birbirimizede yolalyalım

https://www.fyonk.com/index.php/events

ardaşlar bedava çek veriyor.Ben masa örtüsüyle 90 gr çözünebilir kahve aldımsadece kargo ödedim 3.99..Şimdi çıkmam lazım..Haber vermeden çıkmıyım dedim..

hediye kullanacak kişi mobilden bağlanmalı gibi bişey okudum, var mı bunun aslı? direk yollayıp kullanıyo muyuz alt limit yok mu?

kızlar face de arkadaş olalımda birbireimize göndereli,m bari yabancıya gitmesin

Ama bir site için bir kere gönderilio çek yada ben beceremedim zaten işe yarayan tchibo çeki sadece onuda bir kere kullandım daha hiçbir hesaptan gönderilmio sevinmiştim bende alışveriş çılgınlığı başlasın die

Çekilişimiz sona ermiştir.
Video ile çekimini gerçekleştirdiğimiz çekiliş sonucunda "Fatma Acar" isimli takipçimiz kazanmıştır. Takipçimizi tebrik ederiz.

pratikev.com

ekliyorum.. benide ekleyin : nrc yrbkn

30 nisanda neva color un tvittır yarışmasından eşim adına ,anneler günü tvit şeysi yapmıştım neva ya..kazanmışım..
ödül de anneler günü özel hedayesiymiş, neyse artık bilmiyoruz..:44:

bi de O incir yaprağı vardı ya ,üye olduğumuz,:18: anneler günü maili yollamış

Tebrikler cnm Bende bugün polisan'dan kazandım süpriz hediyeymişEki Görüntüle 412868

Bi gittim geldi tchibo'lar bitmiş.Ama olsun 2 tanecik almıştım.Bana onlar yeterde artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…