Canım bu Niveadan bana hiç çıkmadı ya deliricem!
yükledim netten satın almak için 5tl indirdim ceki verdiisüprizz yazıyodu bende bişi sandımm
site açılmadan önce üye olmuştuk canım çok oldu hatırlamıyorum ne zamandı umudu kesmiştik artık hediyeler geldi
Bu fuel shark'tan aradılar, KDV+kargo bedeli ile 25 TL ödeyeceksiniz dedi. Ben de bastım kalayı, "Yanıltıcı kampanya yaptığınız için sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim" dedim ve kapattım. Siz siz olun iyi dinleyin onay vermeden önce. Eki Görüntüle 420931
Bu fuel shark'tan aradılar, KDV+kargo bedeli ile 25 TL ödeyeceksiniz dedi. Ben de bastım kalayı, "Yanıltıcı kampanya yaptığınız için sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim" dedim ve kapattım. Siz siz olun iyi dinleyin onay vermeden önce. Eki Görüntüle 420931
hediye neydi cnm
beni de şimdi aradılar 2 ürün istemiştim bir de 50 tl ücreti var dedilerdedim ki 2 tane aynı ürün gönderiminde tek kargo ücreti oluyor zaten 25 dese yine almayacaktım da öylesine söyledim,bari birini alın diye ısrar etti bir de teşekkür edip kapattım ... internette aynı ürün 16.90 artı 3.90 kdv dedim aynı ürün değil dedi ben de aynı ürün dedim .. pes yani ücretsiz diye daha da pahalıya satmaya çalışıyorlar zaten kafama da yatmadı mantıklı birşeye benzetemedim
cillit bang bugunun talihlisi ben olmusum kızlar
tebrik ederim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?