Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twitterdan dünya göz hastanesinden dün göz estetiği konsültasyonu kazandım, bugün aradılar randevu için estedik için muayene ücretsiz dediler neyse şimdi netten araştırdım zaten ücretsizmişş bide hediye diye adam kandırıyolarr pess

çaykurlar, MNG kargoyla geliyormuş..şimdi aradılar adres teyidi için..çay kutusu nasıl bişey acep?

neva style

SEVGİLİ TAKİPÇİLERİMİZ random.org ARACILIĞIYLA YAPTIĞIMIZ ÇEKİLİŞ SONUCUNDA:
1 NUMARALI ŞALI TAKİPÇİMİZ HATUN AYDIN
2 NUMARALI ŞALI TAKİPÇİMİZ AYSE SOYSAL
3 NUMARALI ŞALI TAKİPÇİMİZ betul glklc
KAZANMIŞTIR, KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ VE EN KISA SÜREDE BİZLE İLETİŞİME GEÇMELERİNİ BEKLİYORUZ

Bu fuel shark'tan aradılar, KDV+kargo bedeli ile 25 TL ödeyeceksiniz dedi. Ben de bastım kalayı, "Yanıltıcı kampanya yaptığınız için sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim" dedim ve kapattım. Siz siz olun iyi dinleyin onay vermeden önce.

beni de şimdi aradılar 2 ürün istemiştim bir de 50 tl ücreti var dediler dedim ki 2 tane aynı ürün gönderiminde tek kargo ücreti oluyor zaten 25 dese yine almayacaktım da öylesine söyledim,bari birini alın diye ısrar etti bir de teşekkür edip kapattım ... internette aynı ürün 16.90 artı 3.90 kdv dedim aynı ürün değil dedi ben de aynı ürün dedim .. pes yani ücretsiz diye daha da pahalıya satmaya çalışıyorlar zaten kafama da yatmadı mantıklı birşeye benzetemedim

Terbiyesizlik bu yaptıkları, bir de arkadan başka telefonlara da izah edip duruyorlardı, "bakın herkes aynı şeyi söylüyor" dedim, utanmaz bir de " yok sadece bayanlar itiraz ediyor" demez mi
10 senedir şöförüm ben mi anlamayacağım ürünün işime yarayıp yaramayacağını, siz önce milleti kandırmaya uğraşmayın sonra konuşun" dedim.

Almira Hotel - Otel - Bursa, Turkey - Sweepstakes | Facebook

Almira Hotel Sosyal Medya'da kazandırmaya devam ediyor!
'ÖDÜLLÜ ÇEKİLİŞ' sekmesine tıklayıp yarışmasına katılan takipçiler arasından yapılacak çekilişlerle 15 gün boyunca her gün takipçilerini, çift olarak katılabilecekleri ödüller bekliyor.
Ayrıca 29.05.2012 Salı Günü 10:00'a kadar sürecek olan kampanya süresince sayfa paylaşma sayısı en çok olan takipçi ALMIRA HOTEL SUPERIOR ROOM'DA 2 KİŞİLİK 1 GECE KONAKLAMA + ZENGİN AÇIK BÜFE KAHVALTI ödülünün sahibi olacaktır.

dün bende istemiştim bundan ücretsiz yazıyordu .beni arasınlarda bende basayım kalayı dalgamı geçiyor bunlar bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…