çay ikiçay gönderiyo bi markası ne çayın?
davetimle limangoya üye olana 13 tl alt limitsiz limango çeki verebilirim. kargo ücretini de dahil edebiliyorsunuz
şimdi diceksinizki limangoda kargo hediye çeklerini dahil edilmiyor hayır ediliyor..bizzat denedim tecrübe ettim...
valla bilmiyorum canım ya sadece çay dedi.:26:
arkadaşlar baya bi önce ben bu işleri bırakmıştım.ama adıma çay gelmiş komşu almış.birşeyde oynamadım etmedim.yarın getirecek.sizede gelen varmı.nedir bu?
arkadaşlar baya bi önce ben bu işleri bırakmıştım.ama adıma çay gelmiş komşu almış.birşeyde oynamadım etmedim.yarın getirecek.sizede gelen varmı.nedir bu?
Öncelikle Sayfamız Burasıdır.
Bazı kampanyalar bizim sayfamızda bazıları ise sponsor firmalarımızın sayfalarındadır.
BOTANİK SHOPTAN İKİ KİŞİYE HEDİYE
Duvar Fotoğrafları | Facebook
ALMODA SHOPTAN ÜÇ KİŞİYE PARFÜM
SWEETCOLORSTAN İKİ KİŞİYE TASARIM LAPTOP ÇANTASI
KOZMETİK DÜNYAMDAN MAKYAJ PALETLERİ
BİR DE KAMPANYA YAHŞİDEN AYRICA ÇEKİLİŞ
TÜM KAMPANYALARIMIZA BEKLERİM
KATILIMLARI ŞARTLARA UYGUN GERÇEKLEŞTİREN HERKES ŞANS KAZANMIŞ OLUR.
BOL ŞANS:)
Bir sürü kampanya çekiliş ekledik size beğenmediniz mi hiç birisini ama
Bir sürü kampanya çekiliş ekledik size beğenmediniz mi hiç birisini ama
dandirik hediyeler veriyosunuz üzerine birde şu kadar beğeni olsun diyosunuz neresini beğenelim sizin kampanyanızın
valla beren haklı kampanya yapıyosunuz beğendiriyosunuz anladık ama yorumu beğendirmek neki yaa, güzelce yapın çekilişinizi bu ne böyle, en çok yorum beğendirene hediye veriyoruz falan.. hiç adil değil ayrıca, arkadaşı çok olan hediye alıyo, onlarda arkadaş değil zaten!! çok saçma..
hiç güzel yarışma yok ya
ne arkadaşı ya dolu face hesabı alıyo insanlar kendi hesabını beğendiriyo bunlarda sanıyorlarki dolu arkadaşı beğendi halbuki 100 arkadaşın hepside aynı kişi
shaziliden eşim adına kazandığım türk kahvem geldi..
hemencecik yaptım içtim.. hergün türk kahvesi içen biri olarak söyliyeyim,gerçekten de cezvede yapılmış gibi
Kızlar burdan bı kampanyaya katılmıstım takvıme resım eklıoduk acıl yardım hangı kampanyaydı unuttum bulamıyorummmm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?