Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkesin gençlik ve spor Bayramı'nı kutlarım. Ben yeniyim aranızda yanlış yere yazıyordu olabilirim.

Arkadaslar aranızda www.begeniste.com sitesinden alışveriş yapan oldumu hiç?

Bir arkadasım gayet memnun kalmış hatta arada sürpriz hediye kuponu gonderiyorlarmis alışverişlerde.

Bir nevi ödüllendiriyor siteden alışveriş yapanları. Arkadas mesaj ile sorduğunda yakında alisveris yapan herkese hediye ceki

vereceklerini mail atmışlar.

beni davet edermisin

arkadaşlar baya bi önce ben bu işleri bırakmıştım.ama adıma çay gelmiş komşu almış.birşeyde oynamadım etmedim.yarın getirecek.sizede gelen varmı.nedir bu?

Doğadan çay ' da olabılır cnm.. yenı ürün çıktıkça gönderiyorlar ya. annemle kardesımede gıtmıs..

Fyonk
Fyonk'ta size gelen hediyeleri "hediyelerim" bölümünden görebilirsiniz. Bir hediyeyi kullanmak istediğinizde hazır olduğunuzdan emin olun! "Kullan" dediğiniz hediyeleri 1 saat içerisinde kullanmanız gerekmekte. 1 saat sonra hediye çeklerini hesabınızdan kaybolacaktır. Hediye çekiniz siz kullanamadan kaybolduysa sitenin sol tarafından bulunan "bize yazın" bölümünden iletişime geçiniz.

arkadaşlar baya bi önce ben bu işleri bırakmıştım.ama adıma çay gelmiş komşu almış.birşeyde oynamadım etmedim.yarın getirecek.sizede gelen varmı.nedir bu?

canım doğadan çaydır.taa ne zaman üye olmuştum.her yeni ürün çıkardıklarında bir paket yolluyorlar sağolsunlar...

Öncelikle Sayfamız Burasıdır.
Bazı kampanyalar bizim sayfamızda bazıları ise sponsor firmalarımızın sayfalarındadır.

BOTANİK SHOPTAN İKİ KİŞİYE HEDİYE
Duvar Fotoğrafları | Facebook

ALMODA SHOPTAN ÜÇ KİŞİYE PARFÜM

SWEETCOLORSTAN İKİ KİŞİYE TASARIM LAPTOP ÇANTASI

KOZMETİK DÜNYAMDAN MAKYAJ PALETLERİ

BİR DE KAMPANYA YAHŞİDEN AYRICA ÇEKİLİŞ

TÜM KAMPANYALARIMIZA BEKLERİM
KATILIMLARI ŞARTLARA UYGUN GERÇEKLEŞTİREN HERKES ŞANS KAZANMIŞ OLUR.
BOL ŞANS:)

Kampanyamız 20 Mayıs saat da sona erecektir.

Kampanya Şartları :

*ROMEO PIRLANTA SAYFASINI BEĞENMEK : https://www.facebook.com/pages/Romeo-Pirlanta/152254034879993

*YORUM OLARAK BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZARAK KAMPANYAYI HERKESE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞMAK.

*YORUMUNU VE ROMEO PIRLANTA FACEBOOK SAYFASINI BEĞENDİRMEK.
( 1 YORUMU 1 KİŞİ BEĞENEBİLİR. İNCELENECEKTİR.)

*SADECE KATILANLAR SİTEYE ÜYE OLACAKLAR.
Romeo Prlanta - Prlanta yzk, prlanta kolye, prlanta kpe, elmas tak

SADECE BEĞEN -PAYLAŞ YAPAN 1 ÇEKİLİŞ HAKKI

15 BEĞENİ : 2 ÇEKİLİŞ HAKKI

50 BEĞENİ : 3 ÇEKİLİŞ HAKKI

100 BEĞENİ : 4 ÇEKİLİŞ HAKKI

*ŞARTLARI EKSİKSİZ YERİNE GETİRENLER ARASINDAN FİRMAMIZIN SEÇECEĞİ 1 KİŞİ GÖRSELDEKİ PIRLANTA KOLYENİN SAHİBİ OLACAKTIR.

Bir sürü kampanya çekiliş ekledik size beğenmediniz mi hiç birisini ama

Bir sürü kampanya çekiliş ekledik size beğenmediniz mi hiç birisini ama

dandirik hediyeler veriyosunuz üzerine birde şu kadar beğeni olsun diyosunuz neresini beğenelim sizin kampanyanızın

valla beren haklı kampanya yapıyosunuz beğendiriyosunuz anladık ama yorumu beğendirmek neki yaa, güzelce yapın çekilişinizi bu ne böyle, en çok yorum beğendirene hediye veriyoruz falan.. hiç adil değil ayrıca, arkadaşı çok olan hediye alıyo, onlarda arkadaş değil zaten!! çok saçma..

ne arkadaşı ya dolu face hesabı alıyo insanlar kendi hesabını beğendiriyo bunlarda sanıyorlarki dolu arkadaşı beğendi halbuki 100 arkadaşın hepside aynı kişi

shaziliden eşim adına kazandığım türk kahvem geldi..
hemencecik yaptım içtim.. hergün türk kahvesi içen biri olarak söyliyeyim,gerçekten de cezvede yapılmış gibi

shaziliden eşim adına kazandığım türk kahvem geldi..
hemencecik yaptım içtim.. hergün türk kahvesi içen biri olarak söyliyeyim,gerçekten de cezvede yapılmış gibi

Ohh afiyet olsun cnm.Kaç tane var içinde.Benimde Çaykur setlerim geldi.12 tane bardak Bi de lays lerim geldi 1 koli. 40 adet varmış içinde..Buyrun bu da sizin..

Son düzenleme:
Kızlar burdan bı kampanyaya katılmıstım takvıme resım eklıoduk acıl yardım hangı kampanyaydı unuttum bulamıyorummmm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…