Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben bu kampanyayı tam anlayamadım maıl geldı bana maıl adresımı gırne oyun oynanmıyo demı bunda sadece forum dolduruluo

usanmadan bir daha soracağım, ÇAYKUR bardak ya da kutu vs kazandıklarını öğrenenler nereden öğrendiler öğrenebilir miyim?

ay sonunda kotex den kazanmışım hediyesi ne bilmiyorum umarım Hediye sepeti falandır tek ürün değildir

vipdükkan

Ve işte yarışmamız!

Vipdükkan’a kayıtlı olduğunuz e-posta adresinize az önce gönderdiğimiz ‘’9,99 TL’den başlayan fiyatlarla Baharı Kucaklayan Kombinler’’ konulu e-posta içinde yer alan 3 markanın ismini doğru olarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen 1., 200. ve 500. kişiler yarışmamızdan çok şık bir çanta kazanacaklar!

kızlar siyaha davetten koton cüzdan aldım. mağazaya gittim vermediler. biz sizi arıycaz dediler. 2 hafta geçti arayan soran yok. mail atıyorum, rexonanın duvarına yazıyorum cvp yok. millet isyanlarda. hediyesini sorunsuzca alan varmı? rexonaya ulaşacak tlf da bulamadım. kızlar napayım ben şimdi. bi fikir verin. deli oldum yaa

Canım bu numaradan arayabilirsin. Hemen ulaşılabiliyor.

0216 380 99 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…