Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu yarışmanın ödülleri

Oylama sonucunda en fazla puanı alan 6 tasarım, 150.000 adet Beck’s şişesininin etiketini süsleyecek ve bu şişeler satışa sunulacak.
Bu sayede tasarımcılar, eserlerini binlerce kişiye ulaştırma şansını yakalayacak.

Oylama sonucunda en fazla puanı alan 6 etiket tasarımı arasında en yüksek puanı olan bir kişi jüri özel ödülünü kazanmaya hak kazanacak
ve 2013 yılında Barselona’da düzenlenecek ‘Offf Festival’ 2013’e gitmeye hak kazanacak.

Oylama sonucunda en fazla puanı alan 6 etiket tasarımının sahipleri,
İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde sanatseverlere öncelik sağlayan Lale Kart ile ödüllendirilecekler.

arkadaşlar bu fyonk ta sanki benim hesaplarımı tanıyor facebook ta başka arkadaşlara tchibo vs gönderiyorum ama ben daha 1 tane alamadım nasıl oluyor yardım edermisiniz

canm ben babetlerden sectım ogretmen oldugum ıcın zaten topuklu gıyemıyorum ayaklarım cok agrıo duz taban bısey bakınca secımım babetlerden yana oldu

Ben 5-6 tane topuklu ayakkabı seçmiştim, hangisi stoktaysa o olsun dedim ama cevap alamadım henüz, hangisi oldu olmadı bilmiyorum, adresimi vermedim daha :18:

arkadaşlar bu fyonk ta sanki benim hesaplarımı tanıyor facebook ta başka arkadaşlara tchibo vs gönderiyorum ama ben daha 1 t
ne alamadım nasıl oluyor yardım edermisiniz

benimde oyle valla annemden atayım dıyorum .yok.annem ne atabılıyo ne alabılıyo hepsi kapalı.hıc bı yerden tchibo alamıyorumsistem nasıl calısıyo anlamadım.sans mı acaba

gelin damat fırsatı:

Facebook'ta, Ödüllü bilgi yarışmamız kazananlar!

1. Sabire Yılmaz - Ordu - Brillant gelin Seti
2. Metin taşkıran - Balıkesir - 34 Parça S-Box Saklama Kabı
3. Nilüfer Ergün - İstanbul - 4lü Smart Lidz Vakumlu kapak kazanmışlardır.

teknosaya bakın facede oyun baslamışş....10 ziyaretçi 3 üye ziyaretçi yerine beleşçi desek

kızlar bu daybuydaydan kazandıgımız cekler nezaman gelcek yaw aranızda gelen oldumu bacılar
bu arada ziyaretciler hala utanmadan bu şekilde giriolar 3 dk da üye olayım demiolar armut piş agzıma düşçüler hıh

benim nisan 18 de yaptığım alışverişin bir yüklendi ayrıca hesapta yüklü 10 tl çek isteyen varmı

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihli aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Burcu Konukcu

Tebrik ederiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…