Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlaarrr anneler güünüsünüz kutlu olsuunnn Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ... bilemeyn varsa söyliyim ..bu tchibo çek kodları ancak çek sahibi kişinin tchibo ya üye olup alışveriş yaptığında kullanılabiliyo bende 1-2 kişiye yollamıştım birni kullandım ama diğerini arayıp rica etmem gerekcek

aris pırlantanın facebook sayfasındaki hakkında bölümünde 1906 kuruldu yazıyo

vay be deneyelim bakalımmmm

Sana Türkiye
Sana Bir Tarifim Var - Mutfak talihleri belli oldu! Kazanan katılımcılarımızı tebrik ederiz

Garnier Türkiye
Henüz annen BB Krem ile tanışmadıysa onu BB’lemenin tam zamanı! Kazanacağın deneme boyu BB Krem ile anneni de bebek cildi etkisi ile tanıştırabilirsin!

Kemal Tanca
Kemal Tanca Anneler Günü Ayakkabılı Anılar Yarışmasında bugün son gün. Saat 24.00'e kadar sayfamızdaki Anneler Günü uygulamasında anınızı paylaşabilir, şansınızı arttırmak için yazmış olduğunuz anılarınızı duvarınızda paylaşabilirsiniz. Kemal Tanca - Anneler Günü | Facebook den beğendiğiniz anıları oylayabilirsiniz.

Vivident Tr
Men in Black III filminin ön gösterimine 2 kişilik davetiye kazanmak için hemen tıkla, Twitter hesabımızı takip et, soruları cevapla! Kazanmak için hemen tıkla! #uzaylıtutkusu twitter.com/Vivident_Tr

anneler gününüz kutlu olsun kampanyacı güzeller siziii
bu arada süperonlinenin sahte olduğuna iyice kanaat getirmiştimki banada çıktııııı çok mutlu oldum gerçekten kızlar. inş bi oyun yokturda mailimize gönderirlerr öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdi. bugün pek kampanyalara bakamıycam. pikniğe gidicez birazdan kocişle ve arkadaşlarla

Maggi Türkiye
‎10-13 Mayıs tarihleri arasında anneniz/çocuğunuz ile en sevdiğiniz fotoğrafınızı ve anınızı bizimle paylaşın hem Anneler Günü albümümüzdeki çerçevelerde yer alın hem de MAGGI®‘den saklama kabı ve fırın eldiveni kazanma şansı yakalayın!

Hoş bir sürpriz için fotoğrafınız yayınlandıktan sonra kendinizi ve annenizi fotoğraflarda tag'lemeyi unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…