Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bende çekilşlere katılmak bişetler kazanmak istiyorum ne yapmam lazım ben acemiyim de

1906 yılında Mardin'de kurulan Ariş Pırlanta, 100 yılı aşkın süredir... böyle birsey buldum:26: siz ne yaptiniz?

Son düzenleme:

Ben antalyadayım bana devredebilirdin şaka canım.

Ne kampanyasından kazanmışsın? Sahtekar olmasınlar

Kızlar merhabaa..
Bişeyler kazanan herkesi tebrik ederim..Özellikler paspaslara bayıldım..Güle güle kullanın inşallah.
Bugün dettol gadget im geldi harikaEki Görüntüle 414213
2 gündür bişey çıkmadı bana hayırlısı bakalım..
Polisandan süpriz hediyesi gelen oldu mu acep

Ben 1906 diye mail attım. Bence doğru facebookta öyle yazıyor. Sitelerinde de 1900 lü yılların başlarında diyor. Kafa karıştırmaya gerek bence kızlar.

kızlar süperonline in sayfasında böyle bişey buldum.. bakın ne yazmıslar.. :O :O :O

Cemile Yüce Bakın bir forumdan alıntı millet kaç tane kazanmış süper online duyrulur. Çevrimdışı Meraal

Usta Kampanyacı

Profili Görüntüle

meralin dünyası

Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)

Ynt: Turkcell Superonline Süper Anneler Günü
« Yanıtla #474 : Dün, 10:07:02 »

Alıntı

Teşekkür Et

arkadaşalar eğer fayadası olacaksa ben gün gün saat saat yazayım
ilk kazandığımın saati
1. kazandığım
3.45 yada 3.50 arası
2. kazandığım
08.09 ile 08.011 arası
3. kazandığım
19.40 ile 19.45 arası
4. ve 5. kazandığım aynı saatlerdeydi
4.10 ile 4.15 arası 1. kazandığım 4.40 ile 4.45 arasıda 2. kazandığım

bu kadar yeterli sanırım ben katılmayı bıraktım bu kazandıklarımın hepsi benim değil baştan belirteyim 1 ini forumdan bir arkadşıma birinide facebooktan arkadaşıma kazandım 2 side ablalarıma bana 1 tane kalsada yeter şans kazanamayanlardan yana olsun bol şans herkese..

ne demek bu ben anlıyamadım ..saatlerin bi püf noktası varsa göremedim neymişş??

arkadaslar superonline basindan beri katilabildigim saatlerde katiliyorum ama daha cikmadi bende sunu farkettim.. 11 Mayis 14:00 - 15:00 Yağmur Şeker Hatice Tuz diye birisi kazanmis tabi nasil oluyorsa 1 gün arayla yani 12 Mayis 21:00 - 22:00 Abbas Kuruçay Hatice Tuzz tekrar ayni kisi kazanmis bunuda mi görmüyorlar! hani bir kez katilabiliyorduk ayni kisi oldugu besbelliiiii.... zaten yorumlarada bakarsaniz herkes sIkayetci insanlari kandiriyorlar baska birsey degil

ne demek bu ben anlıyamadım ..saatlerin bi püf noktası varsa göremedim neymişş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…