Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınlar
herkesin gençlik bayramını kutluyorum
ben daybuydaydan çeklerimle alışveriş yapmıştım ama gelen ürünü beğenöedim iade etsm çekleirmi tekrar yüklerlermi acaba arka

davetimle limangoya üye olana 13 tl alt limitsiz limango çeki verebilirim. kargo ücretini de dahil edebiliyorsunuz

şimdi diceksinizki limangoda kargo hediye çeklerini dahil edilmiyor hayır ediliyor..bizzat denedim tecrübe ettim...

19 mayıs atatürk ü anma spor ve gençlik bayramızın kutlu olsun hatunlar.bir samsunlu olarak çok gururlu ve mutluyum.kim ne yaparsa kim engellemeye çalışırsa çalışsın biz her zaman atatürk ümüzün izinden gidecek ve vatansever bir türk gençliği olarak öleceğiz. ne mutlu türküm diyene!

19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı'mız kutlu olsun türkiyem..

günaydınlar
herkesin gençlik bayramını kutluyorum
ben daybuydaydan çeklerimle alışveriş yapmıştım ama gelen ürünü beğenöedim iade etsm çekleirmi tekrar yüklerlermi acaba arka

geri yüklüyolar cnm. hesabını kontrol et. eğer yüklenmezse tlf aç onlara. hemen ilgileniyolar.

ben alabilirim canım msj attım sana

Yeni bir kupon sitesi açılmış üyelerine indirim kuponlarını ücretsiz dağıtıyor.

Şuan için sitede benim dikkatimi çekenler;

migos sanal market alışverişlerinde 100 lira alışverişlerde anında 10 tl indirim kuponu
Darty.com.tr alışverişlerinde %3 indirim kuponu
dominos.com.tr alışverişlerinde ücretsiz peynirli ekmek kuponu

Ve daha birçok indirim kuponu mevcut sitede.Üye olup siteyi takip etmenizi öneririm.

xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemle andıgımız atamızın dogum gününü ve gençlik ve spor bayramımızı kutluyorum arkadaşlar

senin dediğin yöntemi biliyorum fakat çok riskli alışveriş iptali olabilir. çünkü çek satıcıları limango yönetimine şikayet etmişler .hiç bulaşmayın derim.

eko halı
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 4" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir,kendilerini tebrik ederiz.

1.Engin Doğan
2.Necati Yazar
3.Osman Tayyar

Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle..

arkadaşlar baya bi önce ben bu işleri bırakmıştım.ama adıma çay gelmiş komşu almış.birşeyde oynamadım etmedim.yarın getirecek.sizede gelen varmı.nedir bu?

senin dediğin yöntemi biliyorum fakat çok riskli alışveriş iptali olabilir. çünkü çek satıcıları limango yönetimine şikayet etmişler .hiç bulaşmayın derim.

ne yöntemi ki bende yapıyorum aynını davet ediyorum arkadaşları kabul ediyolar üye oluyolar.riski anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…