Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

#keskinogluurunlerikullaniyorum hashtagini kullanarak tweet atın, 12 Haziran'da Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)'nde küçük sürprizlerle dolu Workshop'a katılma şansı yakalayın!!!

kızlar markafoni de bambi sık sık çıkıyor mu ?
trendyol da daha aktif görüyorum ben .
ama markafoni de bekliyorum bu konu da bilgisi olan var mı acaba bilgi verebilir mi :26:

Hadi Ne Duruyorsunuz Bu yarışma kaçmaz....
İsterseniz evinizdeki mevcut kilim ürünü ile isterseniz bir kilim mağazasına gidip mutluluğun karesini yakalayın ve yarışmaya katılın. Birbirinden güzel hediyeler sizleri bekliyor.
Kilim Mobilya | Facebook

arkadaşlar şu 13 tl lik l,mango çeki için çok arkadaş mesaj atmış. hiçbirinizi kırmak istemiyorum. o yüzden şimdiye kadar hiç hediye kazanamamış bir anneye vermek istiyorum çeki.

bu arada 19,05 itibariyle anne oldum bende. kızımı aldım kucağımı. oğlum küvezde... dualarınızı bekliyorum. rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

canım hayırlı uğurlu olsun. rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle büyütmek nasibetsin, oğlunu en yakın zamanda sağlıkla kucağına al inşallah, canım benim taze anne

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişlerini inşallah oğlunuda bian önce kucağına alırsın

bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri bende yaşadsım aralık ayında doğum yaptım bende.inş.çok kıusa bir süre sonra bebeğin kollarında olur.dualarım seninle...

gözünüz aydın hayırlı bir evlat olur inşallah...

uni baby açıklanmış kazananlar ama görüntülenmiyor siz baktınız mı kızlar

[
QUOTE=ipati;24712394]canım hayırlı uğurlu olsun. rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle büyütmek nasibetsin, oğlunu en yakın zamanda sağlıkla kucağına al inşallah, canım b
sağlıkla büyüt yavrularını gözün aydın olsun

Uni Baby

İşte, Yenidoğan kampanyamızda 21 Mayıs Haftasının talihlileri:

Talihlilerimizi tebrik eder, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz.

Ayça Çeter Tosun

Bilge Aykurt Patır

Canan Evin

Cevriye Gönen

Elif Kaya

Feyza Bülbül

Hatice Gözen

Karataş Yeşim

Kerem Cinel

Merve Özsönmez Kara

Nermin Öztürk

Nesibe Onur Macar

Nuray Aydın Kaleli

Selime Yıldızdoğan

Semiha Coşkun

Serap Yalova

Serpil Gedik Yılmaz

Seval Yalçın Benli

Sevinç Tuncel

Şule Kütük

Yeliz Burak

kızlar dılek shoesten babetlerım geldı cok begendım ayagımada tam oldu ve resımde gorunenden daha guzeller acıkcası

teşekkür ederim canım paylaştığın için ordaki serap malesef ben değilim aramızda kazanan var mı acaba

https://www.facebook.com/annelutfencom/app_4949752878

Sevgili Anne'ler!
"En Güzel Uyuyan Bebek" yarışmamız başlıyor! Adrese girip bebeğinizin uyurkenki resmini paylaşın ve kazanın!
En çok beğeni ve paylaşım alacak olan resim kazanacaktır!
Tüm annelere bol şans diliyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…